Az Aspose.Tasks for .NET egy megbízható projektmenedzsment API a Microsoft Project fájlok feldolgozásához. Az API támogatja a Microsoft Project dokumentumok olvasását, írását és kezelését minden egyéb szoftverfüggőség nélkül. Ezenkívül az API megjeleníti a projektadatokat, hogy teljes tervezési, meghatározási és nyomon követési lehetőségeket kínáljon. A könyvtár teljes mértékben támogatja a különböző projekttulajdonságokat, és használható naptárak vagy munkaütemezések kezelésére. Az Aspose.Tasks for .NET API olyan adatokat mutat be, mint a feladatok, az erőforrások, az erőforrás-hozzárendelések és a kiterjesztett attribútumok adatai, így a fejlesztők manipulálhatják azokat. A felhasználók teljesen tervezhetnek feladatok és erőforrások létrehozásával és olvasásával, valamint erőforrásokat rendelhetnek hozzá vagy távolíthatnak el a feladatokhoz. A felhasználók módosíthatják a megszorításokat, a prioritásokat, a kritikus és erőfeszítés-vezérelt feladatokat, leállíthatják vagy folytathatják a feladatokat és feloszthatják a feladatokat, kezelhetik a kiterjesztett attribútumokat, összekapcsolhatják a feladatokat és visszaírhatják a frissített adatokat a projektbe.

Speciális .NET Microsoft Project API szolgáltatások

Hozzon létre MS Project és Oracle Primavera fájlokat a semmiből

Hétköznapok és kivételek meghatározása a naptárhoz

Jelszóval védett MS Project fájlok olvasása és írása

Exportáljon projekteket más formátumokba a nagymértékben testreszabható Gantt-diagram segítségével

Kezelje az alapvonalakat, a költségeket és a mérföldköveket

Kezelje a feladatokat, az erőforrásokat és a hozzárendelések kiterjesztett attribútumait és definícióit

Az erőforrás-hozzárendelés munkakontúrjának testreszabása

Munkabontási struktúrák (WBS) megjelenítése képeken

Renderelje le az MS Project és az Oracle Primavera fájlokat HTML formátumban

A feladatok rendezése nevek, dátumok, időtartamok és sok más mező szerint

Frissítse az MPP Project fájlok egyéni tulajdonságait

Projektfájlok megnyitása és mentése az MS Project Online-ból vagy az MS Project Server helyszíni példányába PWA-n keresztül

konverziók széles választéka a Microsoft Project formátumai között képekké és más adatformátumokká, beleértve a PDF, Excel, HTML

MPP, MPT, MPX és XML Files Viewer for .NET

API-funkciók a dokumentációban

Az Aspose.Tasks funkcióinak teljes listája a dokumentációnkban. Az Aspose.TASKS C# könyvtár használatával a projektben a következő feladatokat hajthatja végre:

Konvertálja a projektadatokat több formátumba

Az Aspose.Tasks for .NET támogatja a feladatok, erőforrások és erőforrás-hozzárendelési adatok fix elrendezésű formátumokba, valamint XML-, HTML- és számos más népszerű fájlformátumba történő megjelenítését az információk egyszerű terjesztése érdekében.

Projektadatok mentése különböző formátumokban - C#


   
// load the file to be converted

var prj = new Aspose.Tasks.Project(dir + "template.mpp");

// save in different formats

prj.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.PDF);

prj.Save(dir + "output.html", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.HTML);

prj.Save(dir + "output.xml", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.XML);  


A könyvtár fontos jellemzője, hogy egy projektben a WBS-t a .NET-keretrendszer által támogatott szabványos képformátumok bármelyikére lehet renderelni. Ezenkívül lehetőség van projektadatok exportálására CSV, TXT, XLS, XLSX és MPT formátumba.

Kipróbálhatja az online Tasks Convertert.

A projektadatokat, a Jira-t, az MPP-t, az MPX-et, az MPT-t vagy az XML-t számos más fájlformátumba is konvertálhatja, beleértve az alábbiakban felsorolt ​​néhányat:

JIRA, MPP, MPT, MS Project, MPX, Oracle-Primavera PDF és XML fájlok egyesítése

- betölti a fájlokat az Aspose.Tasks osztályok segítségével Microsoft Project dokumentumokkal a Microsoft Project használata nélkül;
- létrehoz egy példányt a Technikai cikkekből a megjelenítésről és az Aspose.Tasks használata más nyelvekkel
- Osztályokat tartalmaz a projekt mentéséhez különböző formátumok.

