Az Primavera-XER és a PDF egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A Primavera-XER és a PDF egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az Primavera-XER és a PDF között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a Primavera-XER és PDF projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő Primavera-XER mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az PDF megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a PDF fájlban. Adjon hozzá új mezőket az Primavera-XER projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az Primavera-XER és PDF adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A Primavera-XER és a PDF C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek Primavera-XER fájlokat a PDF fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  • Döntse el, hogy a Primavera-XER mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
  • Hozzon létre új Project osztály példányt
  • Elemezze az Primavera-XER formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
  • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
  • Használjon általános .NET-összetevőket az Primavera-XER biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
  • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.Online Primavera-XER egyesülés

Tesztelje a Primavera-XER egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az Primavera-XER fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több Primavera-XER fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about Primavera-XER format

A Primavera-XER fájlformátum a Primavera P6 által használt szabadalmaztatott fájlformátum. a> projektmenedzsment szoftver. Ez egy bináris fájlformátum, amelyet a projektadatok tárolására használnak, és nem kompatibilis más szoftveralkalmazásokkal. A Primavera-XER fájlok a projektinformációk, például tevékenységek, erőforrások, erőforrás-hozzárendelések és projektnaptárak tárolására szolgálnak. A Primavera-XER fájlok lehetővé teszik a projektek egyszerű megosztását a felhasználók között, és lehetővé teszik a csapattagok közötti együttműködést. A Primavera-XER fájlokat projektinformációk, például költségvetési és pénzügyi adatok, projektfeljegyzések és projektportfólió adatok tárolására is használják. A Primavera-XER fájlok importálhatók a Microsoft Excelbe, és speciális projektmenedzsment szoftverekkel, például Microsoft Projecttel nyithatók meg. A Primavera-XER fájlformátum biztonságos és megbízható módja a projektadatok felhasználók és rendszerek közötti átvitelének. Ez egy hatékony fájlformátum, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a projektadatok gyors és egyszerű tárolását és elérését. A Primavera-XER fájlok nagyszerű eszközt jelentenek a projektmenedzserek számára, lehetővé téve számukra a projektadatok egyszerű megosztását és a csapattagokkal való együttműködést.

GYIK rész

GYIK az Primavera-XER és a PDF egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a Primavera-XER egyesülés?

A Primavera-XER Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több Primavera-XER fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az Primavera-XER dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az Primavera-XER webhelyet?

Egyesítheti a Primavera-XER webhelyet online vagy programozottan. A Primavera-XER dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a Primavera-XER webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online Primavera-XER egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.