Converteer PUB naar PDF

Uitgever naar PDF-converter. С# .NET API-conversiefunctionaliteit.

 

Microsoft® Publisher-documentbestandsindeling wordt gebruikt voor het maken van verschillende publicatietypen, zoals nieuwsbrieven, brochures, flyers en ansichtkaarten, en wordt gebruikt in e-mails en websites. Pub-bestanden bevatten zowel tekst als bitmap- en vectorafbeeldingsgegevens.

Zoals alle andere Microsoft®-producten is de Publisher-applicatie zelf niet gratis. En omdat het bestand van het formaat alleen door dit programma kan worden geopend om de resultaten van uw werk te delen, moet u soms een PUB-bestand converteren naar een meer verspreid formaat. De meest populaire van allemaal is de conversie van PUB naar PDF. Inmiddels wordt dit formaat door alle moderne apparaten ondersteund en kan het zelfs in een browser worden geopend zonder extra software te installeren. Hier is de PUB naar PDF-conversiefunctionaliteit voor .NET. Deze C#-bibliotheek kan ook worden gebruikt voor het maken van uw eigen project.

Voordat u de conversie uitvoert, moet u de .NET PUB naar PDF Converter API integreren, die niet alleen werkt met documenten van één pagina, maar ook .pub-bestanden met meerdere pagina's ondersteunt.

PUB naar PDF-conversie op .NET

 1. Laad PUB-bestand met CreateParser() Methode van PubFactory klasse.
 2. Bestand ontleden door middel van Parse() Methode van IPubParser interface.
 3. Converteer PUB naar PDF via ConvertToPdf() Methode van IPdfConverter interface.

Aan de slag met .NET PUB API

 1. Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.PUB of via de Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.PUB.
 2. U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

.NET C#-code voor conversie van PUB naar PDF

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

PUB naar PDF-conversie is een vereiste stap in PUB-conversie naar een ander formaat. Daarna kan het getransformeerde bestand worden geconverteerd naar het benodigde formaat.

U kunt ook de platformonafhankelijke toepassing PUB naar PDF proberen. Het heeft een zeer eenvoudige interface en het proces duurt slechts een paar seconden.

Met de oplossing kunt u: meerdere Publisher-bestanden transformeren, PUB naar PDF converteren en geconverteerde documenten op uw apparaat opslaan.FAQ

1. Kan ik PUB naar PDF converteren?

Voor een dergelijk doel hoeft u alleen PUB programmatisch naar PDF te converteren met behulp van deze .NET API of uw bestanden online te transformeren via het web Converter applicatie.

2. Kan ik een Publisher-bestand openen in Word?

Gebruik de webapplicatie Converter om PUB naar WORD te converteren.

3. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en vervolgens het product indien nodig kunt kopen.

  

Support and Learning Resources