PUB-metagegevens bewerken

Lees MS Publisher-bestand. PUB Metatada-editor-API voor Java

 

Microsoft® Publisher-documentbestandsindeling wordt gebruikt voor het maken van verschillende publicatietypen, zoals nieuwsbrieven, brochures, flyers en ansichtkaarten, en wordt gebruikt in e-mails en websites. Pub-bestanden bevatten zowel tekst als bitmap- en vectorafbeeldingsgegevens.

Publisher Metadata zijn eigenschappen (informatie) die PUB-documenten beschrijven. Het zijn standaardeigenschappen zoals uitgever, titel, laatste auteur, organisatie, URL, taal en andere soortgelijke informatie. Er zijn ook gegevens die automatisch worden gegenereerd na het werken met een bestand, zoals de grootte of de laatste bewerkingstijd. Deze nuttige informatie wordt samen met het document opgeslagen.

Naast de conversie- en leesfunctionaliteit, kunt u met deze PUB API-oplossing voor Java standaardmetadata bewerken door middel van de klassen DocSummaryInfo en SummaryInfo, zoals weergegeven in het volgende codevoorbeeld. U kunt de API ook gebruiken om uw eigen Metadata Editor-toepassing te maken.

Voordat u Metadata codeert, moet u de Java PUB Metadata API integreren. In het volgende voorbeeld ziet u hoe u de eigenschap "Taal" kunt bewerken.

Hoe PUB-metadata te bewerken met Java

Om PUB-metadata te bewerken, gebruiken we Aspose.PUB for Java API , een functierijke, krachtige en gebruiksvriendelijke conversie API voor het Java-platform. U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden van Aspose Maven Repository en installeren in uw Maven -gebaseerd project door de volgende configuraties toe te voegen aan de pom.xml.

Repository

<repository>
  <id>snapshots</id>
  <name>repo</name>
  <url>http://repository.aspose.com/repo/</url>
</repository>

Dependency

<dependency>
  <groupId>com.aspose</groupId>
  <artifactId>aspose-pub</artifactId>
  <version>20.8</version>
</dependency>

Bekijk en bewerk PUB-metadata op Java

Het leesproces van de uitgever Metadata bestaat uit de volgende stappen:

 1. Upload uw PUB-bestand met behulp van createParser() Methode van PubFactory klasse.
 2. Bestand ontleden via parse() methode van IPdfConverter -interface.

systeem vereisten

Aspose.PUB voor Java wordt ondersteund op alle belangrijke besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet.

J2SE 8.0 (1.8) of hoger.

Java-code om PUB-metagegevens bij te werken

  // Load PUB file
  IPubParser parser = PubFactory.createParser(fileName);
  // Parse file 
  Document doc = parser.parse();
  // Set Language information
document.getDocumentSummaryInfo().setLanguage("language");FAQ

1. Wat is .pub-bestand Metadata?

Metadata is de informatie zoals titel, auteur, trefwoorden, opmerkingen, sjabloon, rev-nummer, app-naam, aantal pagina’s, aantal woorden, aantal tekens, documentbeveiliging, categorie, bedrijf en taal.

2. Is er een manier om de Metadata van .pub-bestanden online te bekijken?

Er is een platformonafhankelijke Metadata Editor in het Aspose-applicatie-ecosysteem. Het is gratis en gemakkelijk te gebruiken.

3. Hoe bewerk ik de metadata van .PUB-bestanden?

Om de metadata van het Publisher-bestand te bewerken, moet u het eerst uploaden met behulp van de CreateParser()-methode en het document ontleden via de IPubParser-interface. Bewerk de metagegevens met behulp van de klasse DocSummaryInfo .

4. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke app is gratis, wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en indien nodig het product kunt kopen.

  

Support and Learning Resources