Aspose.Tasks  for C++

C++ Microsoft Project File Parsing API

Hozzon létre, írjon, olvasson, manipuláljon és exportáljon Microsoft Project fájlokat PDF, Primavera, HTML, Excel, képek és XML formátumokba a natív C++ alkalmazásokból.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Tasks for C++ egy natív projektmenedzsment könyvtár a C++ fejlesztők számára Microsoft Project dokumentumok betöltéséhez, létrehozásához, kezeléséhez és többféle formátumba történő mentéséhez Microsoft Project vagy Office Automation használata nélkül. Az API számos módon teszi közzé az adatokat a jelentéskészítéshez, többek között Gantt-diagramon, Feladathasználaton, Erőforrás-használaton és Erőforráslapon.

A C++ projektmenedzsment könyvtár komplett nyomkövetési, definíciós és tervezési funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy feladatokat hozzanak létre és töltsenek be, valamint erőforrásokat távolítsanak el vagy rendeljenek hozzá a saját alkalmazásaikból származó feladatokhoz.

Fejlett C++ Project Management API-szolgáltatások

Hozzon létre, olvasson és kezeljen Microsoft Project fájlokat

Olvassa el az MPP fájlokat, és frissítse az összefoglaló információkat

Frissítse a fő és az alapértelmezett projektbeállításokat

Határozza meg a hétköznapokat a projekt-, naptár- és naptárkivételekhez

Olvasson és írjon naptárakat a feladatokhoz és erőforrásokhoz

Kezelje a feladatok alap ütemezését, időtartamát és megszorításait

Erőforrás-hozzárendelés meghatározása & kiosztás

MPX fájlok kódolásának támogatása

Exportálás PDF, HTML, képek és egyéb formátumokba

Exportálja a Microsoft Project adatait különböző formátumokba

Az Aspose.Tasks for C++ megjeleníti az adatokat MPP és XML formátumban, valamint PDF, HTML az információk univerzális terjesztéséhez, CSV, TXT, XLS, XLSX, WBS a szabványos képek és MPT formátumok bármelyikének. Továbbá, miközben adatokat exportál HTML-be, külön fájlba exportálja a betűtípusokat, képeket és CSS-stílusokat.

Exportálja a projektadatokat Primavera XML, XER és MPX formátumba - C++

System::SharedPtr<Aspose::Tasks::Project> pjc = System::MakeObject<Aspose::Tasks::Project>(dataDir + u"template.mpp");

// mentse a projektet a kívánt formátumban

pjc->Save(dataDir + u"output_PrimaveraP6XML.xml", Aspose::Tasks::Saving::SaveFileFormat::PrimaveraP6XML);

pjc->Save(dataDir + u"output_PrimaveraXER.mpp", Aspose::Tasks::Saving::SaveFileFormat::PrimaveraXER);

pjc->Save(dataDir + u"output_MPX.xml", Aspose::Tasks::Saving::SaveFileFormat::MPX);

Az API beépített renderelő motorral rendelkezik a Microsoft Project számára a legmagasabb hűségű rendereléshez. A projekt-renderelő motor segítségével a fejlesztők a projektadatokat különböző vektor- és raszterképekké alakíthatják.

A projekt tulajdonságainak beállítása

A projekt beállítási folyamatának felgyorsítása érdekében az API lehetővé teszi a felhasználók számára az alapértelmezett általános tulajdonságok, például a metaadatok, a naptár és a pénznemtulajdonságok beállítását. Az alapértelmezett tulajdonságok közé tartozik az új feladat kezdete és befejezése, az alapértelmezett túlórák, a normál fizetési arányok és egyebek. Az API lehetővé teszi az általános projekttulajdonságok beolvasását és beállítását, például a projekt kezdési és befejezési dátumát, az aktuális dátumot, az állapotdátumot, a használt naptár típusát és a projekt ütemezésének időpontját. Ezenkívül az API összefoglaló információkat is ment, beleértve a kulcsszavakat, a tárgyat, a megjegyzéseket és egyebeket.

A pénznemek tulajdonságait illetően a könyvtár támogatja a valutakód, a tizedesvessző utáni számok és a pénznem szimbólum beállítását, hogy a költségek könnyen leolvashatók legyenek. A pénzügyi év és a hétköznap tulajdonságainak olvasása és írása is támogatott.

Feladatok kezelése egyszerű módon

Az API képes kezelni a Microsoft Project fájlon belüli feladatokat a gazdag osztálykészletével. Könnyen kezelheti a feladatok alapütemezését, a költségvetés értékelését, a feladatok időtartamát és korlátait, valamint kapcsolatokat hozhat létre és kezelhet ezek között. Ezenkívül az API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy olvassanak, módosítsanak és hozzanak létre feladatokat, mérföldköveket, becsült kritikus vagy erőfeszítést igénylő feladatokat.

  
  

Az Aspose.Tasks egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: