Μετατροπή αρχείου PUB

Λειτουργία μετατροπέα Microsoft® Publisher για τη δημιουργία εφαρμογών .NET μεταξύ πλατφορμών.

 

Η μορφή αρχείου εγγράφου του Microsoft® Publisher χρησιμοποιείται για τη δημιουργία διαφόρων τύπων δημοσιεύσεων, όπως ενημερωτικά δελτία, φυλλάδια, φυλλάδια και καρτ ποστάλ και χρησιμοποιείται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστότοπους. Τα αρχεία Pub περιέχουν κείμενο καθώς και δεδομένα bitmap και διανυσματικών γραφικών.

Παρόλο που η μορφή είναι αρκετά δημοφιλής, δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο μορφές όπως το PDF ή το DOCX. Η εφαρμογή MS Publisher δεν είναι η ίδια δωρεάν. Επομένως, συχνά απαιτείται η μετατροπή αρχείων με επέκταση .pub σε άλλη, καλά διαδεδομένη και άνετη στη χρήση μορφή. Εδώ είναι η λειτουργία μετατροπής για .NET. Αυτή η βιβλιοθήκη C# περιλαμβάνει την απαραίτητη λειτουργικότητα μετατροπής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του δικού σας έργου.

Μετατροπή αρχείων Publisher .pub

Ας δούμε τη λειτουργικότητα μέσω της μετατροπής PUB σε PDF.

Η διαδικασία μετατροπής εκδότη αποτελείται από τα ακόλουθα βήματα:

 1. Ενσωματώστε το API μετατροπέα .NET PUB σε PDF, το οποίο λειτουργεί όχι μόνο με έγγραφα μιας σελίδας, αλλά υποστηρίζει και πολυσέλιδα αρχεία .pub.
 2. Φορτώστε το αρχείο PUB χρησιμοποιώντας την κλάση PubFactory .
 3. CreateParser and Parse μέσω της μεθόδου Parse() του IPubParser Διεπαφή.
 4. Εκτελέστε τη μετατροπή μέσω της μεθόδου ConvertToPdf() .

Κωδικός C# για μετατροπή Publisher PUB σε PDF

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

Η μετατροπή του PUB σε οποιαδήποτε άλλη μορφή είναι δυνατή μετά τη μετατροπή του αρχείου σε μορφή PDF και στη συνέχεια αυτό το μετασχηματισμένο αρχείο θα μπορούσε να μετατραπεί στην απαιτούμενη μορφή.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την εφαρμογή Publisher Converter μεταξύ πλατφορμών. Έχει πολύ απλή διεπαφή και η διαδικασία θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Η λύση επιτρέπει:

 • Μεταμορφώστε πολλαπλά αρχεία Publisher.
 • Μετατρέψτε το PUB σε PDF, HTML, EPUB, DOCX, SVG και πολλές άλλες μορφές εικόνας.
 • Αποθηκεύστε έγγραφα που έχουν μετατραπεί στη συσκευή σας.FAQ

1. Πώς μπορώ να μετατρέψω αρχεία PUB;

Για να μετατρέψετε αρχεία PUB με αυτήν τη λύση API, χρησιμοποιήστε την τάξη PubFactory. Αναλύστε τα αρχεία και ξεκινήστε τη μετατροπή. Για να μετατρέψετε αρχεία .pub στο διαδίκτυο, μεταβείτε στο Μετατροπείς μεταξύ πλατφορμών όπου μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία σε εικόνες, PDF και πολλές άλλες μορφές.

2. Μπορώ να μετατρέψω ένα αρχείο MS Publisher σε PDF;

Εάν πρέπει να μετατρέψετε το PUB σε PDF με αυτήν τη λύση API, χρησιμοποιήστε την τάξη PubFactory. Αναλύστε τα αρχεία και ξεκινήστε τη μετατροπή. Για μια διαδικτυακή μετατροπή pub σε pdf, μεταβείτε στο cross-platform Converter .

3. Είναι δωρεάν η λειτουργικότητα;

Οι μετατροπείς πολλαπλών πλατφορμών είναι δωρεάν όταν για τη λύση API μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή και στη συνέχεια να αγοράσετε το προϊόν εάν χρειάζεται.

4. Ποιο πρόγραμμα μπορεί να ανοίξει αρχεία .PUB;

Μέχρι τώρα τα αρχεία με επέκταση .pub μπορούν να ανοίξουν με μικρό λογισμικό, εκτός από το ίδιο το MS Publisher και δεν είναι δωρεάν. Αλλά για να δείτε το περιεχόμενο του αρχείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών Viewer που είναι διαδικτυακή και δωρεάν.