Aspose.Slides for Android via Java

Android PowerPoint API

Létrehozhat, módosíthat, konvertálhat, egyesíthet, oszthat fel és kezelhet PowerPoint-prezentációkat Android-alkalmazásokban.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Slides for Android a Java-n keresztül egy PowerPoint API Android-alkalmazásokhoz. A fejlesztők a prezentációfeldolgozási feladatok széles skáláját hajthatják végre, beleértve a prezentációk olvasását, írását, módosítását, egyesítését, felosztását, konvertálását és manipulálását anélkül, hogy a Microsoft PowerPointtól függenének.

Az Aspose.Slides for Android a Java segítségével szinte az összes natív PowerPoint fájlformátumot, valamint az OpenOffice prezentációs formátumot (ODP) támogatja. Hozzon létre PowerPoint megjelenítő alkalmazást Androidra, valamint konvertert, szerkesztőt vagy bármilyen mást. A bemutatóelemek, például a SmartArt-alakzatok, az MSO-diagramok, az ActiveX-összetevők és az OLE-keretobjektumok a PowerPoint API-n keresztül érhetők el kezelés és kezelés céljából.

Fejlessze az Android PowerPoint API funkcióit

Új diák létrehozása vagy klónozása sablonokból

Szöveg- és alakformázás kezelése

Adja hozzá vagy törölje az alakzatok védelmét

Microsoft Excel diagramok hozzáadása OleObjectsként

HTML szöveg importálása és exportálása diákba

ActiveX és SmartArt összetevők kezelése

Diavetítés átmenet hozzáadása vagy módosítása

Alakzatok vektorizálása szöveg nélkül

Rendereljen SVG képeket alakzatokká

Prezentáció formázása perc szinten

A PowerPoint könyvtár könnyen kezeli a szöveg- és alakformázási funkciókat, például a betűméretet, típust, színt és árnyalatokat, bekezdésigazítást, felsorolásjeleket és tájolást, valamint hiperhivatkozásokat.

Prezentáció átalakítása jegyzetekkel

Az API TIFF és PDF formátumba konvertálást biztosít jegyzetekkel. A fejlesztők a Notes Slide nézetben a teljes prezentációt a támogatott formátumba konvertálhatják, valamint a képek esetében a Notes Slide nézetben diabélyegképet is létrehozhatnak az egyes diákhoz. Itt van a TIFF konverziós kód.

Konvertálja a prezentációkat a Notes segítségével

Presentation pres = new Presentation(dataDir + "demo.pptx");

TiffOptions opts = new TiffOptions();        

INotesCommentsLayoutingOptions options = opts.getNotesCommentsLayouting();

options.setNotesPosition(NotesPositions.BottomFull);       

//Saving to TIFF notes

pres.save(dataDir + "TestNotes.tiff", SaveFormat.Tiff,opts);

Az elemek manipulálása nyilvános API-n keresztül

Az API képes kezelni az összes prezentációs diaelemet, beleértve a téglalapot, a táblázatot, a szövegdobozt, az ellipszist, a vonalláncot, a képkeretet, az automatikus alakzatot, a hangkeretet, az OLE objektumkeretet és a videókockát. Az API ezenkívül az API-parancsok gazdag készletét is biztosítja ezen elemek mindegyikének manipulálásához. Ezenkívül a szöveg formázását jól megtervezett osztálykészlet támogatja.