Az MS-Project és a Oracle Primavera egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A MS-Project és a Oracle Primavera egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az MS-Project és a Oracle Primavera között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a MS-Project és Oracle Primavera projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő MS-Project mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az Oracle Primavera megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a Oracle Primavera fájlban. Adjon hozzá új mezőket az MS-Project projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az MS-Project és Oracle Primavera adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A MS-Project és a Oracle Primavera C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek MS-Project fájlokat a Oracle Primavera fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  • Döntse el, hogy a MS-Project mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
  • Hozzon létre új Project osztály példányt
  • Elemezze az MS-Project formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
  • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
  • Használjon általános .NET-összetevőket az MS-Project biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
  • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.Online MS-Project egyesülés

Tesztelje a MS-Project egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az MS-Project fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több MS-Project fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about MS-Project format

Az MS Project bármilyen bonyolultságú projekt kezelésére használható. Lehetővé teszi projektek tervezését, megfigyelését és irányítását hatékony tervezési, megfigyelési és elemzési funkciókkal. Rugalmas eszközöket biztosít a projekt előrehaladásának vizuális nyomon követéséhez és a prioritások meghatározásához. Használható idő- és feladatütemezések, valamint költség- és teljesítményelemzések készítésére is. Az MS Project használható munkacsoportok kezelésére, feladatok kiosztására, előrehaladás nyomon követésére és teljesítmény elemzésére, valamint jelentések és költségvetés készítésére. Ez lehetővé teszi a projektvezetők számára, hogy termelékenyebbek legyenek, és jobb eredményeket érjenek el.

GYIK rész

GYIK az MS-Project és a Oracle Primavera egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a MS-Project egyesülés?

A MS-Project Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több MS-Project fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az MS-Project dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az MS-Project webhelyet?

Egyesítheti a MS-Project webhelyet online vagy programozottan. A MS-Project dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a MS-Project webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online MS-Project egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.