Aspose.Tasks  for .NET

.NET Microsoft Project-bestandsverwerkings-API’s

Creëer, lees, schrijf, manipuleer en exporteer Microsoft Project-documenten naar Primavera, Excel, HTML, PDF, afbeeldingen en XML-formaten.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Tasks voor .NET is een betrouwbare API voor projectbeheer om Microsoft Project-bestanden te verwerken. API ondersteunt het lezen, schrijven en manipuleren van Microsoft Project-documenten zonder enige andere softwareafhankelijkheden. Bovendien onthult API projectgegevens om volledige plannings-, definitie- en trackingmogelijkheden te bieden. De bibliotheek ondersteunt verschillende projecteigenschappen volledig en kan worden gebruikt om kalenders of werkschema's te manipuleren.

Aspose.Tasks voor .NET API toont gegevens zoals taken, bronnen, brontoewijzingen en uitgebreide attributen, zodat ontwikkelaars ze kunnen manipuleren. Gebruikers kunnen volledig plannen door taken en bronnen te maken en te lezen en bronnen toe te wijzen aan of te verwijderen van taken. Gebruikers kunnen beperkingen, prioriteiten, kritieke en inspanningsgestuurde taken manipuleren, een taak stoppen of hervatten en taken splitsen, uitgebreide attributen beheren, taken koppelen en bijgewerkte gegevens terugschrijven naar het project.

Geavanceerde .NET Microsoft Project API-functies

Maak MS Project- en Oracle Primavera-bestanden helemaal opnieuw

Definieer weekdagen en uitzonderingen voor een kalender

Met wachtwoord beveiligde MS Project-bestanden lezen en schrijven

Project exporteren naar andere formaten met zeer aanpasbare Gantt-diagram

Beheer baselines, kosten & mijlpalen

Taken, resources en toewijzingen verwerken uitgebreide attributen en hun definities

Definieer resourcetoewijzing & toewijzing

Render Work Breakdown Structures (WBS) naar afbeeldingen

Render MS Project- en Oracle Primavera-bestanden naar HTML

Sorteer taken op naam, datum, duur en op vele andere velden

Aangepaste eigenschappen van MPP Project-bestanden bijwerken

Open en bewaar projectbestanden met MS Project Online en MS Project Server

Projectgegevens converteren naar meerdere indelingen

Aspose.Tasks voor .NET ondersteunt het weergeven van taken, bronnen en brontoewijzingsgegevens in formaten met een vaste lay-out, evenals XML, HTML en verschillende andere populaire bestandsindelingen voor gemakkelijke distributie van informatie.

Bewaar projectgegevens in verschillende formaten - C#

// laad het te converteren bestand

var prj = new Aspose.Tasks.Project(dir + "template.mpp");

// opslaan in verschillende formaten

prj.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.PDF);

prj.Save(dir + "output.html", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.HTML);

prj.Save(dir + "output.xml", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.XML);

Een belangrijk kenmerk van de bibliotheek is de mogelijkheid om WBS in een project weer te geven naar een van de standaard afbeeldingsindelingen die door het .NET Framework worden ondersteund. Daarnaast is het ook mogelijk om projectgegevens te exporteren naar CSV-, TXT-, XLS-, XLSX- en MPT-formaten.

Taken afhandelen in Project

Aspose.Tasks voor .NET biedt een uitgebreide reeks klassen voor het afhandelen van taken binnen een Microsoft Project-bestand. Projectplannen kunnen in complexiteit variëren van een eenvoudige platte takenlijst tot een grote geneste groep onderling afhankelijke taken. Ongeacht de complexiteit kan Aspose.Tasks voor .NET elk scenario aan.

Taken Planning, Tracking & Budgetbeoordeling

Aspose.Tasks voor .NET kan het kritieke pad en de planning van een project berekenen. Het stelt ontwikkelaars ook in staat taakbaselines te beheren & werkelijke werk, toegang opdrachtkosten & budgetteren en resourcekosten beheren & afwijkingen voor het volgen van projecten. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden uit een lange lijst met functies die de API ondersteunt.

Projectgegevens naar afbeeldingen converteren

Aspose.Tasks voor .NET heeft een eigen rendering-engine die speciaal is ontworpen om de renderstijl van MS Project te repliceren. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars projectgegevens naar een aantal raster- & vectorafbeeldingsindelingen terwijl u bepaalde aspecten van de resulterende afbeelding bestuurt.

Render projectgegevens naar JPEG - C#

// laad bestand

var prj = new Aspose.Tasks.Project(dir + "template.mpp");

// maak ImageSaveOptions met het gewenste formaat

var options = new Aspose.Tasks.Saving.ImageSaveOptions(Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.JPEG)

{
CustomPageSize = new SizeF(2200, 1100),
HorizontalResolution = 96f,
VerticalResolution = 96f, JpegQuality = 70 }; // render gegevens naar afbeeldingsformaat prj.Save(dir + "output.jpg", options);

HTML-elementen opslaan in afzonderlijke bestanden

Aspose.Tasks voor .NET API maakt het exporteren van projectgegevens naar HTML echt een geweldige ervaring, omdat je de lettertypen, afbeeldingen en CSS-stijlen naar afzonderlijke bestanden kunt exporteren. Bovendien kunt u de nodige parameters toewijzen aan de terugbelfuncties van het exportproces.

Ondersteuning voor COM-interoperabiliteit

Aspose.Tasks voor .NET onthult zijn mogelijkheden via een COM-interface. Dit betekent dat u zich niet hoeft te beperken tot het gebruik van Aspose.Tasks voor .NET met alleen het .NET-platform, het kan in elke gewenste taal worden gebruikt via de COM-interoperabiliteitsservices.

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over Aspose.Words API's.

 
 
Case Studies bekijken
  
  

Aspose.Tasks biedt individuele API's voor populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: