MS Publisher is een programma om documenten te maken die gericht zijn op het werken met pagina-indelingsinformatie. Het programma opent de volgende bestandsindelingen: MS Publisher 2.0 of hoger, bestanden met de extensie .txt, RTF-bestanden, MS Word-bestanden, HTML-bestanden, Unicode-tekst en nog veel meer. Pub-bestanden kunnen verschillende soorten gegevens bevatten, zoals afbeeldingen, teksten of afbeeldingen. Dat is de reden waarom het formaat goed wordt gebruikt bij het maken van flyers, brochures, ansichtkaarten en andere papieren advertentieproducties.

Met deze software heeft u de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde documentontwerpen te maken of om voorgeformatteerde ontwerpen voor uw documenten te gebruiken. MS Publisher slaat zijn bestanden op met de extensie .pub en niet veel andere toepassingen dan Publisher kunnen dergelijke bestanden verwerken.

Aspose.PUB-bibliotheek voor C ++ is een zeer aanpasbare en gebruiksvriendelijke tool. Het is ontworpen om elektronische publicatiebestanden te verwerken en biedt de mogelijkheid om populaire .pub-bestandsindelingen naar PDF te laden, openen, wijzigen en converteren. Deze oplossing biedt snelle en betrouwbare conversies van PUB naar PDF, HTML, XLSX, DOC en een reeks populaire afbeeldingsindelingen.

Afgezien van integratie in uw eigen C++-project, is de bibliotheek perfect voor het maken van uw eigen platformonafhankelijke toepassingen om MS Publisher-bestanden te openen, samen te voegen of te converteren. Hier kunt u de voorbeelden bekijken en uitproberen van het implementeren van de functionaliteit in dergelijke toepassingen. Ze zijn gemaakt door onze teams met behulp van de oplossing. Met deze oplossingen hoeft u geen extra software of abonnement te installeren om het resultaat weergegeven te krijgen.

Geavanceerde C++ PUB-manipulatie-API-functies

Exporteer PUB-bestanden naar PDF

Deze C++-code wordt gebruikt om een ​​Microsoft Publisher-bestand (.pub) te converteren naar een Portable Document Format-bestand (.pdf).

Converteer PUB naar PDF - C++

  System::String SourcPubFile = dataDir() + u"1.pub";

  System::String filePdf = dataDir() + u"result_out.pdf";

  System::SharedPtr parser = PubFactory::CreateParser(SourcPubFile);

  System::SharedPtr document = parser->Parse();

  PubFactory::CreatePdfConverter()->ConvertToPdf(document, filePdf);

De bovenstaande code kan op de volgende manier kort worden uitgelegd:

 • Definieer een variabele SourcPubFile van het type System::String en initialiseer deze met het pad naar het .pub-bronbestand. De functie dataDir() retourneert het pad naar de gegevensdirectory en "u" is een voorvoegsel voor een letterlijke Unicode-tekenreeks.
 • Definieer een variabele filePdf van het type System::String en initialiseer deze met het pad naar het .pdf-doelbestand.
 • Maak een parserobject voor het .pub-bronbestand met behulp van de methode CreateParser() van de klasse PubFactory en geef de variabele SourcPubFile door.
 • Roep de methode Parse() aan op het parserobject om het .pub-bronbestand te parseren.
 • Gebruik de methode ConvertToPdf() van de klasse PdfConverter. De methode gebruikt twee argumenten: het documentobject en het pad naar het .pdf-doelbestand en voltooit de conversie.

Open en manipuleer PUB-lagen

Aspose.PUB voor C++ API biedt toegang tot de lagen in een Microsoft Publisher .pub-bestand, zodat u op de lagen kunt tekenen met afbeeldingen of tekst. U kunt lagen combineren, tekst wijzigen, effecten toepassen of lagen als afbeeldingen exporteren. Bovendien kan deze API afgeplatte .pub-bestanden detecteren en miniaturen genereren.

Lees of maak PUB-bestanden

De oplossing ondersteunt niet alleen het laden en manipuleren van Photoshop .psd- en Large Document Format .psb-bestanden, maar biedt ook de mogelijkheid om vanuit het niets Microsoft Publisher .pub- en .psb-bestanden te maken. C++-ontwikkelaars kunnen deze API gebruiken om processen te automatiseren en hun workflow te stroomlijnen.

Verschillende beeldfilters

Aspose.PUB API-oplossing voor C++ biedt essentiële beeldvormingsfuncties via zijn klassebibliotheken, inclusief de mogelijkheid om kleur aan te passen. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig de helderheid, het contrast of het gamma wijzigen van een rasterafbeelding die met de API is geladen. Bovendien kunnen ze beelden dynamisch ditheren of vervagen, en populaire filters toepassen, zoals Median, Gauss Wiener, Motion Wiener en Bradley Threshold.

Nieuwste PUB API-functies

De Aspose.PUB voor C++ API wordt voortdurend verbeterd met nieuwe functies, waardoor het een betrouwbare oplossing is. Hier zijn enkele van de laatste toevoegingen:

 • Ondersteuning voor opvullagen met de mogelijkheid om patroon-, kleur- en verloopvullingen te verwerken.
 • Ondersteuning voor GdFlResource, VmskResource, PtFlResource en VsmsResource.
 • De mogelijkheid om afbeeldingsbestanden, zoals JPEG en PNG, in de PsdImage te laden zonder direct te laden.
 • Ondersteuning voor Layer Vector Masks en Text Layer Custom FlipRotate.
 • De mogelijkheid om lijneffecten weer te geven met kleurvulling voor export.
  

Support and Learning Resources

  
  

Aspose.PUB biedt individuele API's voor populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: