PUB-bestand converteren

Microsoft® Publisher-converterfunctionaliteit om platformonafhankelijke .NET-applicaties te bouwen.

 

Microsoft® Publisher-documentbestandsindeling wordt gebruikt voor het maken van verschillende publicatietypen, zoals nieuwsbrieven, brochures, flyers en ansichtkaarten, en wordt gebruikt in e-mails en websites. Pub-bestanden bevatten zowel tekst als bitmap- en vectorafbeeldingsgegevens.

Hoewel het formaat behoorlijk populair is, is het niet zo populair als formaten als PDF of DOCX. MS Publisher applicatie is zelf niet gratis. Het is dus vaak nodig om bestanden met de extensie .pub te converteren naar een ander, goed verspreid en gebruiksvriendelijk formaat. Hier is de conversiefunctionaliteit voor .NET. Deze C#-bibliotheek bevat de benodigde conversiefunctionaliteit die kan worden gebruikt voor het maken van uw eigen project.

Converteer Publisher .pub-bestanden

Laten we eens kijken naar de functionaliteit via de PUB naar PDF-conversie.

Het conversieproces van de uitgever bestaat uit de volgende stappen:

 1. Integreer .NET PUB naar PDF Converter API, die niet alleen werkt met documenten van één pagina, maar ook .pub-bestanden met meerdere pagina’s ondersteunt.
 2. Laad het PUB-bestand met de klasse PubFactory .
 3. CreateParser en Parse via de Parse() Methode van IPubParser Interface.
 4. Voer de conversie uit met behulp van de ConvertToPdf() Methode.

C#-code voor PUB-naar-pdf-conversie van uitgever

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

Conversie van PUB naar elk ander formaat is mogelijk na het converteren van het bestand naar PDF-formaat en dan kan dit getransformeerde bestand worden geconverteerd naar het benodigde formaat.

U kunt ook de platformonafhankelijke toepassing Publisher Converter proberen. Het heeft een zeer eenvoudige interface en het proces duurt slechts een paar seconden. De oplossing maakt het mogelijk:

 • Transformeer meerdere Publisher-bestanden.
 • Converteer PUB naar PDF, HTML, EPUB, DOCX, SVG en vele andere afbeeldingsformaten.
 • Sla geconverteerde documenten op uw apparaat op.FAQ

1. Hoe converteer ik PUB-bestanden?

Gebruik de PubFactory Class om PUB-bestanden met deze API-oplossing te converteren. Parseer bestanden en start de conversie. Om .pub-bestanden online te converteren, gaat u naar cross-platform Converters waar u bestanden kunt omzetten naar afbeeldingen, PDF en nog veel meer indelingen.

2. Kan ik een MS Publisher-bestand converteren naar PDF?

Gebruik de PubFactory Class als u PUB naar PDF moet converteren met deze API-oplossing. Parseer bestanden en start de conversie. Ga voor een online conversie van pub naar pdf naar cross-platform Converter .

3. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en vervolgens het product indien nodig kunt kopen.

4. Welk programma kan .PUB bestanden openen?

Bestanden met de extensie .pub kunnen nu door weinig software worden geopend, afgezien van MS Publisher zelf, en het is niet gratis. Maar om de inhoud van het bestand te zien, kunt u een platformonafhankelijke Viewer applicatie gebruiken die online en gratis is.

 
  

Support and Learning Resources