PNG JPG BMP TIFF DOCX
Aspose.Slides for .NET

PPSM formátumok szerkesztése C#-ban

Natív és nagy teljesítményű PPSM-dokumentumok szerkesztése szerveroldali Aspose.Slides segítségével .NET API-khoz, olyan szoftverek használata nélkül, mint a Microsoft vagy az Adobe PDF.

PPSM fájl szerkesztése C# használatával

A PPSM-fájl szerkesztéséhez az Aspose.Slides for .NET API-t használjuk, amely funkciókban gazdag, hatékony. és könnyen használható API C# platformhoz bármely szerkesztő számára. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Slides elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

Parancs


PM> Install-Package Aspose.Slides

A PPSM-fájlok szerkesztésének lépései C#-ban

Alapvető dokumentumszerkesztés

Aspose.Slides for .NET

Az API-k néhány sornyi kóddal elkészíthetők.

{{code_steps}}

rendszerkövetelmények

API-jaink az összes főbb platformon és operációs rendszeren támogatottak. Mielőtt végrehajtaná az alábbi kódot, győződjön meg arról, hogy a következő előfeltételek vannak a rendszeren.

 • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, .NET Core-val, Windows Azure-val, Mono- vagy Xamarin-platformokkal
 • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio
 • Aspose.Slides for .NET DLL, amelyre a projektben hivatkozik - Telepítse a NuGetből a fenti Letöltés gomb segítségével
 

PPSM fájlok szerkesztése - C#

 
 • Az Aspose.Slides API használható Microsoft PowerPoint dokumentumok olvasására, írására, manipulálására és konvertálására PDF, XPS, HTML, TIFF, ODP és számos más formátumba. Új fájlokat lehet létrehozni a semmiből, és elmenteni azokat a megfelelő támogatott formátumokba. Az Aspose.Slides egy önálló API prezentációk, diák és elemek létrehozására, elemzésére vagy manipulálására, és nem függ semmilyen szoftvertől, például a Microsofttól vagy az OpenOffice-tól.

  Online PPSM Editor Live Demos

  Edit PPSM documents right now by visiting our Live Demos website . The live demo has the following benefits

    No need to download Aspose API.
    No need to write any code.
    Just upload your PPSM files, Use online editor for editing instantly.
    Then save and download.

  PPSM Mi a PPSM fájlformátum

  Files with PPSM extension represent Macro-enabled Slide Show file format created with Microsoft PowerPoint 2007 or higher. Another similar file format is PPTM which differs in opening with Microsoft PowerPoint in editable format instead of running as Slide Show. When run as slide show, the PPSM file shows the presentation slides with contents intact in the slide show and is in read-only mode by default. PPSM files can still be edited in Microsoft PowerPoint by opening it in PowerPoint.

  Bővebben