Az MS Publisher egy program olyan dokumentumok létrehozására, amelyek az oldalelrendezési információkkal dolgoznak. A program megnyitja a következő fájlformátumokat: MS Publisher 2.0 vagy újabb, .txt kiterjesztésű fájlokat, RTF fájlokat, MS Word fájlokat, HTML fájlokat, Unicode szöveget és még sok mást. A közzétételi fájlok különböző típusú adatokat, például képeket, szövegeket vagy grafikákat tartalmazhatnak. Éppen ezért a formátum elterjedt a szórólapok, prospektusok, képeslapok és egyéb papíralapú reklámok készítésében.

Ezzel a szoftverrel saját, személyre szabott dokumentumterveket készíthet, vagy előre formázott terveket használhat a dokumentumokhoz. Az MS Publisher a fájljait .pub kiterjesztéssel tárolja, és a Publisheren kívül nem sok alkalmazás képes kezelni ezeket a fájlokat.

Az Aspose.PUB könyvtár C++-hoz egy rendkívül alkalmazkodó és felhasználóbarát eszköz. Az elektronikus publikációs fájlok kezelésére tervezték, és lehetőséget kínál a népszerű .pub fájlformátumok betöltésére, megnyitására, módosítására és PDF-re konvertálására. Ez a megoldás gyors és megbízható konvertálást tesz lehetővé PUB-ból PDF-be, HTML-be, XLSX-be, DOC-ba, valamint számos népszerű képformátumba.

A saját C++ projektbe való integráláson túl a könyvtár tökéletes saját, többplatformos alkalmazások létrehozására az MS Publisher fájlok megnyitásához, egyesítéséhez vagy konvertálásához. Itt megtekintheti és kipróbálhatja a funkcionalitás ilyen alkalmazásokba való implementálásának példáit. Csapatunk készíti őket a megoldás felhasználásával. Ezekkel a megoldásokkal nem kell semmilyen további szoftvert telepítenie vagy előfizetést igényelnie az eredmény megjelenítéséhez.

Speciális C++ PUB Manipulation API funkciók

PUB-fájlok exportálása PDF-be

Ezzel a C++ kóddal a Microsoft Publisher (.pub) fájlokat Portable Document Format (.pdf) fájllá alakítják át.

PUB konvertálása PDF-be - C++

  System::String SourcPubFile = dataDir() + u"1.pub";

  System::String filePdf = dataDir() + u"result_out.pdf";

  System::SharedPtr parser = PubFactory::CreateParser(SourcPubFile);

  System::SharedPtr document = parser->Parse();

  PubFactory::CreatePdfConverter()->ConvertToPdf(document, filePdf);

A fenti kód röviden a következő módon magyarázható:

 • Adjon meg egy SourcPubFile változót, amelynek típusa System::String, és inicializálja a forrás .pub fájl elérési útjával. A dataDir() függvény visszaadja az adatkönyvtár elérési útját, az „u” pedig egy Unicode karakterlánc-literál előtagja.
 • Adjon meg egy filePdf változót, amelynek típusa System::String, és inicializálja azt a cél .pdf fájl elérési útjával.
 • Hozzon létre egy elemző objektumot a forrás .pub fájlhoz a PubFactory osztály CreateParser() metódusával, és adja át neki a SourcPubFile változót.
 • Hívja a Parse() metódust az elemző objektumon a forrás .pub fájl elemzéséhez.
 • Használja a PdfConverter osztály ConvertToPdf() módszerét. A metódus két argumentumot használ: a dokumentum objektumot és a cél .pdf fájl elérési útját, és végrehajtja az átalakítást.

A PUB-rétegek elérése és manipulálása

Az Aspose.PUB for C++ API hozzáférést biztosít a Microsoft Publisher .pub fájl rétegeihez, lehetővé téve, hogy a rétegekre képekkel vagy szövegekkel rajzoljon. Kombinálhat rétegeket, módosíthat szöveget, alkalmazhat effektusokat vagy exportálhat rétegeket képként. Ezenkívül ez az API képes észlelni a lapított .pub fájlokat, és bélyegképeket generálni.

PUB-fájlok olvasása vagy létrehozása

A Megoldás nem csak a Photoshop .psd és a Large Document Format .psb fájlok betöltését és kezelését támogatja, hanem lehetőséget kínál Microsoft Publisher .pub és .psb fájlok létrehozására a semmiből. A C++ fejlesztők ezt az API-t használhatják a folyamatok automatizálására és a munkafolyamat egyszerűsítésére.

Különféle képalkotó szűrők

Az Aspose.PUB API Solution for C++ alapvető képalkotási funkciókat kínál osztálykönyvtárain keresztül, beleértve a színbeállítás lehetőségét. A fejlesztők egyszerűen módosíthatják az API-val betöltött raszterképek fényerejét, kontrasztját vagy gammáját. Ezenkívül dinamikusan torzíthatják vagy elmoshatják a képeket, valamint olyan népszerű szűrőket alkalmazhatnak, mint a Median, Gauss Wiener, Motion Wiener és Bradley Threshold.

A PUB API legújabb funkciói

Az Aspose.PUB for C++ API folyamatosan bővül új funkciókkal, így megbízható megoldássá válik. Íme néhány a legújabb kiegészítések közül:

 • Kitöltési rétegek támogatása a minta-, szín- és színátmenet-kitöltés kezelésére.
 • GdFlResource, VmskResource, PtFlResource és VsmsResource támogatása.
 • Képfájlok (például JPEG és PNG) betöltésének képessége a PsdImage-be közvetlen betöltés nélkül.
 • Réteg vektormaszkok és szövegréteg egyéni FlipRotate támogatása.
 • Képes körvonal-effektusok megjelenítésére a Color Fill segítségével exportálás céljából.
  

Support and Learning Resources

  
  

Az Aspose.PUB egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: