Az Oracle-Primavera és a MS Project egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A Oracle-Primavera és a MS Project egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az Oracle-Primavera és a MS Project között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a Oracle-Primavera és MS Project projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő Oracle-Primavera mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az MS Project megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a MS Project fájlban. Adjon hozzá új mezőket az Oracle-Primavera projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az Oracle-Primavera és MS Project adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A Oracle-Primavera és a MS Project C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek Oracle-Primavera fájlokat a MS Project fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  • Döntse el, hogy a Oracle-Primavera mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
  • Hozzon létre új Project osztály példányt
  • Elemezze az Oracle-Primavera formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
  • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
  • Használjon általános .NET-összetevőket az Oracle-Primavera biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
  • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.Online Oracle-Primavera egyesülés

Tesztelje a Oracle-Primavera egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az Oracle-Primavera fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több Oracle-Primavera fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about Oracle-Primavera format

Az Oracle-Primavera az Oracle által kínált projektmenedzsment szoftver. Projektportfólió-kezelést és ütemezést, erőforrás-kezelést, portfólióoptimalizálást és vállalati elemzést biztosít. A projektmenedzserek és tervezők használják projektek, erőforrások és költségek nyomon követésére és kezelésére. A szoftver számos fájlformátummal rendelkezik, amelyek az adatok tárolására szolgálnak, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy információkat cseréljenek más alkalmazásokkal. A Primavera a P6 Professional Project Management (PPM) platformon alapul, és támogatja a XER, XML és MPX fájlformátumokat. A XER vagy az eXtensible Resource egy védett XML-formátum, amelyet a projekttel kapcsolatos információk, például erőforrások, tevékenységek, WBS és kapcsolatok tárolására használnak. Az XML egy szabványos fájlformátum, amelyet az alkalmazások közötti adatcserére használnak, az MPX pedig egy szövegalapú, védett fájlformátum, amelyet a Primavera P6 különböző verziói közötti projektadatok cseréjére használnak. Az Oracle-Primavera támogatja az adatok importálását és exportálását más szoftvermegoldásokból, például a Microsoft Excelből és a Microsoft Projectből.

GYIK rész

GYIK az Oracle-Primavera és a MS Project egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a Oracle-Primavera egyesülés?

A Oracle-Primavera Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több Oracle-Primavera fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az Oracle-Primavera dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az Oracle-Primavera webhelyet?

Egyesítheti a Oracle-Primavera webhelyet online vagy programozottan. A Oracle-Primavera dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a Oracle-Primavera webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online Oracle-Primavera egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.