PUB konvertálása PDF-be

Publisher to PDF Converter. С# .NET API konvertálási funkció.

 

A Microsoft® Publisher dokumentumfájl-formátuma különféle kiadványtípusok, például hírlevelek, brosúrák, szórólapok és képeslapok létrehozására szolgál, valamint e-mailekben és webhelyeken használatos. A publikációs fájlok szöveget, valamint bittérképes és vektorgrafikus adatokat tartalmaznak.

A többi Microsoft® termékhez hasonlóan a kiadói alkalmazás sem ingyenes. És mivel a formátum fájlját csak ez a program tudja megnyitni, hogy megosszák a munkája eredményét, néha át kell konvertálnia egy PUB fájlt egy jobban elterjedt formátumba. A legnépszerűbb a PUB-ból PDF-be konvertálás. Mára ezt a formátumot minden modern eszköz támogatja, és akár böngészőben is megnyitható további szoftver telepítése nélkül. Itt található a .NET PUB-ból PDF-be konvertáló funkciója. Ez a C# könyvtár saját projekt létrehozására is használható.

Az átalakítás futtatása előtt integrálnia kell a .NET PUB to PDF Converter API-t, amely nem csak egyoldalas dokumentumokkal működik, hanem támogatja a többoldalas .pub fájlokat is.

Konverzió PUB-ból PDF-be .NET-en

 1. Töltsön be PUB-fájlt a CreateParser() metódusával PubFactory Osztály.
 2. Fájl elemzése a Parse() metódusával IPubParser Interfész.
 3. PUB konvertálása PDF-be a ConvertToPdf() módszerével IPdfConverter Interfész.

Ismerkedjen meg a .NET PUB API-val

 1. Telepítés parancssorból nuget install Aspose.PUB néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.PUB segítségével.
 2. Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a webhelyről downloads .

.NET C# kód a PUB-ból PDF-be konvertáláshoz

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

A PUB-ból PDF-be konvertálás kötelező lépés a PUB-ból bármely más formátumba való konvertálás során. Ezt követően az átalakított fájl a kívánt formátumra konvertálható.

Kipróbálhatja a PUB–PDF többplatformos alkalmazást is. Nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, és a folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe.

A megoldás lehetővé teszi a következőket: Több Publisher-fájl átalakítása, PUB-fájl konvertálása PDF-be, és konvertált dokumentumok mentése eszközére.GYIK

1. Átalakíthatom a PUB-t PDF-be?

Ebből a célból csak a PUB-ot PDF-be kell programozottan konvertálnia ezzel a .NET API-val, vagy online kell átalakítania fájljait a web [Converter] segítségével ( https://products.aspose.app/pub/conversion/pub-to-pdf ) alkalmazás.

2. Megnyithatok Publisher fájlt a Wordben?

A PUB WORD-ba konvertálásához használja a webes Converter alkalmazást.

3. Ingyenes a funkcionalitás?

A cross-platform Converters ingyenes, ha az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

  

Support and Learning Resources