Az MPP és a MS-Project egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A MPP és a MS-Project egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az MPP és a MS-Project között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a MPP és MS-Project projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő MPP mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az MS-Project megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a MS-Project fájlban. Adjon hozzá új mezőket az MPP projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az MPP és MS-Project adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A MPP és a MS-Project C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek MPP fájlokat a MS-Project fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  • Döntse el, hogy a MPP mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
  • Hozzon létre új Project osztály példányt
  • Elemezze az MPP formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
  • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
  • Használjon általános .NET-összetevőket az MPP biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
  • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.Online MPP egyesülés

Tesztelje a MPP egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az MPP fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több MPP fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about MPP format

Az MPP az MS Project által létrehozott fájlformátum. Képes tárolni a projekttel kapcsolatos összes adatot, a feladatok listáját, azok sorrendjét, ráfordított időt és erőforrásokat. Az MPP kiterjesztésű fájlok Gantt-diagram formájában jelennek meg. Az MS Project nem engedélyezi harmadik feleknek, hogy *.mpp formátumban nyissanak meg, szerkesszenek vagy más módon szerkesszenek projektadatokat. Vagyis ha nem kapott hozzáférési jogokat, vagy nem rendelkezik a szükséges licenccel, akkor nem tudja megnyitni és dolgozni a projektfájllal. Gyakran egy ilyen banális ok sok nehézséget okoz nagy kampányokban, csapatokban, sőt ügyfeleikben is. Az mpp formátumú fájl az MS Projectben létrehozott projekt része. Tartalmazhat képeket, szövegeket, grafikákat, feladatlistákat, forrásokat, fejlesztőket, valamint a teljes projekt és annak egyes részei befejezésének becsült idejét. A Microsoft Project létrehoz egy .mpp fájlt, amely tartalmazza az adott feladat létrehozásához szükséges paramétereket. Nevezetesen, az ütemezési lánc megjelenítése Gantt-diagramok segítségével történik. Az MS Project szoftver újabb módosításai meg tudják nyitni a segédprogram régebbi verziói által generált .mpp fájlokat.

GYIK rész

GYIK az MPP és a MS-Project egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a MPP egyesülés?

A MPP Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több MPP fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az MPP dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az MPP webhelyet?

Egyesítheti a MPP webhelyet online vagy programozottan. A MPP dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a MPP webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online MPP egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.