Az MS Publisher egy program olyan dokumentumok létrehozására, amelyek az oldalelrendezési információkkal dolgoznak. A program megnyitja a következő fájlformátumokat: MS Publisher 2.0 vagy újabb, .txt kiterjesztésű fájlokat, RTF fájlokat, MS Word fájlokat, HTML fájlokat, Unicode szöveget és még sok mást. A közzétételi fájlok különböző típusú adatokat, például képeket, szövegeket vagy grafikákat tartalmazhatnak. Éppen ezért a formátum elterjedt a szórólapok, prospektusok, képeslapok és egyéb papíralapú reklámok készítésében.

Ez a szoftver lehetővé teszi saját tervezésű dokumentumok létrehozását vagy a formázott tervek használatát a dokumentumhoz. Az MS Publisher .pub kiterjesztéssel menti a fájlokat, és a Publisheren kívül nem sok alkalmazás képes feldolgozni ezeket a fájlokat.

Az Aspose.PUB for C# .NET egy rugalmas és könnyen használható könyvtár. Elektronikus publikációs fájlokkal való együttműködésre fejlesztették ki. Ez a megoldás támogatja a népszerű elektronikus publikációs fájlformátum (.pub) PDF-be való betöltését, megnyitását, szerkesztését és konvertálását. Gyors és megbízható PUB konvertálást kínál PDF, HTML, XLSX, DOC és a legnépszerűbb képformátumokká.

A saját C# .NET projektjébe való integráción kívül a könyvtár tökéletes saját, többplatformos alkalmazások létrehozására az MS Publisher fájlok megnyitásához, egyesítéséhez vagy konvertálásához. Itt megtekintheti és kipróbálhatja a funkcionalitás ilyen alkalmazásokba való implementálásának példáit. Csapatunk készíti őket a megoldás felhasználásával. Ezekkel a megoldásokkal nem kell semmilyen további szoftvert telepítenie vagy előfizetést igényelnie az eredmény megjelenítéséhez.

Speciális .NET PUB Manipulation API funkciók

PUB-fájlok exportálása PDF-be

Az Aspose.PUB for .NET képes olvasni és PDF-fájllá konvertálni a publikációs fájlokat (.pub), mindössze néhány sornyi kóddal.

PUB konvertálása PDF-be - C#

  string pubFile = dataDir + "flyer.pub";

  var parser = PubFactory.CreateParser(pubFile);

  var pubtopdf = parser.Parse();

  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(pubtopdf, dataDir + "publisher_to.pdf");

A fenti kód röviden a következő módon magyarázható:

 • Hozza létre a konvertálni kívánt Publisher-fájl teljes elérési útját. Ehhez hozzon létre egy pubFile karakterlánc-változót, és rendelje hozzá a dataDir változó értékét.
 • Hozzon létre egy elemző objektumot a Publisher fájl tartalmának elemzéséhez a CreateParser() metódussal a PubFactory osztályban.
 • Használja a Parse() módszert az elemző objektumon. A módszer beolvassa és elemzi a Publisher fájl tartalmát, és visszaadja a pubtopdf változóhoz rendelt eredményt.
 • Konvertálja a Publisher-fájl elemzett tartalmát PDF-fájllá, és mentse el a megadott helyre a ConvertToPdf() módszerrel a PdfConverter példányon.

A PUB-rétegek elérése és manipulálása

Az Aspose.PUB for .NET lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a PUB rétegeihez, és akár képpel, akár szöveggel rajzoljon rájuk. Fóliákat egyesíthet, szöveget frissíthet a rétegeken, effektusokat állíthat be, vagy képként exportálhatja a rétegeket. Használhatja a PUB .NET API-t a lapos PUB-fájlok észlelésére vagy bélyegképek létrehozására is.

PUB-fájlok olvasása vagy létrehozása

Az Aspose.PUB for .NET nem csak a PSD és PSB fájlformátumok betöltését támogatja manipuláció és átalakítás céljából, hanem lehetőséget biztosít PUB és PSB fájlok létrehozására a semmiből. A .NET-fejlesztők az API segítségével automatizálhatják azokat a forgatókönyveket, amelyek segíthetik őket az úton.

Különféle képalkotó szűrők

Az Aspose.PUB for .NET biztosítja az alapvető képalkotási funkciókat, például a színbeállítást osztálykönyvtárain keresztül. A fejlesztők könnyedén beállíthatják a fényerőt, a kontrasztot vagy a gammát az API által betöltött raszterképen. Ezenkívül a fejlesztők dinamikusan torzíthatják vagy elmoshatják a képeket, valamint olyan népszerű szűrőket használhatnak, mint a Median, Gauss Wiener, Motion Wiener és Bradley Threshold.

A PUB API legújabb funkciói

Az Aspose.PUB for .NET API folyamatosan további funkciókkal bővíti, hogy hatékony legyen. Íme egy lista a legfrissebbek közül néhány közül:

 • Kitöltési rétegek támogatása. Minta, szín és színátmenet kitöltése.
 • GdFlResource, VmskResource, PtFlResource és VsmsResource támogatása.
 • Töltsön be JPEG, PNG stb. képfájlokat a PsdImage-be közvetlen betöltés nélkül.
 • Réteg vektormaszkok és szövegréteg egyéni FlipRotate támogatása.
 • A Stroke effektus megjelenítése színkitöltéssel exportáláshoz.

GYIK

1. Miért van szüksége Aspose.PUB-ra .NET-hez?

Az Aspose.PUB gazdag funkcionalitása különféle szoftveralkalmazásokba integrálható, beleértve a tartalom kibontását, más formátumokba konvertálást, valamint a megjelenítéshez vagy nyomtatáshoz való renderelést.

2. Milyen formátumokat támogat az Aspose.PUB for .NET?

Ez az API-megoldás támogatja a PUB-t bemenetként és a PDF, TIFF, PNG, JPEG, GIF, BMP, DOC, DOCX, XLS, XLXL, CSV, PPTX, XPS, EPU, TEX, HTML, MHTML és SVG kimeneti formátumokat konverziós funkcionalitás.

3. Hol találhatom meg az Aspose.PUB for .NET használatához szükséges követelményeket?

Látogasson el a Dokumentáció oldalra, hogy megismerje az alapokat, például a rendszerkövetelményeket, a telepítést, a licencelést és a példák futtatását. Itt találhat Fejlesztői útmutatót és tudásbázist is a formátumokról.

4. Hol kaphatok segítséget, ha bármilyen probléma adódik az API-val?

Próbáljon választ kapni az ingyenes támogatási fórumon .

5. Hol találom az Aspose.PUB legújabb frissítéseit .NET-hez?

Látogassa meg a Relese Notes oldalt, ahol megtekintheti a folyamatot, az összes frissítést és a hozzáadott legújabb funkciókat.  

Support and Learning Resources

  
  

Az Aspose.PUB egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: