Hoe Oracle-Primavera samen te voegen met PDF met behulp van C# of de .NET API-oplossing

Om Oracle-Primavera samen te voegen tot PDF, gebruiken we Aspose.Tasks voor .NET API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke documentmanipulatie- en conversie-API voor het C#-platform. Open NuGet pakketbeheerder, zoek naar Aspose.Tasks en installeer. U kunt ook de volgende opdracht gebruiken vanuit de Package Manager-console. Je kunt een verbinding maken tussen Oracle-Primavera en PDF met behulp van C#. Eerst moet u de Aspouse.Tasks API gebruiken om toegang te krijgen tot Oracle-Primavera- en PDF-projecten. Vervolgens moet u de gegevens uit de bestaande Oracle-Primavera-velden halen en de xz matchen met de overeenkomstige velden in PDF. Gebruik dan de API om de ontbrekende velden in PDF aan te maken. Voeg nieuwe velden toe met gegevens uit het Oracle-Primavera-project met behulp van .Net. Dit proces voegt Oracle-Primavera- en PDF-gegevens samen in een C#-toepassing.

Beheer NuGet-pakketten met het Visual Studio-pakket

Pakketbeheer Console Commando

PM> Install-Package Aspose.Tasks

Stappen om Oracle-Primavera samen te voegen met PDF via C#

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig Oracle-Primavera bestanden laden en samenvoegen naar PDF in slechts een paar regels code.

  • Bepaal welke entiteiten van Oracle-Primavera u wilt samenvoegen en hoe u deze wilt toewijzen aan MS Project-entiteiten (gebruikersverhalen => taken, gemaakte Amerikaanse datum => startdatum, enz.)
  • Maak een nieuwe instantie van de Project-klasse
  • Parseer Oracle-Primavera formaat om vereiste entiteiten te krijgen (als u bijvoorbeeld *.csv Jira-back-upbestand wilt parseren, wilt u misschien Aspose.Cells gebruiken)
  • Voeg geparseerde entiteiten toe aan de gemaakte instantie van de Project-klasse
  • Gebruik algemene .NET-componenten om Oracle-Primavera back-upbestandsindeling (*.csv) te maken en in te vullen

systeem vereisten

Voordat u de conversievoorbeeldcode uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  • Microsoft Windows of een compatibel besturingssysteem met .NET Framework, Mono en COM Interop.
  • Ontwikkelomgeving zoals Microsoft Visual Studio.
  • Aspose.Tasks voor .NET DLL waarnaar wordt verwezen in uw project.Online Oracle-Primavera Fusie

Test de kwaliteit van het samenvoegen van Oracle-Primavera rechtstreeks in je browser! Laad alstublieft Oracle-Primavera bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het vereiste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit! Het combineren van projectbestanden kan een geweldige manier zijn om uw gegevens te consolideren en eenvoudiger te beheren. Aspose.Tasks Merge Tools is een geweldige manier om tijd te besparen en het beheer van meerdere Oracle-Primavera-bestanden te vereenvoudigen. Test de kwaliteit van het proces rechtstreeks in uw browser, laad bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het gewenste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit. Het is snel, gemakkelijk, veilig en helemaal gratis!

General information about Oracle-Primavera format

Oracle-Primavera is een softwareoplossing voor projectbeheer die wordt aangeboden door Oracle. Het biedt projectportfoliobeheer en -planning, resourcebeheer, portfolio-optimalisatie en bedrijfsanalyse. Het wordt gebruikt door projectmanagers en planners om projecten, middelen en kosten bij te houden en te beheren. De software heeft verschillende bestandsindelingen die worden gebruikt om gegevens op te slaan en waarmee gebruikers informatie kunnen uitwisselen met andere toepassingen. Primavera is gebaseerd op het P6 Professional Project Management (PPM)-platform en ondersteunt XER-, XML- en MPX-bestandsindelingen. XER, of eXtensible Resource, is een eigen XML-indeling die wordt gebruikt om projectgerelateerde informatie op te slaan, zoals resources, activiteiten, WBS en relaties. XML is een standaard bestandsindeling die wordt gebruikt om gegevens tussen applicaties uit te wisselen, en MPX is een op tekst gebaseerd eigen bestandsformaat dat wordt gebruikt om projectgegevens uit te wisselen tussen verschillende versies van Primavera P6. Oracle-Primavera ondersteunt ook het importeren en exporteren van gegevens uit andere softwareoplossingen zoals Microsoft Excel en Microsoft Project.

FAQ sectie

Veelgestelde vragen over het samenvoegen van Oracle-Primavera naar PDF

1. Waarom is deze Oracle-Primavera Fusie nuttig?

Oracle-Primavera Merger is een praktische, krachtige en snelle tool om meerdere Oracle-Primavera bestanden te combineren. Je kunt Oracle-Primavera documenten snel en eenvoudig samenvoegen tot één document en het resultaat zonder problemen opslaan in MPP-, MPT-, MPX- en XML-indelingen!

2. Hoe kan ik Oracle-Primavera samenvoegen?

Je kunt Oracle-Primavera online of programmatisch samenvoegen. Om Oracle-Primavera documenten online samen te voegen, upload je eenvoudig bestanden vanaf je computer of een URL, selecteer je het gewenste uitvoerformaat uit de lijst en klik je op de knop ‘Uitvoeren’. Het resultaat heb je in een mum van tijd. Bovendien kunt u de C#-code kopiëren en gebruiken in uw eigen toepassing voor het samenvoegen van documenten.

3. Kan ik Oracle-Primavera samenvoegen op Linux, Mac OS, iOS of Android?

U kunt deze gratis online Oracle-Primavera Fusie gebruiken vanaf een mobiel apparaat, tablet of computer. De interface van de Fusie is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Onze tool is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen en hun respectievelijke browsers, waaronder Windows, Mac OS, Linux, Android en iOS. Er is geen extra software-installatie vereist om deze tool te laten werken.