Adobe® Photoshop® -muuntaminen C#:n kautta

Muunna Photoshop PSD, PSB PDF ja JPG, PNG, BMP, TIFF Images rakentaa cross-platform .NET sovelluksia.

 

PSD-muoto tallentaa tiedot kerrosten muodossa ja on Adobe® Photoshopin® hyvin tiedossa oleva muoto suunnittelua varten, mukaan lukien verkkosivujen mallit. Suunnittelijat voivat helposti viedä PSD-kerroksia yksittäisiin kuviin, kuten PNG, JPG, GIF, TIFF jne. Adobe Photoshopin kautta. Voit toteuttaa Photoshop-muuntamisen rasterikuviksi ja PDF-tiedostoksi .NET-ratkaisussa ilman Adobe Photoshop -asennusta, .NET API voi tehdä sen helposti. Seuraavat C# esimerkki koodit voidaan helposti integroida automaatioon PSD tiedostoja muunnin rasterikuvamuotoja ja PDF. Jopa ohjelmoijat voivat poimia kerroksia mistä tahansa PSD-kuvasta.

Muunna Photoshop PSD PDF-muotoon

Jos haluat muuntaa PSD PDF-dokumentiksi, Prosessi on, Lataa PSD-tiedosto käyttämällä Kuvan luokka . Luo PDFOptionS-luokka objekti, asiaankuuluvien PDF-asetusten osalta. Lopuksi soita Kuva.Tallenna menetelmä, jolla on tuloste PDF-tiedosto ja PDF-vaihtoehdot muuntamista varten.

C# koodi Photoshop PSD PDF muuntaminen
 

Photoshop PSD JPG, PNG, BMP kuvien muuntaminen

Muuntaa PSD Images prosessi on lähes sama kuin PSD PDF, Lataa tiedosto Image.Load ja sitten sen sijaan käyttää PDF tallentaa vaihtoehtoja, käyttämällä asiaankuuluvia kuvan tallennus vaihtoehtoja, kuten JPEGOptions , PNGOptions , BMPOptions , TiffOptions , GIFOptions , Jpeg2000Vaihtoehdot JPG, PNG, BMP, TIFF, GIF, JP2 vastaavasti ja lopuksi muuntaa soittamalla Tallenna toiminto asiaankuuluvilla parametreilla.

C# koodi Photoshop PSD kuvan muuntaminen