MS PUB licenc betöltése

Szerezze meg az MS Publisher licencét egy fájlból vagy C++ adatfolyamból

 

A Microsoft Publisher egy oldalelrendezésre és -tervezésre szakosodott szoftver. Támogatja a különféle fájlformátumokat, beleértve az MS Publisher 2.0 vagy újabb, .txt, RTF, MS Word, HTML, Unicode szöveget stb. A Publisher .pub fájlformátuma sokoldalú, mivel szöveget, képeket és grafikákat is tartalmazhat, így ideális promóciós anyagok, például szórólapok, brosúrák és képeslapok készítéséhez. Ezek a fájlok megnyithatók, szerkeszthetők és kinyomtathatók a Microsoft Publisher segítségével, de nem nyithatók meg vagy szerkeszthetők más szoftverekben, például a Microsoft Wordben vagy az Adobe InDesignban, kivéve, ha először konvertálják őket másik fájlformátumba.

Az Aspose.PUB for C++ egy olyan könyvtár, amelyet .pub fájlokkal való együttműködésre terveztek. Lehetővé teszi a .pub fájlok PDF, HTML, XLSX, DOC és egyéb képformátumokká történő betöltését, szerkesztését és konvertálását. A könyvtár integrálható C++ projektekbe, vagy többplatformos alkalmazások létrehozására használható Microsoft Publisher fájlok megnyitásához, egyesítéséhez és konvertálásához. Ezzel a megoldással hatékonyan konvertálhat .pub fájlokat további szoftverek vagy előfizetések nélkül. Példákat találhat és tesztelhet a könyvtár különféle alkalmazásokban való megvalósítására.

Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan állíthat be licencet a C++ Aspose.Pub könyvtár használatához. A licencfájl szükséges a könyvtár használatához, és hozzáférést biztosít annak szolgáltatásaihoz és képességeihez, valamint hozzáférést biztosít a felhasználó számára a támogatáshoz és a frissítésekhez. További kódpéldák és adatfájlok megtekintéséhez látogasson el az Aspose oldalára Github Project .

A licenc betöltéséhez telepítenie kell az Aspose.PUB API-t. Megteheti úgy, hogy rákeres a NuGet csomagkezelőben, vagy használja a Package Manager Console Install-Package Aspose.PUB parancsát.

Package Manager Console Command


  PM> Install-Package Aspose.PUB

Ez a kód elmagyarázza az Aspose.PUB licenc fájlból való betöltését. Ehhez a következő lépéseket kell megtenni:

 1. Inicializálja az Aspose::Pub::License típusú licencobjektumot. A System::MakeObject() metódus a License Class példányának dinamikus létrehozására szolgál .
 2. Hívja meg a SetLicense() metódust a licencobjektumban, és adja meg a licencfájl elérési útját argumentumként .

A PUB licenc C++ fájlból való betöltésének lépései

  using Aspose::PUB;
  using System;
  // Initialize the license object
	auto license = System::MakeObject<Aspose::Pub::License>();
	// Set the license
	license->SetLicense(dataDir() + u"License\\Aspose.PUB.C++.lic");

Az Aspose.PUB licenc adatfolyamból való betöltéséhez a következő lépéseket kell megtenni:

 1. Hozzon létre egy példányt a License osztályból, és rendelje hozzá a Licenc változóhoz.
 2. A licenc betöltéséhez hozzon létre egy példányt a FileStream osztályból, amely egy bájtfolyamot képvisel, és a fájlok olvasására és írására szolgál.
 3. Hívja meg a SetLicense() metódust a licencobjektumban, és adja át neki a myStream objektumot. Ez a módszer az Aspose.Pub könyvtár licencét a FileStream objektum által képviselt licencfájl tartalmával állítja be.

A PUB licenc betöltésének lépései egy C++ adatfolyamból

  // Initialize a license object
  intrusive_ptr<License>license = new License();
  // Load the license in FileStream
  intrusive_ptr<FileStream> myStream = new FileStream(new String("Aspose.PUB.Cpp.lic"), FileMode_Open);(u"License\\Aspose.Total.C++.lic", System::IO::FileMode::Open);
  // Set the license
  license->SetLicense(myStream);