Laadlicentie MS PUB

Haal de licentie van MS Publisher uit een bestand of stream C++

 

Microsoft Publisher is software die is gespecialiseerd in paginalay-out en -ontwerp. Het ondersteunt verschillende bestandsindelingen, waaronder MS Publisher 2.0 of hoger, .txt, RTF, MS Word, HTML, Unicode-tekst en meer. Het .pub-bestandsformaat in Publisher is veelzijdig, omdat het een combinatie van tekst, afbeeldingen en afbeeldingen kan bevatten, waardoor het ideaal is voor het maken van promotiemateriaal zoals flyers, brochures en ansichtkaarten. Deze bestanden kunnen worden geopend, bewerkt en afgedrukt met Microsoft Publisher, maar ze kunnen niet worden geopend of bewerkt in andere softwareprogramma’s, zoals Microsoft Word of Adobe InDesign, tenzij ze eerst worden geconverteerd naar een ander bestandsformaat.

Aspose.PUB voor C++ is een bibliotheek die is ontworpen om met .pub-bestanden te werken. Het maakt het laden, bewerken en converteren van .pub-bestanden naar PDF, HTML, XLSX, DOC en andere afbeeldingsindelingen mogelijk. De bibliotheek kan worden geïntegreerd in C++-projecten of worden gebruikt om platformonafhankelijke toepassingen te maken voor het openen, samenvoegen en converteren van Microsoft Publisher-bestanden. Met deze oplossing kunt u .pub-bestanden efficiënt converteren zonder dat u extra software of abonnementen nodig heeft. Voorbeelden van de implementatie van de bibliotheek in verschillende toepassingen kunnen worden gevonden en getest.

Op deze pagina leert u hoe u een licentie instelt voor het gebruik van de Aspose.Pub-bibliotheek voor C++. Het licentiebestand is vereist om de bibliotheek te gebruiken en biedt toegang tot de functies en mogelijkheden ervan en geeft de gebruiker ook toegang tot ondersteuning en upgrades. Ga voor andere codevoorbeelden en gegevensbestanden naar Aspose Github Project .

Om de licentie te laden, moet u de Aspose.PUB API installeren. U kunt dit doen door ernaar te zoeken in de NuGet-pakketbeheerder of door de opdracht Install-Package Aspose.PUB in de Package Manager-console te gebruiken.

Package Manager Console Command


  PM> Install-Package Aspose.PUB

Deze code legt het laden van de Aspose.PUB-licentie uit een bestand uit. Hiervoor moeten de volgende stappen worden genomen:

 1. Initialiseer het licentieobject van het type Aspose::Pub::License. De methode System::MakeObject() wordt gebruikt om dynamisch een instantie van de klasse License te maken .
 2. Roep de methode SetLicense() aan op het licentieobject en geef het pad naar het licentiebestand door als argument .

Stappen om de PUB-licentie te laden vanuit een bestand C++

  using Aspose::PUB;
  using System;
  // Initialize the license object
	auto license = System::MakeObject<Aspose::Pub::License>();
	// Set the license
	license->SetLicense(dataDir() + u"License\\Aspose.PUB.C++.lic");

Om de Aspose.PUB-licentie van een stream te laden, moeten de volgende stappen worden genomen:

 1. Maak een instantie van de klasse License en wijs deze toe aan de variabele License.
 2. Om de licentie te laden, maakt u een instantie van de FileStream-klasse, die een stroom bytes vertegenwoordigt en wordt gebruikt om te lezen van en te schrijven naar bestanden.
 3. Roep de methode SetLicense() aan op het licentieobject en geeft het door aan het myStream-object. Deze methode stelt de licentie voor de Aspose.Pub-bibliotheek in met behulp van de inhoud van het licentiebestand dat wordt vertegenwoordigd door het FileStream-object.

Stappen om de PUB-licentie te laden vanuit een stream C++

  // Initialize a license object
  intrusive_ptr<License>license = new License();
  // Load the license in FileStream
  intrusive_ptr<FileStream> myStream = new FileStream(new String("Aspose.PUB.Cpp.lic"), FileMode_Open);(u"License\\Aspose.Total.C++.lic", System::IO::FileMode::Open);
  // Set the license
  license->SetLicense(myStream);