Aspose.Slides  for .NET

.NET API PowerPoint fájlformátumokhoz

PowerPoint és OpenOffice prezentációk olvasása, írása, módosítása, egyesítése, klónozása, védelme és konvertálása .NET C#-ban külső szoftver nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Slides for .NET egy prezentációfeldolgozási API PowerPoint és OpenOffice formátumokhoz. Az Aspose.Slides lehetővé teszi az alkalmazások számára a prezentációk olvasását, írását, védelmét, módosítását és konvertálását .NET C#-ban. Kezelje a prezentáció szövegét, alakzatait, diagramjait, táblázatait és animációit, adjon hozzá hangot és videót a diákhoz, tekintse meg a diák előnézetét.

Az Aspose.Slides for .NET támogatja az összes népszerű prezentációs formátumot. Használja a C#-t több PowerPoint-prezentáció, -sablon és -diák egyesítésére, felosztására, klónozására és újrafelhasználására számos módon. Ezen túlmenően, az API számos fejlett funkciót kínál, például nyomtatást fizikai nyomtatókra és prezentációk fix elrendezésű formátumba, HTML-be és képekbe való renderelését.

Az Aspose.Slides for .NET egy önálló API, amelyhez nem szükséges Microsoft PowerPoint vagy más további szoftver vagy könyvtár.

Speciális .NET C# PowerPoint API-szolgáltatások

Diák létrehozása vagy klónozása sablonokból

Dolgozzon PowerPoint táblákkal API-n keresztül

Alkalmazza vagy távolítsa el a védelmet az alakzatokon

Adjon hozzá Excel diagramokat OleObject-ként a diákhoz

Linked OleObjects támogatás

Prezentációk generálása adatbázisból

Védje a prezentációkat és az eredményül kapott PDF-eket

Prezentációk nyomtatása fizikai nyomtatón

Diagramok létrehozása és testreszabása

Prezentáció konvertálása PDF, HTML, TIFF vagy XPS formátumba .NET C#-ban

Az Aspose.Slides for .NET API saját renderelő motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten a PowerPoint és OpenOffice formátumok legmagasabb hűségű megjelenítésére terveztek. A .NET C# PowerPoint API lehetővé teszi a prezentációk exportálását számos iparági szabvány formátumba, például PDF, HTML, TIFF és XPS formátumba, az eredeti prezentációval megegyező eredményekkel. Sőt, a PPT C#-ban való konvertálásához csak a prezentációs fájlt kell betöltenie, és meghívnia kell a Mentés metódust a kívánt kimeneti formátummal együtt. A C# PowerPoint konvertálása valóban ilyen egyszerű az Aspose.Slides for .NET API-val.

Prezentációk renderelése - C#

// load the file to be converted

var prs = new Aspose.Slides.Presentation(dir + "template.pptx");

// render as PDF, XPS & TIFF

prs.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Pdf);

prs.Save(dir + "output.xps", Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Xps);

prs.Save(dir + "output.tiff", Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Tiff);

Prezentációs tartalom formázása .NET C#-ban

Lehetőség van szövegek és alakzatok formázására a diákon C# nyelven az Aspose.Slides .NET API segítségével. A prezentációk szövegének kezelése alakzatokhoz társított szövegkeretek segítségével történik. Ez megkönnyíti a fejlesztők számára a szöveg formázását a szövegkeretekhez társított bekezdésekkel és részekkel. A C# PowerPoint API segítségével módosíthatja az alakelemek attribútumait is, például pozíciót, méretet, vonalat, képet, szöveget és kitöltést.

PowerPoint SmartArt létrehozása és módosítása .NET C#-ban

Az Aspose.Slides for .NET megkönnyíti a SmartArt-alakzatok létrehozását a semmiből, valamint lehetővé teszi a meglévő SmartArt-objektumok elérését, kezelését vagy eltávolítását a diákról. Ezenkívül a .NET C# PowerPoint API lehetővé teszi a SmartArt csomópontjainak hozzáadását, eltávolítását vagy iterálását. Ezenkívül dinamikusan módosíthatja a SmartArt megjelenését, például a stílust, a színt és az elrendezést.

Prezentáció védelme .NET C#-ban

Az Aspose.Slides for .NET API zárolhatja a prezentációs fájlokat, hogy megvédje a tartalmat a változástól. A fejlesztők jelszóval is védhetik a PPT-t C#-ban, valamint a konvertált PDF-dokumentumot a biztonságos terjesztés érdekében. A C# PowerPoint API támogatja az írásvédett hozzáférési módot is a generált prezentációkhoz és a dokumentum tulajdonságaihoz.

Prezentációnézegető létrehozása dia miniatűrökkel .NET C#-ban

Az Aspose.Slides for .NET képes létrehozni a diák miniatűrjeit, így diaképeket oszthat ki azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs telepítve a PowerPoint alkalmazás a gépükre. Használhatja a C# PowerPoint API-t a PPT megtekintésére .NET C# alkalmazásban, bármilyen típusú: egyéni webhely, asztali alkalmazás stb. Használja ezt a funkciót saját prezentációnézegető létrehozásához C# nyelven.

Dia miniatűrök létrehozása .NET - C# segítségével

// load the presentation file

var prs = new Aspose.Slides.Presentation(dir + "template.pptx");

// access the first slide from the collection

var sld = prs.Slides[0];

// create a full scale image of the slide

var bmp = sld.GetThumbnail(1f, 1f);

// save the image in JPEG format

bmp.Save(dir + "output.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Slides for .NET felügyelt kóddal készült, amelyhez nem szükséges a Microsoft Office vagy a Microsoft PowerPoint telepítése a gépen ahhoz, hogy PowerPoint dokumentumformátumokkal működjön. Tökéletes Microsoft Office automatizálási alternatíva a támogatott szolgáltatások, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár tekintetében.

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók a PowerPoint API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése