PUB-metagegevens bewerken

Lees MS Publisher-bestand. PUB Metatada-editor-API voor C++

 

Microsoft® Publisher-documentbestandsindeling wordt gebruikt voor het maken van verschillende publicatietypen, zoals nieuwsbrieven, brochures, flyers en ansichtkaarten, en wordt gebruikt in e-mails en websites. Pub-bestanden bevatten zowel tekst als bitmap- en vectorafbeeldingsgegevens.

Publisher Metadata zijn eigenschappen (informatie) die PUB-documenten beschrijven. Het zijn standaardeigenschappen zoals uitgever, titel, laatste auteur, organisatie, URL, taal en andere soortgelijke informatie. Er zijn ook gegevens die automatisch worden gegenereerd na het werken met een bestand, zoals de grootte of de laatste bewerkingstijd. Deze nuttige informatie wordt samen met het document opgeslagen.

Samen met de conversie- en leesfunctionaliteit, kunt u met deze PUB API-oplossing voor C++ standaardmetadata bewerken door middel van de klassen DocSummaryInfo en SummaryInfo, zoals weergegeven in het volgende codevoorbeeld. U kunt de API ook gebruiken om uw eigen Metadata Editor-toepassing te maken.

Voordat u Metadata codeert, moet u de C++ PUB Metadata API integreren. In het volgende voorbeeld ziet u hoe u de eigenschap "Categorie" kunt bewerken.

Bekijk en bewerk PUB-metadata op C++

Het leesproces van de uitgever Metadata bestaat uit de volgende stappen:

 1. Upload uw PUB-bestand met CreateParser() Methode van PubFactory klasse.
 2. Bestand ontleden via Parse() Methode van IPubParser interface.

Aan de slag met CPP PUB API

 1. Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.PUB.cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.PUB.cpp.
 2. U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

C++-code om PUB-metadata te wijzigen

  using namespace Aspose::PUB;
  // Load PUB file
  System::SharedPtr<IPubParser> parser = PubFactory::CreateParser("input.pub");
  // Parse file 
  System::SharedPtr<Document> document = parser->Parse();
  // Edit Category metadata
  document->get_DocumentSummaryInfo()->SetCategory(u"category");FAQ

1. Wat is .pub-bestand Metadata?

Metadata is de informatie zoals titel, auteur, trefwoorden, opmerkingen, sjabloon, rev-nummer, app-naam, aantal pagina’s, aantal woorden, aantal tekens, documentbeveiliging, categorie, bedrijf en taal.

2. Is er een manier om de Metadata van .pub-bestanden online te bekijken?

Er is een platformonafhankelijke Metadata Editor in het Aspose-applicatie-ecosysteem. Het is gratis en gemakkelijk te gebruiken.

3. Hoe bewerk ik de metadata van .PUB-bestanden?

Om de metadata van het Publisher-bestand te bewerken, moet u het eerst uploaden met behulp van de CreateParser()-methode en het document ontleden via de IPubParser-interface. Bewerk de metagegevens met behulp van de klasse DocSummaryInfo .

4. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke app is gratis, wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en indien nodig het product kunt kopen.

  

Support and Learning Resources