Hoe MPX samen te voegen met JIRA met behulp van C# of de .NET API-oplossing

Om MPX samen te voegen tot JIRA, gebruiken we Aspose.Tasks voor .NET API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke documentmanipulatie- en conversie-API voor het C#-platform. Open NuGet pakketbeheerder, zoek naar Aspose.Tasks en installeer. U kunt ook de volgende opdracht gebruiken vanuit de Package Manager-console. Je kunt een verbinding maken tussen MPX en JIRA met behulp van C#. Eerst moet u de Aspouse.Tasks API gebruiken om toegang te krijgen tot MPX- en JIRA-projecten. Vervolgens moet u de gegevens uit de bestaande MPX-velden halen en de xz matchen met de overeenkomstige velden in JIRA. Gebruik dan de API om de ontbrekende velden in JIRA aan te maken. Voeg nieuwe velden toe met gegevens uit het MPX-project met behulp van .Net. Dit proces voegt MPX- en JIRA-gegevens samen in een C#-toepassing.

Beheer NuGet-pakketten met het Visual Studio-pakket

Pakketbeheer Console Commando

PM> Install-Package Aspose.Tasks

Stappen om MPX samen te voegen met JIRA via C#

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig MPX bestanden laden en samenvoegen naar JIRA in slechts een paar regels code.

  • Bepaal welke entiteiten van MPX u wilt samenvoegen en hoe u deze wilt toewijzen aan MS Project-entiteiten (gebruikersverhalen => taken, gemaakte Amerikaanse datum => startdatum, enz.)
  • Maak een nieuwe instantie van de Project-klasse
  • Parseer MPX formaat om vereiste entiteiten te krijgen (als u bijvoorbeeld *.csv Jira-back-upbestand wilt parseren, wilt u misschien Aspose.Cells gebruiken)
  • Voeg geparseerde entiteiten toe aan de gemaakte instantie van de Project-klasse
  • Gebruik algemene .NET-componenten om MPX back-upbestandsindeling (*.csv) te maken en in te vullen

systeem vereisten

Voordat u de conversievoorbeeldcode uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  • Microsoft Windows of een compatibel besturingssysteem met .NET Framework, Mono en COM Interop.
  • Ontwikkelomgeving zoals Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks voor .NET DLL waarnaar wordt verwezen in uw project.Online MPX Fusie

Test de kwaliteit van het samenvoegen van MPX rechtstreeks in je browser! Laad alstublieft MPX bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het vereiste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit! Het combineren van projectbestanden kan een geweldige manier zijn om uw gegevens te consolideren en eenvoudiger te beheren. Aspose.Tasks Merge Tools is een geweldige manier om tijd te besparen en het beheer van meerdere MPX-bestanden te vereenvoudigen. Test de kwaliteit van het proces rechtstreeks in uw browser, laad bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het gewenste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit. Het is snel, gemakkelijk, veilig en helemaal gratis!

General information about MPX format

MPX-bestanden staan ​​bekend als Project Exchange-bestanden die zijn ontwikkeld door Microsoft. Dit bestand bevat informatie over projectmanagement. Hiermee kunnen gebruikers het projectplan opslaan in ASCII-tekstindeling, wat erg handig is voor Windows-gebruikers. Het MPX-bestand is zowel ontworpen voor het uitwisselen van ontwerpgegevens tussen verschillende versies, als voor het uitwisselen van projecten en gegevens daarvan naar andere (externe) applicaties. Sommige programma's van derden kunnen .mpx-bestanden importeren en exporteren

Ook kunnen projecten in MPX-formaat worden geopend door het Master Merlin-project of Stand By Soft op Mac-apparaten. Dergelijke bestanden kunnen ook worden geopend met Microsoft Project 2010 of Seavus Project Viewer op Windows. Maar op Linux-besturingssystemen kunnen MPX-bestanden worden geopend als een zacht rationeel plan of MPXJ. Een MPX-project kan ook worden geopend met andere projectplanningssoftware, zoals Primavera Project.

How to open a .MPX File?

Om een ​​bestand te openen, moet u een van de bovenstaande programma’s hebben, waarna u erop kunt dubbelklikken. Als de bestands- en softwarekoppelingen zijn geconfigureerd, opent uw pc zonder problemen het bestand dat u nodig hebt. Als de koppelingen niet zijn geconfigureerd, moet u de toepassing selecteren waaraan u dit type extensie wilt koppelen.

Als u belangrijke informatie uit het .mpx-extensiebestand wilt extraheren, gebruik dan onze converter, kunt u het .mpx-extensiebestand converteren naar elk geschikt formaat

FAQ sectie

Veelgestelde vragen over het samenvoegen van MPX naar JIRA

1. Waarom is deze MPX Fusie nuttig?

MPX Merger is een praktische, krachtige en snelle tool om meerdere MPX bestanden te combineren. Je kunt MPX documenten snel en eenvoudig samenvoegen tot één document en het resultaat zonder problemen opslaan in MPP-, MPT-, MPX- en XML-indelingen!

2. Hoe kan ik MPX samenvoegen?

Je kunt MPX online of programmatisch samenvoegen. Om MPX documenten online samen te voegen, upload je eenvoudig bestanden vanaf je computer of een URL, selecteer je het gewenste uitvoerformaat uit de lijst en klik je op de knop ‘Uitvoeren’. Het resultaat heb je in een mum van tijd. Bovendien kunt u de C#-code kopiëren en gebruiken in uw eigen toepassing voor het samenvoegen van documenten.

3. Kan ik MPX samenvoegen op Linux, Mac OS, iOS of Android?

U kunt deze gratis online MPX Fusie gebruiken vanaf een mobiel apparaat, tablet of computer. De interface van de Fusie is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Onze tool is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen en hun respectievelijke browsers, waaronder Windows, Mac OS, Linux, Android en iOS. Er is geen extra software-installatie vereist om deze tool te laten werken.