Az JIRA és a MPP egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A JIRA és a MPP egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az JIRA és a MPP között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a JIRA és MPP projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő JIRA mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az MPP megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a MPP fájlban. Adjon hozzá új mezőket az JIRA projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az JIRA és MPP adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A JIRA és a MPP C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek JIRA fájlokat a MPP fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  • Döntse el, hogy a JIRA mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
  • Hozzon létre új Project osztály példányt
  • Elemezze az JIRA formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
  • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
  • Használjon általános .NET-összetevőket az JIRA biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
  • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.Online JIRA egyesülés

Tesztelje a JIRA egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az JIRA fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több JIRA fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about JIRA format

A Jira egy projektmenedzsment eszköz, amellyel javítható a csapat teljesítménye. A számítógépes feladatkezelő elvén működik, amelyben figyelemmel kísérheti a futó folyamatokat a rendelkezésre álló erőforrások ellenőrzése érdekében. Így a JIRA nyomon követi a projekteket és az érintett alkalmazottakat. A JIRA-ban a projektmenedzser eloszthatja az alkalmazottakat a hozzárendelt feladatok szerint. Például, ha 5 projekt van folyamatban, amelyben minden fejlesztő részt vesz, akkor a projektmenedzser dönthet úgy, hogy nem érdemes további 1 projektet munkába venni, és várni kell egy kicsit, hogy legalább egy elkészüljön. projekt.

What is Jira used for?

Idővel a Jira funkcionalitása és képességei bővültek. Ma már egy olyan termék, amellyel a projektet, annak folyamatait a késztermék piacra dobásáig menedzselheti. Az informatikai szférán kívül marketingre, elemzésre, tesztelésre és egyéb tevékenységi területekre is használható.

GYIK rész

GYIK az JIRA és a MPP egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a JIRA egyesülés?

A JIRA Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több JIRA fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az JIRA dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az JIRA webhelyet?

Egyesítheti a JIRA webhelyet online vagy programozottan. A JIRA dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a JIRA webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online JIRA egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.