Aspose.Slides  for Java

Java PowerPoint API, Aspose.Slides

Hozzon létre, módosítson, egyesítsen, klónozzon, védjen, konvertáljon és manipuláljon a PowerPoint PPT-t, PPTX-et Java-ban, valamint más prezentációs formátumokat.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Slides for Java egy Java PowerPoint API a prezentációk manipulálásához és kezeléséhez. Lehetővé teszi a fejlesztők számára a PowerPoint prezentációk olvasását, írását, konvertálását és manipulálását Java nyelven. A dokumentum összes eleme, például diák, táblázat, szöveg, diagramok, alakzatok, képek és SmartArt-diagramok hozzáférhetők manipuláció céljából.

Az Aspose.Slides for Java API támogatja a prezentációk exportálását PDF, PDF/A, HTML, XPS és képformátumokba. A Java PowerPoint API számos kibővített Java PPT szolgáltatást tartalmaz, mint például: PPT(X) prezentációk egyesítése, klónozása, felosztása, összehasonlítása, nyomtatása Java nyelven. Az Aspose.Slides for Java API további függőségek nélkül működik.

A Java PowerPoint API speciális szolgáltatásai

Meglévő diák létrehozása vagy klónozása sablonokból

Fájlok mentése és megnyitása adatfolyamba és adatfolyamokból

Prezentációk generálása adatbázisból

Hozzon létre alakzatokat, és adjon hozzá szöveget a diák alakzataihoz

Dolgozzon PowerPoint táblákkal

Szöveg- és alakformázás kezelése

Távolítsa el vagy alkalmazza a védelmet az alakzatokon

Beágyazhat Excel diagramokat OLE-objektumként a diákba

Dolgozzon ActiveX összetevőkkel

Prezentáció konvertálása több formátumba Java nyelven

Az Aspose.Slides for Java API az eredetihez hasonló számos szabványos formátumban jeleníti meg a prezentációkat a renderelő motorja segítségével. A renderelő motort kifejezetten a PowerPointhoz való legmagasabb renderelésre tervezték. A prezentációk bármely támogatott formátumba konvertálása egyszerű: csak betölti, beállítja a kimeneti formátumot és meghívja a Mentés metódust. A Java PowerPoint API segítségével adja meg a Java PPT konverzió beállításait a kimeneti dokumentum menet közbeni megváltoztatásához.

Prezentációk renderelése - Java

// load the file to be rendered

Presentation prest = new Presentation(dir + "template.pptx");

// Convert PPTX to PDF, XPS and TIFF

prest.save(dir + "output.pdf", SaveFormat.Pdf);

prest.save(dir + "output.xps", SaveFormat.Xps);

prest.save(dir + "output.tiff", SaveFormat.Tiff);

Prezentációs elemek módosítása Java nyelven

Az Aspose.Slides for Java API képes kezelni az összes diaelemet, beleértve a táblázatot, a szövegdobozt, a téglalapot, a vonalláncot, az ellipszist, az automatikus alakzatot, a képkeretet, a videokeretet, a hangkeretet és az OLE objektumkeretet. A Java PowerPoint API egy jól megtervezett Java PPT osztálykészletet is biztosít, amely lehetővé teszi az egyes elemek átfogó kezelését.

A PowerPoint SmartArt manipulálása Java nyelven

Az Aspose.Slides for Java API könnyen létrehozhat vagy elérhet, kezelhet és eltávolíthat meglévő SmartArt-alakzatokat a diákról. A Java PowerPoint API megkönnyíti a SmartArt tulajdonságainak dinamikus felfedezését vagy a SmartArt csomópontok kezelését, valamint a SmartArt alakzatok elrendezésének, stílusának és színének kezelését.

Hozzon létre Slides miniatűröket Java nyelven

Sok lehetőség van a dia miniatűrök használatára, például: online prezentációnézegető létrehozása egy egyéni webhelyen, dia miniatűr megosztása az ügyfelekkel prezentációs sablonként és még sok más. Az Aspose.Slides for Java API lehetővé teszi diabélyegképek létrehozását néhány sornyi kóddal.

A dia miniatűrjének létrehozása - Java

// load the file

Presentation prest = new Presentation(dir + "template.pptx");

// access the first slide from the collection

ISlide sld = prest.getSlides().get_Item(0);

// create a full scale image of the slide

BufferedImage image = sld.getThumbnail(1f, 1f);

// save the image in JPEG format

ImageIO.write(image, "jpeg", new File(dir + "output.jpg"));

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Az API felügyelt kóddal épül fel, amelyhez nem szükséges a Microsoft Office vagy a Microsoft PowerPoint telepítése a gépen ahhoz, hogy PowerPoint dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft PowerPoint automatizálási alternatíva a támogatott szolgáltatások, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár tekintetében.