PUB fájl konvertálása

A Microsoft® Publisher átalakító funkciója többplatformos .NET-alkalmazások készítéséhez.

 

A Microsoft® Publisher dokumentumfájl-formátuma különféle kiadványtípusok, például hírlevelek, brosúrák, szórólapok és képeslapok létrehozására szolgál, valamint e-mailekben és webhelyeken használatos. A publikációs fájlok szöveget, valamint bittérképes és vektorgrafikus adatokat tartalmaznak.

Annak ellenére, hogy a formátum meglehetősen népszerű, nem olyan népszerű, mint az olyan formátumok, mint a PDF vagy a DOCX. Az MS Publisher alkalmazás önmagában nem ingyenes. Ezért gyakran szükséges a .pub kiterjesztésű fájlokat egy másik, jól elterjedt és kényelmesen használható formátumba konvertálni. Itt található a .NET konverziós funkciója. Ez a C#-könyvtár tartalmazza a szükséges konverziós funkciókat, amelyeket saját projektek létrehozásához használhat.

A Publisher .pub fájlok konvertálása

Nézzük meg a funkcionalitást a PUB-ból PDF-be konvertáláson keresztül.

A megjelenítői konverziós folyamat a következő lépésekből áll:

 1. Integrálja a .NET PUB to PDF Converter API-t, amely nem csak egyoldalas dokumentumokkal működik, hanem támogatja a többoldalas .pub fájlokat is.
 2. Töltse be a PUB-fájlt a PubFactory osztály használatával.
 3. CreateParser és elemzés a Parse() IPubParser Interfész.
 4. Futtassa az átalakítást a ConvertToPdf() módszerrel.

C# kód a Publisher PUB-ból PDF-be konvertálásához

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

A PUB bármilyen más formátumba konvertálása lehetséges a fájl PDF formátumba konvertálása után, majd ezt az átalakított fájlt át lehet alakítani a szükséges formátumba.

Kipróbálhatja a Publisher Converter többplatformos alkalmazást is. Nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, és a folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe. A megoldás lehetővé teszi:

 • Több Publisher-fájl átalakítása.
 • A PUB konvertálása PDF, HTML, EPUB, DOCX, SVG és sok más képformátum formátumba.
 • Mentse a konvertált dokumentumokat a készülékére.GYIK

1. Hogyan konvertálhatok PUB fájlokat?

A PUB-fájlok ezzel az API-megoldással való konvertálásához használja a PubFactory osztályt. Elemezze a fájlokat, és indítsa el a konvertálást. A .pub fájlok online konvertálásához látogasson el a cross-platform Converters oldalra, ahol a fájlokat képekké, PDF-formátumba és sok más formátumba alakíthatja át.

2. Átalakíthatok egy MS Publisher fájlt PDF formátumba?

Ha ezzel az API-megoldással a PUB-t PDF-be kell konvertálnia, használja a PubFactory osztályt. Elemezze a fájlokat, és indítsa el a konvertálást. Az online publikáció pdf formátumba konvertálásához keresse fel a cross-platform Converter webhelyet.

3. Ingyenes a funkcionalitás?

A többplatformos konverterek ingyenesek, ha az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

4. Milyen programmal lehet megnyitni a .PUB fájlokat?

A .pub kiterjesztésű fájlok ma már kis szoftverrel nyithatók meg, magán az MS Publisheren kívül és nem ingyenes. De a fájl tartalmának megtekintéséhez használhat egy többplatformos Viewer alkalmazást, amely online és ingyenes.

 
  

Support and Learning Resources