Az MPX és a JIRA egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A MPX és a JIRA egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az MPX és a JIRA között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a MPX és JIRA projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő MPX mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az JIRA megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a JIRA fájlban. Adjon hozzá új mezőket az MPX projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az MPX és JIRA adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A MPX és a JIRA C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek MPX fájlokat a JIRA fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  • Döntse el, hogy a MPX mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
  • Hozzon létre új Project osztály példányt
  • Elemezze az MPX formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
  • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
  • Használjon általános .NET-összetevőket az MPX biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
  • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.



Online MPX egyesülés

Tesztelje a MPX egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az MPX fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több MPX fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about MPX format

Az MPX fájlok a Microsoft által kifejlesztett Project Exchange fájlok néven ismertek. Ez a fájl a projektmenedzsmenttel kapcsolatos információkat tartalmaz. Ezzel a felhasználók ASCII szöveges formátumban menthetik el a projekttervet, ami nagyon kényelmes a Windows felhasználók számára. Az MPX fájl a tervezési adatok különböző verziók közötti cseréjére, valamint a projektek és az azokból származó adatok más (külső) alkalmazásokba történő cseréjére szolgál. Néhány harmadik féltől származó program képes .mpx fájlok importálására és exportálására.

Az MPX formátumú projekteket a Master Merlin projekt vagy a Stand By Soft is meg tudja nyitni Mac eszközökön. Ezenkívül az ilyen fájlok megnyithatók a Microsoft Project 2010 vagy a Seavus Project Viewer programmal Windows rendszeren. De Linux operációs rendszereken az MPX fájlok megnyithatók puha racionális tervként vagy MPXJ-ként. Egy MPX projekt más projekttervező szoftverrel is megnyitható, például Primavera Project.

How to open a .MPX File?

Egy fájl megnyitásához rendelkeznie kell a fenti programok egyikével, amely után duplán kattinthat rá. Ha a fájl- és szoftvertársítások be vannak állítva, akkor a számítógépe probléma nélkül megnyitja a szükséges fájlt. Ha a társítások nincsenek konfigurálva, akkor ki kell választania azt az alkalmazást, amelyhez az ilyen típusú kiterjesztést társítani szeretné.

Ha fontos információkat kell kinyernie az .mpx kiterjesztésű fájlból, használja a konverter segítségével az .mpx kiterjesztésű fájlt bármilyen megfelelő formátumba konvertálhatja

GYIK rész

GYIK az MPX és a JIRA egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a MPX egyesülés?

A MPX Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több MPX fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az MPX dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az MPX webhelyet?

Egyesítheti a MPX webhelyet online vagy programozottan. A MPX dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a MPX webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online MPX egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.