Ezenkívül valós időben egyesítheti a fájlokat! Kombinálja a Jira, MPP, MPX, MPT, XML, MS Projects fájlokat PDF, XPS, Primavera és sok más fájlformátumba: Az Aspose.Tasks for .NET API megkönnyíti a fájlok egyesítési folyamatát a fejlesztők számára:

Feladatok kezelése a projektben

Az Aspose.Tasks for .NET osztályok gazdag készletét kínálja a Microsoft Project fájlon belüli feladatok kezeléséhez. A projekttervek összetettsége az egyszerű lapos feladatlistától a kölcsönösen függő feladatok nagy, egymásba ágyazott csoportjáig terjedhet. A bonyolultságtól függetlenül az Aspose.Tasks for .NET bármilyen forgatókönyvet képes kezelni. Többek között lehetővé teszi MS projektfájlok létrehozását és szerkesztését a Document Object Model (DOM) segítségével. A DOM egy programozási interfész, amely lehetővé teszi egy dokumentum bemutatását csomópontok fa formájában, ahol minden csomópont a dokumentum része. Az Aspose.Tasks API for .NET lehetővé teszi az oldalhoz való csatlakozást, annak betöltését, tartalmának módosítását és egyéb fájlműveletek végrehajtását.

- navigálhat a dokumentumokon különféle módszerekkel, például elembejárással, dokumentumbejárással, XPath-lekérdezésekkel és CSS-választó lekérdezésekkel,
- távolítsa el és cserélje ki a fájl egy részét,
- projektfájlok egyesítése,
- zárás és feloldás és egyéb funkciók.
A .NET Tasks API segíti a fejlesztőket az MS Project dokumentumok elolvasásában, módosításában, navigálásában és szerkesztésében. Néhány fájlszerkesztő funkció, amelyet az Aspose.Tasks for .NET API képes végrehajtani, a következők:

Projektadatok konvertálása képekké

Az Aspose.Tasks for .NET saját renderelő motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten az MS Project renderelési stílusának replikálására terveztek. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a projektadatokat számos raszteres és vektoros képformátumba rendereljék, miközben az eredményül kapott kép bizonyos aspektusait szabályozzák.

Projektadatok megjelenítése JPEG - C# formátumban  // load file

  var prj = new Aspose.Tasks.Project(dir + "template.mpp");

  // create ImageSaveOptions with desired format

  var options = new Aspose.Tasks.Saving.ImageSaveOptions(Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.JPEG)

  {  CustomPageSize = new SizeF(2200, 1100),  HorizontalResolution = 96f,  VerticalResolution = 96f,

    JpegQuality = 70

  };

  // render data to image format

  prj.Save(dir + "output.jpg", options);A fordított átalakítás ilyen egyszerű! A C# alkalmazásban található Aspose.Tasks osztálykönyvtár használatával egyszerűen konvertálhatja a Mareach MS Project fájlt bármilyen fájlformátumú fájlba egyetlen kódsorral!

Próbálja ki az online MS Project Converter alkalmazást Az MS Project konvertálható fájlokat XML, PDF, MPX, XLSX, XLS, XPS, TXT, HTML, JPG és más képformátumokba. Töltse fel, alakítsa át dokumentumait, és néhány másodperc alatt eredményt érhet el. Nincs szüksége további szoftverre.

Az Aspose.Tasks for .NET könyvtár MS Project elemzési API-t biztosít a C# platformhoz. Létrehozhat, szerkeszthet, menthet, egyesíthet, konvertálhat más fájlformátumokba MPP fájlokat, valamint linkeket, listákat, kódblokkokat, képeket és egyéb elemeket adhat hozzá projektfájlokhoz a következő hivatkozások követésével:

Feladatok ütemezése, nyomon követése és költségvetési értékelés

Az Aspose.Tasks for .NET képes kiszámítani a projekt kritikus útvonalát és ütemezését. Azt is lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kezeljék az alapfeladatokat és a tényleges munkát, hozzáférjenek a megbízási költségekhez és a költségvetéshez, valamint kezeljék az erőforrás-költségeket és eltéréseket a projektkövetéshez. Ez csak néhány képesség az API által támogatott funkciók hosszú listájából.

Mentse el a HTML elemeket külön fájlba

Az Aspose.Tasks for .NET API igazán nagyszerű élménnyé teszi a projektadatok exportálását HTML-be, mivel lehetővé teszi a betűtípusok, képek és CSS-stílusok külön fájlokba történő exportálását. Ezenkívül az exportálási folyamathoz hozzárendelheti a szükséges paramétereket a visszahívási funkciókhoz.

COM interoperabilitás támogatása

Az Aspose.Tasks for .NET egy COM interfészen keresztül mutatja be képességeit. Ez azt jelenti, hogy nem kell korlátoznia magát az Aspose.Tasks for .NET használatára csak a .NET platformmal, a COM együttműködési szolgáltatásain keresztül bármilyen nyelven használható.

Az Aspose.Tasks ingyenes online MS Project Viewer programot kínál, amely segít információ a projektről az URL-en keresztül. Alkalmazásaink biztonságosak, többplatformosak, és nem igényelnek szoftvertelepítést. Az alkalmazások egyszerűek és könnyen használhatóak, de hatékonyak és megbízhatóak.


Egyéb támogatott Aspose.Tasks a .NET API-szolgáltatásokhoz

Használja az Aspose.Tasks C# könyvtárat dokumentumok konvertálásához, egyesítéséhez, zárolásához, letöltési zárolásának feloldásához és még sok máshoz!  

Support and Learning Resources

  
  

Az Aspose.Tasks egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: