HTML JPG PDF XML DOC
Aspose.PSD for .NET
DOC

AI File Viewer for .NET

Kuinka katsella AI-tiedostoa C#: n avulla

Jotta voimme tarkastella AI-tiedostoa, käytämme Aspose.PSD varten .NET API, joka on monipuolinen, tehokas ja helppokäyttöinen API C# -alustalle, jota voidaan käyttää minkä tahansa Viewerin kanssa. Avoin NuGet paketinhallinta, etsi Muunna Microsoft Visio -tiedostosi PDF-, HTML-, kuva- ja muihin muotoihin ja asenna. Voit myös käyttää seuraavaa komentoa Package Manager Consolessa.

Paketinhallinnan konsolin komento


PM> Install-Package Aspose.PSD

Vaiheet tekoälyn tarkasteluun C#: n kautta

Aspose.PSD helpottaa kehittäjien tarkastella AI-tiedostoa vain muutamalla koodirivillä.

{{code_steps}}

Järjestelmävaatimukset

Aspose.PSD for .NET on tuettu kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä. Varmista vain, että sinulla on seuraavat edellytykset.

 • Microsoft Windows tai yhteensopiva käyttöjärjestelmä .NET Framework-, .NET Core-, Windows Azure-, Mono- tai Xamarin-alustoilla
 • Kehitysympäristö kuten Microsoft Visual Studio
 • Aspose.PSD projektissasi viitattu.NET
 

C# -koodi AI: n tarkasteluun

 
 • Aviopuoliso.PSD on Photoshop-muodon manipulointi API. Yksi voi luoda, muokata ja muuntaa Adobe Photoshop ja Illustrator dokumentteja. Lisäksi loppukäyttäjät voivat suorittaa grafiikkatoimintoja, päivittää kerrosominaisuuksia, lisätä vesimerkkiä tai tehdä yhden muodon NG, GIF, BMP, TIFF, JPEG, JPEG2000, PSD, SB jne. Se on erillinen API, eikä se vaadi Adobe Photoshopin asennusta.

  Ilmainen sovellus AI: n katseluun

  Check our live demos to View AI with following benefits.

    Ei tarvitse ladata tai asentaa mitään
    Koodia ei tarvitse kirjoittaa tai koota
    Lataa vain AI-tiedosto ja paina" Näytä” -painiketta
    Lataa AI-tiedosto linkistä tarvittaessa

  AI What is AI File Format

  Tiedosto, jolla on.ai-laajennus on Adobe Illustrator Artwork -tiedosto, joka sisältää vektorigrafiikkaa yhdellä sivulla. se käyttää pisteitä luomaan polkuja kuvatietojen näyttämiseen, mikä tekee siitä turvallisen kuvanlaadun menettämisen, jos sitä suurennetaan. AI-tiedostomuoto on perusta PGF-tiedostomuodossa, joka on samanlainen kuin AI-tiedostot. AI-muoto löytää sen merkittävän käytön logoille ja painotuotteille, ja sen alkuperäiset versiot pidettiin samanlaisina kuin EPS-tiedostoja. AI-tiedostot voidaan avata Adobe Illustrator-, Adobe Acrobat DC-, PaintShop Pro- ja CorelDraw Graphics -työkaluilla.

  Read More