Aspose.Slides  for .NET

.NET API voor PowerPoint-bestandsindelingen

Lees, schrijf, wijzig, voeg samen, kloon, bescherm en converteer PowerPoint- en OpenOffice-presentaties in .NET C# zonder externe software.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Slides voor .NET is een API voor presentatieverwerking voor PowerPoint- en OpenOffice-indelingen. Met Aspose.Slides kunnen applicaties presentaties lezen, schrijven, beveiligen, wijzigen en converteren in .NET C#. Beheer presentatietekst, vormen, grafieken, tabellen en animaties, voeg audio en video toe aan dia's, bekijk voorbeelden van dia's.

Aspose.Slides voor .NET ondersteunt alle populaire presentatieformaten. Gebruik C# om meerdere PowerPoint-presentaties, sjablonen en dia's op verschillende manieren samen te voegen, te splitsen, te klonen en opnieuw te gebruiken. Bovendien biedt API een aantal geavanceerde functies, zoals printen op fysieke printers en het renderen van presentaties naar formaten met een vaste lay-out, HTML en afbeeldingen.

Aspose.Slides voor .NET is een zelfstandige API en vereist geen Microsoft PowerPoint of andere aanvullende software of bibliotheek.

Geavanceerde .NET C# PowerPoint API-functies

Dia's maken of klonen van sjablonen

Werken met PowerPoint-tabellen via API

Breng de bescherming aan op vormen of verwijder deze

Excel-diagrammen toevoegen als OleObjects aan dia's

Ondersteuning voor gekoppelde OleObjects

Genereer presentaties uit de database

Presentaties en resulterende PDF beveiligen

Presentaties afdrukken op een fysieke printer

Grafieken maken en aanpassen

Presentatie converteren naar PDF, HTML, TIFF of XPS in .NET C#

Aspose.Slides voor .NET API heeft zijn eigen rendering-engine, speciaal ontworpen voor het weergeven van PowerPoint- en OpenOffice-formaten met de hoogste betrouwbaarheid. Met de .NET C# PowerPoint API kunt u presentaties exporteren naar een aantal industriestandaard formaten zoals PDF, HTML, TIFF en XPS met resultaten die identiek zijn aan de originele presentatie. Om een ​​PPT in C# te converteren, hoeft u bovendien alleen het presentatiebestand te laden en de Save-methode samen met het gewenste uitvoerformaat aan te roepen. C# PowerPoint-conversie is echt zo eenvoudig met Aspose.Slides voor .NET API.

Presentaties renderen - C#

// load the file to be converted

var prs = new Aspose.Slides.Presentation(dir + "template.pptx");

// render as PDF, XPS & TIFF

prs.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Pdf);

prs.Save(dir + "output.xps", Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Xps);

prs.Save(dir + "output.tiff", Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Tiff);

Presentatie-inhoud opmaken in .NET C#

Het is mogelijk om tekst en vormen op dia's in C# op te maken met behulp van Aspose.Slides .NET API. Tekst op presentaties wordt beheerd met behulp van tekstkaders die aan vormen zijn gekoppeld. Dit maakt het voor de ontwikkelaars gemakkelijk om tekst op te maken met behulp van alinea's en gedeelten die aan de tekstkaders zijn gekoppeld. U kunt ook attributen van vormelementen zoals positie, grootte, lijn, afbeelding, tekst en vulling manipuleren met behulp van onze C# PowerPoint API.

PowerPoint SmartArt maken en wijzigen in .NET C#

Aspose.Slides voor .NET vergemakkelijkt het maken van SmartArt-vormen vanaf het begin en biedt de mogelijkheid om bestaande SmartArt-objecten van een dia te openen, te manipuleren of te verwijderen. Bovendien biedt de .NET C# PowerPoint API de mogelijkheid om de knooppunten van een SmartArt toe te voegen, te verwijderen of te herhalen. U kunt het uiterlijk van de SmartArt ook dynamisch wijzigen, zoals het instellen van stijl, kleur en lay-out.

Presentatie beschermen in .NET C#

Aspose.Slides voor .NET API kan presentatiebestanden vergrendelen om te voorkomen dat de inhoud verandert. Ontwikkelaars kunnen ook de PPT in C# beveiligen met een wachtwoord, evenals het geconverteerde PDF-document voor veilige distributie. De C# PowerPoint API ondersteunt ook de alleen-lezen toegangsmodus voor de gegenereerde presentaties en de documenteigenschappen.

Maak een presentatieviewer met diaminiaturen in .NET C#

Aspose.Slides voor .NET kan miniaturen van de dia's genereren, zodat u dia-afbeeldingen kunt distribueren naar gebruikers die de PowerPoint-toepassing niet op hun computer hebben geïnstalleerd. U kunt de C# PowerPoint API gebruiken om PPT te bekijken in .NET C#-toepassingen van elk type: aangepaste website, desktop-app, enz. Gebruik deze functie om uw eigen presentatieviewer in C# te maken.

Genereer diaminiaturen via .NET - C#

// load the presentation file

var prs = new Aspose.Slides.Presentation(dir + "template.pptx");

// access the first slide from the collection

var sld = prs.Slides[0];

// create a full scale image of the slide

var bmp = sld.GetThumbnail(1f, 1f);

// save the image in JPEG format

bmp.Save(dir + "output.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);

Microsoft Office-automatisering – niet nodig

Aspose.Slides voor .NET is gebouwd met beheerde code waarvoor Microsoft Office of Microsoft PowerPoint niet op de machine hoeft te zijn geïnstalleerd om met PowerPoint-documentindelingen te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Office-automatisering in termen van ondersteunde functies, beveiliging, stabiliteit, schaalbaarheid, snelheid en prijs.

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over PowerPoint API's.

 
 
Case Studies bekijken