Konvertera PUB-fil

Microsoft® Publisher-omvandlarfunktion för att bygga .NET-applikationer på flera plattformar.

 

Microsoft® Publisher-dokumentfilformat används för att skapa olika publikationstyper som nyhetsbrev, broschyrer, flygblad och vykort och används i e-postmeddelanden och webbplatser. Pub-filer innehåller text samt bitmapps- och vektorgrafikdata.

Även om formatet är ganska populärt är det inte lika populärt som format som PDF eller DOCX. MS Publisher-applikationen är inte gratis själv. Så det krävs ofta att filer med filtillägget .pub konverteras till ett annat, välspritt och bekvämt att använda format. Här är konverteringsfunktionen för .NET. Detta C#-bibliotek innehåller den nödvändiga konverteringsfunktionaliteten som kan användas för att skapa ditt eget projekt.

Konvertera Publisher .pub-filer

Låt oss titta på funktionaliteten genom PUB till PDF-konvertering.

Utgivarkonverteringsprocessen består av följande steg:

 1. Integrera .NET PUB till PDF Converter API, som inte bara fungerar med ensidiga dokument utan också stöder flersidiga .pub-filer.
 2. Ladda PUB-fil med klassen PubFactory .
 3. CreateParser och Parse via metoden Parse() för IPubParser Gränssnitt.
 4. Kör konverteringen med hjälp av metoden ConvertToPdf() .

C#-kod för Publisher PUB till PDF-konvertering

  using Aspose.PUB;
  // Load PUB file
  var parser = PubFactory.CreateParser("sample.pub");
  // Parse file 
  var doc = parser.Parse();
  // Convert PUB to PDF
  Aspose.Pub.PubFactory.CreatePdfConverter().ConvertToPdf(doc, "output.pdf");

Konvertering av PUB till vilket annat format som helst är möjligt efter att filen konverterats till PDF-format och sedan kan denna transformerade fil konverteras till det format som behövs.

Du kan också prova Publisher Converter plattformsoberoende applikation. Den har ett mycket enkelt gränssnitt och processen tar bara några sekunder. Lösningen tillåter:

 • Förvandla flera Publisher-filer.
 • Konvertera PUB till PDF, HTML, EPUB, DOCX, SVG och många andra bildformat.
 • Spara konverterade dokument på din enhet.FAQ

1. Hur konverterar jag en PUB-fil?

För att konvertera PUB-filer med denna API-lösning, använd PubFactory Class. Analysera filer och starta konverteringen. För att konvertera .pub-filer online, gå till plattformskonverterare där du kan omvandla filer till bilder, PDF och många fler format.

2. Kan jag konvertera en MS Publisher-fil till PDF?

Om du behöver konvertera PUB till PDF med denna API-lösning, använd PubFactory Class. Analysera filer och starta konverteringen. För en online-pub till pdf-konvertering, gå till cross-platform Converter .

3. Är funktionen gratis?

De plattformsoberoende konverterarna är gratis när du för API-lösningen kan få en gratis provperiod och sedan köpa produkten om det behövs.

4. Vilket program kan öppna .PUB-filer?

Vid det här laget kan filer med tillägget .pub öppnas med lite programvara, förutom MS Publisher själv och det är inte gratis. Men för att se innehållet i filen kan du använda en plattformsoberoende Viewer applikation som är online och gratis.

 
  

Support and Learning Resources