Aspose.Tasks voor .NET is een betrouwbare API voor projectbeheer om Microsoft Project-bestanden te verwerken. API ondersteunt het lezen, schrijven en manipuleren van Microsoft Project-documenten zonder andere softwareafhankelijkheden. Bovendien stelt API projectgegevens bloot om volledige plannings-, definitie- en trackingmogelijkheden te bieden. De bibliotheek ondersteunt verschillende projecteigenschappen volledig en kan worden gebruikt om agenda's of werkschema's te manipuleren. Aspose.Tasks voor .NET API toont gegevens zoals taken, resources, resourcetoewijzingen en uitgebreide attributen, zodat ontwikkelaars deze kunnen manipuleren. Gebruikers kunnen volledig plannen door taken en resources aan te maken en uit te lezen en resources aan taken toe te wijzen of te verwijderen. Gebruikers kunnen beperkingen, prioriteiten, kritieke en inspanningsgerichte taken manipuleren, een taak stoppen of hervatten en taken splitsen, uitgebreide attributen beheren, taken koppelen en bijgewerkte gegevens terugschrijven naar het project.

Geavanceerde .NET Microsoft Project API-functies

Maak MS Project- en Oracle Primavera-bestanden helemaal opnieuw

Definieer weekdagen en uitzonderingen voor een kalender

Lees en schrijf wachtwoordbeveiligde MS Project-bestanden

Project exporteren naar andere formaten met zeer aanpasbare Gantt-grafiek

Beheer basislijnen, kosten en mijlpalen

Behandel taken, bronnen en toewijzingen met uitgebreide attributen en hun definities

Pas de werkcontour van de resourcetoewijzing aan

Render Work Breakdown Structures (WBS) naar afbeeldingen

Render MS Project- en Oracle Primavera-bestanden naar HTML

Sorteer taken op naam, datum, duur en vele andere velden

Update aangepaste eigenschappen van MPP Project-bestanden

Open en bewaar projectbestanden van/naar MS Project Online of een lokaal exemplaar van MS Project Server via PWA

Breed scala aan conversies tussen Microsoft Project-indelingen naar afbeeldingen en andere gegevensindelingen, waaronder PDF, Excel, HTML

MPP, MPT, MPX en XML Files Viewer voor .NET

API-functies in documentatie

U kunt de volledige lijst met Aspose.Tasks-functies bekijken in onze documentatie. Door de Aspose.TASKS C#-bibliotheek in uw project te gebruiken, kunt u de volgende taken uitvoeren:

Converteer projectgegevens naar meerdere indelingen

Aspose.Tasks voor .NET ondersteunt het renderen van taken, bronnen en resourcetoewijzingsgegevens naar indelingen met een vaste lay-out, evenals naar XML, HTML en verschillende andere populaire bestandsindelingen voor eenvoudige distributie van informatie.

Bewaar projectgegevens in verschillende formaten - C#


   
// load the file to be converted

var prj = new Aspose.Tasks.Project(dir + "template.mpp");

// save in different formats

prj.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.PDF);

prj.Save(dir + "output.html", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.HTML);

prj.Save(dir + "output.xml", Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.XML);  


Een belangrijk kenmerk van de bibliotheek is de mogelijkheid om WBS in een project weer te geven naar elk van de standaard afbeeldingsindelingen die door het .NET Framework worden ondersteund. Daarnaast is het ook mogelijk om projectgegevens te exporteren naar CSV-, TXT-, XLS-, XLSX- en MPT-formaten.

U kunt Tasks Converter online proberen.

U kunt ook projectgegevens, Jira, MPP, MPX, MPT of XML converteren naar vele andere bestandsindelingen, waaronder enkele die hieronder worden vermeld:

Voeg JIRA-, MPP-, MPT-, MS Project-, MPX-, Oracle-Primavera PDF- en XML-bestanden samen

- laadt bestanden met behulp van Aspose.Tasks klassen voor werk met Microsoft Project-documenten zonder Microsoft Project te gebruiken;
- maakt een instantie van Technische artikelen hoe te renderen en Aspose.Tasks gebruiken met andere talen
- Bevat klassen voor het opslaan van een project om verschillende formaten.

