Az XML és a MPP egyesítése C# vagy a .NET API megoldás segítségével

A XML és a MPP egyesítéséhez az Aspose.Tasks for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Tasks elemet, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból. A C# használatával kapcsolatot hozhat létre az XML és a MPP között. Először is az Aspouse.Tasks API-t kell használnia a XML és MPP projektek eléréséhez. Ezután be kell szereznie az adatokat a meglévő XML mezőkből, és egyeztetnie kell az xz-t az MPP megfelelő mezőivel. Ezután az API segítségével hozza létre a hiányzó mezőket a MPP fájlban. Adjon hozzá új mezőket az XML projekt adataival a .Net használatával. Ez a folyamat egyesíti az XML és MPP adatokat egy C# alkalmazásban.

Kezelje a NuGet-csomagokat a Visual Studio csomaggal

Csomagkezelő konzolparancs

PM> Install-Package Aspose.Tasks

A XML és a MPP C#-on keresztüli egyesítése lépései

A fejlesztők egyszerűen betölthetnek és egyesíthetnek XML fájlokat a MPP fájlba, mindössze néhány sornyi kóddal.

 • Döntse el, hogy a XML mely entitásait egyesítse, és hogyan kívánja leképezni az MS Project entitásokon (felhasználói történetek => feladatok, létrehozás dátuma az Egyesült Államokban => kezdési dátum stb.)
 • Hozzon létre új Project osztály példányt
 • Elemezze az XML formátumot a szükséges entitások lekéréséhez (ha például a *.csv Jira biztonsági mentési fájlt szeretné elemezni, használhatja az Aspose.Cells fájlt)
 • Az elemzett entitások hozzáadása a Project osztály létrehozott példányához
 • Használjon általános .NET-összetevőket az XML biztonsági mentési fájlformátum (*.csv) létrehozásához és kitöltéséhez.

rendszerkövetelmények

A konverziós példakód futtatása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

 • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, Mono és COM-együttműködéssel.
 • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
 • Aspose.Tasks for .NET DLL hivatkozik a projektben.Online XML egyesülés

Tesztelje a XML egyesítés minőségét közvetlenül a böngészőjében! Töltse be az XML fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát! A projektfájlok kombinálása nagyszerű módja lehet az adatok konszolidálásának és egyszerűbbé tenni a kezelést. Az Aspose.Tasks Merge Tools nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, és csökkentse a több XML fájl kezelésével járó erőfeszítést. Tesztelje a folyamat minőségét közvetlenül a böngészőjében, töltse be a fájlokat a helyi fájlrendszerből vagy egy URL-ből, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot, és futtassa a példát. Gyors, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes!

General information about XML format

Az XML vagy az eXtensible Markup Language egy bővíthető jelölőnyelv. Adatok tárolására és átvitelére mind az alkalmazások között, mind közvetlenül a kódban. Tehát nem csak az API-ban, hanem a programkódban is látható. Ezt a formátumot a W3C ajánlja, ezért gyakran használják adatátvitelre mind API-kba, mind SOAP API-kba.

What is XML?

 • A markup language that resembles HTML.
 • Designed to transmit data, not to display them.
 • XML ​​tags are not predefined, you must define the tags you want.
 • XML ​​is described in such a way as to be self-defined.

Why is XML needed?

Kezdetben ezt a formátumot az alkalmazások közötti és az interneten keresztüli adatok gyors és egyszerű tárolására és átvitelére találták ki. Mivel egy személy és egy számítógép is könnyen olvasható, népszerűvé vált. Az .xml formátumú adatok egyszerű szöveges formátumban vannak tárolva, ami megkönnyíti a tömörítést és az egyik eszközről a másikra való átvitelt.
Fontos! Az XML nem egy végrehajtható programkód, hanem egy strukturált dokumentumformátum.

GYIK rész

GYIK az XML és a MPP egyesítésével kapcsolatban

1. Miért hasznos ez a XML egyesülés?

A XML Merger egy praktikus, hatékony és gyors eszköz több XML fájl egyesítésére. Gyorsan és egyszerűen egyesítheti az XML dokumentumokat egybe, és gond nélkül mentheti az eredményt MPP, MPT, MPX és XML formátumban!

2. Hogyan egyesíthetem az XML webhelyet?

Egyesítheti a XML webhelyet online vagy programozottan. A XML dokumentumok online egyesítéséhez egyszerűen töltsön fel fájlokat a számítógépéről vagy egy URL-ről, válassza ki a kívánt kimeneti formátumot a listából, és nyomja meg a „Futtatás” gombot. Rövid időn belül megkapja az eredményt. Ezenkívül a C# kódot másolhatja, és használhatja saját alkalmazásában a dokumentumok egyesítésére.

3. Egyesíthetem a XML webhelyet Linux, Mac OS, iOS vagy Android rendszeren?

Ezt az ingyenes online XML egyesülést mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről is használhatja. A Merger felülete intuitív és felhasználóbarát. Eszközünk kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel és a hozzájuk tartozó böngészőkkel, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS rendszereket. Az eszköz futtatásához nincs szükség további szoftver telepítésére.