Μετατροπή PUB σε PDF

Εκδότης σε PDF Converter. Λειτουργικότητα μετατροπής .NET API.

 

Η μορφή αρχείου εγγράφου του Microsoft® Publisher χρησιμοποιείται για τη δημιουργία διαφόρων τύπων δημοσιεύσεων, όπως ενημερωτικά δελτία, φυλλάδια, φυλλάδια και καρτ ποστάλ και χρησιμοποιείται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστότοπους. Τα αρχεία Pub περιέχουν κείμενο καθώς και δεδομένα bitmap και διανυσματικών γραφικών.

Όπως όλα τα άλλα προϊόντα Microsoft® η εφαρμογή Publisher δεν είναι η ίδια δωρεάν. Και καθώς το αρχείο της μορφής μπορεί να ανοίξει μόνο από αυτό το πρόγραμμα για να μοιραστείτε τα αποτελέσματα της εργασίας σας, μερικές φορές θα πρέπει να μετατρέψετε ένα αρχείο PUB σε μια πιο διαδεδομένη μορφή. Το πιο δημοφιλές από όλα είναι η μετατροπή PUB σε PDF. Μέχρι στιγμής, αυτή η μορφή υποστηρίζεται από όλες τις σύγχρονες συσκευές και μπορεί να ανοίξει ακόμη και σε πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό. Εδώ είναι η λειτουργία μετατροπής PUB σε PDF για .NET. Αυτή η βιβλιοθήκη C# μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του δικού σας έργου.

Πριν εκτελέσετε τη μετατροπή, πρέπει να ενσωματώσετε το API μετατροπέα .NET PUB σε PDF, το οποίο λειτουργεί όχι μόνο με έγγραφα μιας σελίδας, αλλά υποστηρίζει και πολυσέλιδα αρχεία .pub.

Μετατροπή PUB σε PDF στο .NET

 1. Φόρτωση αρχείου PUB χρησιμοποιώντας CreateParser() Μέθοδος PubFactory Τάξη.
 2. Ανάλυση αρχείου μέσω Parse() Μέθοδος του IPubParser Διεπαφή.
 3. Μετατροπή PUB σε PDF μέσω ConvertToPdf() Μέθοδος IPdfConverter Διεπαφή.

Ξεκινήστε με το .NET PUB API

 1. Εγκαταστήστε από τη γραμμή εντολών ως nuget install Aspose.PUB ή μέσω της Κονσόλας Package Manager του Visual Studio με το ```Install-Package Aspose.PUB``.
 2. Εναλλακτικά, αποκτήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης MSI εκτός σύνδεσης ή τα DLL σε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Κωδικός .NET C# για μετατροπή PUB σε PDF

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

Η μετατροπή PUB σε PDF είναι ένα απαραίτητο βήμα στη Μετατροπή PUB σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Μετά από αυτό, το μετασχηματισμένο αρχείο θα μπορούσε να μετατραπεί στην απαιτούμενη μορφή.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών PUB σε PDF. Έχει πολύ απλή διεπαφή και η διαδικασία θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Η λύση σάς επιτρέπει: Μεταμορφώστε πολλά αρχεία Publisher, μετατρέψτε το PUB σε PDF και αποθηκεύστε έγγραφα που έχουν μετατραπεί στη συσκευή σας.FAQ

1. Μπορώ να μετατρέψω το PUB σε PDF;

Για τέτοιο σκοπό, χρειάζεται μόνο να μετατρέψετε το PUB σε PDF μέσω προγραμματισμού χρησιμοποιώντας αυτό το .NET API ή να μετατρέψετε τα αρχεία σας online μέσω του ιστού Converter εφαρμογή.

2. Μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο Publisher στο Word;

Για να μετατρέψετε το PUB σε WORD χρησιμοποιήστε την εφαρμογή web Converter .

3. Είναι δωρεάν η λειτουργικότητα;

Οι μετατροπείς μεταξύ πλατφορμών είναι δωρεάν όταν για τη λύση API μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή και, στη συνέχεια, να αγοράσετε το προϊόν εάν χρειάζεται.