Hoe JIRA samen te voegen met Oracle-Primavera met behulp van C# of de .NET API-oplossing

Om JIRA samen te voegen tot Oracle-Primavera, gebruiken we Aspose.Tasks voor .NET API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke documentmanipulatie- en conversie-API voor het C#-platform. Open NuGet pakketbeheerder, zoek naar Aspose.Tasks en installeer. U kunt ook de volgende opdracht gebruiken vanuit de Package Manager-console. Je kunt een verbinding maken tussen JIRA en Oracle-Primavera met behulp van C#. Eerst moet u de Aspouse.Tasks API gebruiken om toegang te krijgen tot JIRA- en Oracle-Primavera-projecten. Vervolgens moet u de gegevens uit de bestaande JIRA-velden halen en de xz matchen met de overeenkomstige velden in Oracle-Primavera. Gebruik dan de API om de ontbrekende velden in Oracle-Primavera aan te maken. Voeg nieuwe velden toe met gegevens uit het JIRA-project met behulp van .Net. Dit proces voegt JIRA- en Oracle-Primavera-gegevens samen in een C#-toepassing.

Beheer NuGet-pakketten met het Visual Studio-pakket

Pakketbeheer Console Commando

PM> Install-Package Aspose.Tasks

Stappen om JIRA samen te voegen met Oracle-Primavera via C#

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig JIRA bestanden laden en samenvoegen naar Oracle-Primavera in slechts een paar regels code.

  • Bepaal welke entiteiten van JIRA u wilt samenvoegen en hoe u deze wilt toewijzen aan MS Project-entiteiten (gebruikersverhalen => taken, gemaakte Amerikaanse datum => startdatum, enz.)
  • Maak een nieuwe instantie van de Project-klasse
  • Parseer JIRA formaat om vereiste entiteiten te krijgen (als u bijvoorbeeld *.csv Jira-back-upbestand wilt parseren, wilt u misschien Aspose.Cells gebruiken)
  • Voeg geparseerde entiteiten toe aan de gemaakte instantie van de Project-klasse
  • Gebruik algemene .NET-componenten om JIRA back-upbestandsindeling (*.csv) te maken en in te vullen

systeem vereisten

Voordat u de conversievoorbeeldcode uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  • Microsoft Windows of een compatibel besturingssysteem met .NET Framework, Mono en COM Interop.
  • Ontwikkelomgeving zoals Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks voor .NET DLL waarnaar wordt verwezen in uw project.Online JIRA Fusie

Test de kwaliteit van het samenvoegen van JIRA rechtstreeks in je browser! Laad alstublieft JIRA bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het vereiste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit! Het combineren van projectbestanden kan een geweldige manier zijn om uw gegevens te consolideren en eenvoudiger te beheren. Aspose.Tasks Merge Tools is een geweldige manier om tijd te besparen en het beheer van meerdere JIRA-bestanden te vereenvoudigen. Test de kwaliteit van het proces rechtstreeks in uw browser, laad bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het gewenste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit. Het is snel, gemakkelijk, veilig en helemaal gratis!

General information about JIRA format

Jira is een projectmanagementtool die kan worden gebruikt om teamprestaties te verbeteren. Het werkt volgens het principe van een computertaakmanager waarin u lopende processen kunt volgen om beschikbare bronnen te controleren. Zo houdt JIRA projecten en betrokken medewerkers bij. In JIRA kan een projectmanager medewerkers verdelen volgens toegewezen taken. Als er bijvoorbeeld 5 projecten in uitvoering zijn waarbij alle ontwikkelaars betrokken zijn, dan kan de projectmanager besluiten dat het niet de moeite waard is om nog een project aan het werk te nemen en dat het nodig is om enige tijd te wachten om ten minste één project te voltooien. projecteren.

What is Jira used for?

In de loop van de tijd zijn de functionaliteit en mogelijkheden van Jira toegenomen. Vandaag is het een product waarmee u het project, de processen tot en met de lancering van het eindproduct kunt beheren. Naast de IT-sfeer kan het worden gebruikt voor marketing, analyse, testen en andere activiteiten.

FAQ sectie

Veelgestelde vragen over het samenvoegen van JIRA naar Oracle-Primavera

1. Waarom is deze JIRA Fusie nuttig?

JIRA Merger is een praktische, krachtige en snelle tool om meerdere JIRA bestanden te combineren. Je kunt JIRA documenten snel en eenvoudig samenvoegen tot één document en het resultaat zonder problemen opslaan in MPP-, MPT-, MPX- en XML-indelingen!

2. Hoe kan ik JIRA samenvoegen?

Je kunt JIRA online of programmatisch samenvoegen. Om JIRA documenten online samen te voegen, upload je eenvoudig bestanden vanaf je computer of een URL, selecteer je het gewenste uitvoerformaat uit de lijst en klik je op de knop ‘Uitvoeren’. Het resultaat heb je in een mum van tijd. Bovendien kunt u de C#-code kopiëren en gebruiken in uw eigen toepassing voor het samenvoegen van documenten.

3. Kan ik JIRA samenvoegen op Linux, Mac OS, iOS of Android?

U kunt deze gratis online JIRA Fusie gebruiken vanaf een mobiel apparaat, tablet of computer. De interface van de Fusie is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Onze tool is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen en hun respectievelijke browsers, waaronder Windows, Mac OS, Linux, Android en iOS. Er is geen extra software-installatie vereist om deze tool te laten werken.