Bovendien kunt u bestanden in realtime samenvoegen! Combineer Jira, MPP, MPX, MPT, XML, MS Projects in PDF, XPS, Primavera en vele andere bestandsindelingen: Aspose.Tasks voor .NET API maakt het samenvoegen van bestanden eenvoudiger voor ontwikkelaars:

Taken in project afhandelen

Aspose.Tasks voor .NET biedt een uitgebreide reeks klassen voor het afhandelen van taken binnen een Microsoft Project-bestand. Projectplannen kunnen qua complexiteit variëren van een eenvoudige platte takenlijst tot een grote geneste groep van onderling afhankelijke taken. Ongeacht de complexiteit, Aspose.Tasks voor .NET kan elk scenario aan. Inclusief, hiermee kunt u MS-projectbestanden maken en bewerken met behulp van het Document Object Model (DOM). DOM is een programmeerinterface waarmee u een document kunt presenteren in de vorm van een boom van knooppunten, waarbij elk knooppunt een deel van het document is. Met de Aspose.Tasks API voor .NET kunt u verbinding maken met een pagina, deze laden, de inhoud wijzigen en andere bestandsbewerkingen uitvoeren.

- navigeer door de documenten met behulp van verschillende methoden, zoals element traversal, document traversal, XPath-query's en CSS-selectorquery's,
- verwijder en vervang wat fata uit een bestand,
- projectbestanden samenvoegen,
- vergrendelen en ontgrendelen en andere functies.
De .NET Tasks API helpt ontwikkelaars bij het lezen, wijzigen, navigeren en bewerken van MS Project-documenten. Enkele bestandsbewerkingsfuncties die de Aspose.Tasks voor .NET API kan uitvoeren, zijn de volgende:

Converteer projectgegevens naar afbeeldingen

Aspose.Tasks voor .NET heeft zijn eigen rendering-engine die speciaal is ontworpen om de weergavestijl van MS Project te repliceren. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars projectgegevens weergeven in een aantal raster- en vectorafbeeldingsindelingen terwijl ze bepaalde aspecten van de resulterende afbeelding beheersen.

Render projectgegevens naar JPEG - C#  // load file

  var prj = new Aspose.Tasks.Project(dir + "template.mpp");

  // create ImageSaveOptions with desired format

  var options = new Aspose.Tasks.Saving.ImageSaveOptions(Aspose.Tasks.Saving.SaveFileFormat.JPEG)

  {  CustomPageSize = new SizeF(2200, 1100),  HorizontalResolution = 96f,  VerticalResolution = 96f,

    JpegQuality = 70

  };

  // render data to image format

  prj.Save(dir + "output.jpg", options);Zo eenvoudig is de omgekeerde conversie! Met behulp van de Aspose.Tasks-klassenbibliotheek in uw C#-toepassing kunt u het Marach MS Project-bestand eenvoudig converteren naar elk bestandsformaatbestand met slechts één regel code!

Probeer online MS Project Converter U kunt MS Project converteren bestanden naar XML, PDF, MPX, XLSX, XLS, XPS, TXT, HTML, JPG en andere afbeeldingsindelingen. Upload, transformeer uw documenten en krijg resultaten in een paar seconden. U heeft geen extra software nodig.

Aspose.Tasks voor .NET-bibliotheek biedt MS Project-parsing-API voor het C#-platform. U kunt MPP-bestanden maken, bewerken, opslaan, samenvoegen, converteren naar andere bestandsindelingen en links, lijsten, codeblokken, afbeeldingen en andere elementen toevoegen aan projectbestanden door de links te volgen:

Taken Planning, tracking en budgetbeoordeling

Aspose.Tasks voor .NET kan het kritieke pad en de planning van een project berekenen. Het stelt ontwikkelaars ook in staat taakbaselines en daadwerkelijk werk te beheren, toegang te krijgen tot toewijzingskosten en budget, en resourcekosten en afwijkingen te beheren voor het volgen van projecten. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden uit een lange lijst met functies die de API ondersteunt.

Bewaar HTML-elementen om bestanden te scheiden

Aspose.Tasks voor .NET API maakt het exporteren van projectgegevens naar HTML echt een geweldige ervaring, omdat je hiermee de lettertypen, afbeeldingen en CSS-stijlen naar afzonderlijke bestanden kunt exporteren. Bovendien kunt u ook noodzakelijke parameters toewijzen aan de callback-functies voor het exportproces.

Ondersteuning voor COM-interoperabiliteit

Aspose.Tasks voor .NET onthult zijn mogelijkheden via een COM-interface. Dit betekent dat u uzelf niet hoeft te beperken tot het gebruik van Aspose.Tasks voor .NET met alleen het .NET-platform, het kan worden gebruikt in elke gewenste taal via de COM-interoperabiliteitsservices.

Aspose.Tasks biedt gratis online MS Project Viewer, waarmee u informatie over het project via URL. Onze apps zijn veilig, platformonafhankelijk en vereisen geen software-installatie. De applicaties zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk, maar effectief en betrouwbaar.


Andere ondersteunde Aspose.Tasks voor .NET API-functies

Gebruik de Aspose.Tasks C#-bibliotheek om downloaddocumenten te converteren, samen te voegen, te vergrendelen, te ontgrendelen en meer!  
  

Aspose.Tasks biedt individuele API's voor populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: