Aspose.Tasks  for .NET

.NET Microsoft Projekt File Processing API-k

Microsoft Projekt dokumentumok létrehozása, olvasása, írása, manipulálása és exportálása Primavera, Excel, HTML, PDF, képek és XML formátumokba.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Tasks for .NET egy megbízható projektmenedzsment API a Microsoft Projekt fájlok feldolgozásához. Az API támogatja a Microsoft Projekt dokumentumok olvasását, írását és kezelését minden egyéb szoftverfüggőség nélkül. Ezenkívül az API megjeleníti a projektadatokat, hogy teljes tervezési, meghatározási és nyomon követési lehetőségeket kínáljon. A könyvtár teljes mértékben támogatja a különböző projekttulajdonságokat, és használható naptárak vagy munkaütemezések kezelésére.

Az Aspose.Tasks for .NET API olyan adatokat mutat be, mint a feladatok, az erőforrások, az erőforrás-hozzárendelések és a kiterjesztett attribútumok adatai, így a fejlesztők manipulálhatják azokat. A felhasználók teljesen tervezhetnek feladatok és erőforrások létrehozásával és olvasásával, valamint erőforrásokat rendelhetnek hozzá vagy távolíthatnak el a feladatokhoz. A felhasználók módosíthatják a megszorításokat, a prioritásokat, a kritikus és erőfeszítés-vezérelt feladatokat, leállíthatják vagy folytathatják a feladatokat és feloszthatják a feladatokat, kezelhetik a kiterjesztett attribútumokat, összekapcsolhatják a feladatokat és visszaírhatják a frissített adatokat a projektbe.

Speciális .NET Microsoft Projekt API szolgáltatások

Hozzon létre MS Projekt és Oracle Primavera fájlokat a semmiből

Hétköznapok és kivételek meghatározása a naptárhoz

Olvasson és írjon jelszóval védett MS Projekt fájlokat

Exportálhatja projektjeit más formátumokba a nagymértékben testreszabható Gantt-diagram segítségével

Alaphelyzetek, költségek és amp; mérföldkövek

Kezelje a feladatokat, az erőforrásokat és a hozzárendelések kiterjesztett attribútumait és definícióit

Erőforrás-hozzárendelés meghatározása & kiosztás

Munkabontási struktúrák (WBS) megjelenítése képeken

Renderelje le az MS Projekt és az Oracle Primavera fájlokat HTML formátumban

Rendezheti a feladatokat nevek, dátumok, időtartamok és sok más mező szerint

Frissítse az MPP Projekt fájlok egyéni tulajdonságait

Projektfájlok megnyitása és mentése az MS Projekt Online és az MS Projekt Server segítségével

Konvertálja a projektadatokat több formátumba

Az Aspose.Tasks for .NET támogatja a feladatok, az erőforrások és az erőforrás-hozzárendelési adatok fix elrendezésű formátumokba, valamint XML-, HTML- és számos más népszerű fájlformátumba való renderelését az információk egyszerű terjesztése érdekében.

Projektadatok mentése különböző formátumokban - C#

// töltse be a konvertálandó fájlt

var prj = new Aspose.Tasks.Projekt(dir + "template.mpp");

// menteni különböző formátumokban

prj.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.PDF);

prj.Save(dir + "output.html", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.HTML);

prj.Save(dir + "output.xml", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.XML);

A könyvtár fontos jellemzője, hogy egy projektben a WBS-t a .NET-keretrendszer által támogatott szabványos képformátumok bármelyikére lehet renderelni. Ezenkívül lehetőség van projektadatok exportálására CSV, TXT, XLS, XLSX és MPT formátumba.

Feladatok kezelése a projektben

Az Aspose.Tasks for .NET osztályok gazdag készletét kínálja a Microsoft Projekt fájlon belüli feladatok kezelésére. A projekttervek összetettsége az egyszerű lapos feladatlistától a kölcsönösen függő feladatok nagy, egymásba ágyazott csoportjáig terjedhet. A bonyolultságtól függetlenül az Aspose.Tasks for .NET bármilyen forgatókönyvet képes kezelni.

Feladatok ütemezése, nyomon követése és amp; Költségvetési értékelés

Az Aspose.Tasks for .NET képes kiszámítani a projekt kritikus útvonalát és ütemezését. Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kezeljék a feladatok alapállapotát & tényleges munka, hozzáférési megbízási költségek & költségvetést, és kezelheti az erőforrás-költségeket & eltérések a projekt követéséhez. Ez csak néhány képesség az API által támogatott funkciók hosszú listájából.

Projektadatok konvertálása képekké

Az Aspose.Tasks for .NET saját renderelő motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten az MS Projekt renderelési stílusának replikálására terveztek. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a projektadatokat számos raszteres & vektoros képformátumokat, miközben szabályozza az eredményül kapott kép bizonyos aspektusait.

Projektadatok megjelenítése JPEG formátumban - C#

// fájl betöltése

var prj = new Aspose.Tasks.Projekt(dir + "template.mpp");

// a kívánt formátumú ImageSaveOptions létrehozása

var options = new Aspose.Tasks.Saving.ImageSaveOptions(Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.JPEG)

{
CustomPageSize = new SizeF(2200, 1100),
HorizontalResolution = 96f,
VerticalResolution = 96f, JpegQuality = 70 }; // az adatokat képformátumba rendereli prj.Save(dir + "output.jpg", options);

Mentse el a HTML elemeket külön fájlba

Az Aspose.Tasks for .NET API igazán nagyszerű élménnyé teszi a projektadatok exportálását HTML-be, mivel lehetővé teszi a betűtípusok, képek és CSS-stílusok külön fájlokba történő exportálását. Ezenkívül az exportálási folyamathoz hozzárendelheti a szükséges paramétereket a visszahívási funkciókhoz.

COM interoperabilitás támogatása

Az Aspose.Tasks for .NET egy COM interfészen keresztül mutatja be képességeit. Ez azt jelenti, hogy nem kell korlátoznia magát az Aspose.Tasks for .NET használatához csupán a .NET platformmal, a COM együttműködési szolgáltatásain keresztül bármilyen nyelven használható.

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók az Aspose.Words API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése
  
  

Az Aspose.Tasks egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: