Hoe XML samen te voegen met MPP met behulp van C# of de .NET API-oplossing

Om XML samen te voegen tot MPP, gebruiken we Aspose.Tasks voor .NET API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke documentmanipulatie- en conversie-API voor het C#-platform. Open NuGet pakketbeheerder, zoek naar Aspose.Tasks en installeer. U kunt ook de volgende opdracht gebruiken vanuit de Package Manager-console. Je kunt een verbinding maken tussen XML en MPP met behulp van C#. Eerst moet u de Aspouse.Tasks API gebruiken om toegang te krijgen tot XML- en MPP-projecten. Vervolgens moet u de gegevens uit de bestaande XML-velden halen en de xz matchen met de overeenkomstige velden in MPP. Gebruik dan de API om de ontbrekende velden in MPP aan te maken. Voeg nieuwe velden toe met gegevens uit het XML-project met behulp van .Net. Dit proces voegt XML- en MPP-gegevens samen in een C#-toepassing.

Beheer NuGet-pakketten met het Visual Studio-pakket

Pakketbeheer Console Commando

PM> Install-Package Aspose.Tasks

Stappen om XML samen te voegen met MPP via C#

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig XML bestanden laden en samenvoegen naar MPP in slechts een paar regels code.

 • Bepaal welke entiteiten van XML u wilt samenvoegen en hoe u deze wilt toewijzen aan MS Project-entiteiten (gebruikersverhalen => taken, gemaakte Amerikaanse datum => startdatum, enz.)
 • Maak een nieuwe instantie van de Project-klasse
 • Parseer XML formaat om vereiste entiteiten te krijgen (als u bijvoorbeeld *.csv Jira-back-upbestand wilt parseren, wilt u misschien Aspose.Cells gebruiken)
 • Voeg geparseerde entiteiten toe aan de gemaakte instantie van de Project-klasse
 • Gebruik algemene .NET-componenten om XML back-upbestandsindeling (*.csv) te maken en in te vullen

systeem vereisten

Voordat u de conversievoorbeeldcode uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u aan de volgende vereisten voldoet.

 • Microsoft Windows of een compatibel besturingssysteem met .NET Framework, Mono en COM Interop.
 • Ontwikkelomgeving zoals Microsoft Visual Studio.
 • Aspose.Tasks voor .NET DLL waarnaar wordt verwezen in uw project.Online XML Fusie

Test de kwaliteit van het samenvoegen van XML rechtstreeks in je browser! Laad alstublieft XML bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het vereiste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit! Het combineren van projectbestanden kan een geweldige manier zijn om uw gegevens te consolideren en eenvoudiger te beheren. Aspose.Tasks Merge Tools is een geweldige manier om tijd te besparen en het beheer van meerdere XML-bestanden te vereenvoudigen. Test de kwaliteit van het proces rechtstreeks in uw browser, laad bestanden van het lokale bestandssysteem of een URL, selecteer het gewenste uitvoerformaat en voer het voorbeeld uit. Het is snel, gemakkelijk, veilig en helemaal gratis!

General information about XML format

XML of eXtensible Markup Language is een uitbreidbare markup-taal. Gebruikt om gegevens op te slaan en over te dragen, zowel tussen applicaties als rechtstreeks in code. Het is dus niet alleen te zien in de API, maar ook in de programmacode. Dit formaat wordt aanbevolen door de W3C en wordt daarom vaak gebruikt om gegevens over te dragen naar zowel API's als SOAP API's.

What is XML?

 • A markup language that resembles HTML.
 • Designed to transmit data, not to display them.
 • XML ​​tags are not predefined, you must define the tags you want.
 • XML ​​is described in such a way as to be self-defined.

Why is XML needed?

Oorspronkelijk is dit formaat uitgevonden voor snelle en gemakkelijke opslag en overdracht van gegevens tussen applicaties en via internet. Omdat het gemakkelijk te lezen is door een persoon en een computer, begon het aan populariteit te winnen. De gegevens in .xml worden opgeslagen in platte tekst, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gecomprimeerd en van het ene apparaat naar het andere kunnen worden overgebracht.
Belangrijk! XML is geen uitvoerbare programmacode, maar een gestructureerd documentformaat.

FAQ sectie

Veelgestelde vragen over het samenvoegen van XML naar MPP

1. Waarom is deze XML Fusie nuttig?

XML Merger is een praktische, krachtige en snelle tool om meerdere XML bestanden te combineren. Je kunt XML documenten snel en eenvoudig samenvoegen tot één document en het resultaat zonder problemen opslaan in MPP-, MPT-, MPX- en XML-indelingen!

2. Hoe kan ik XML samenvoegen?

Je kunt XML online of programmatisch samenvoegen. Om XML documenten online samen te voegen, upload je eenvoudig bestanden vanaf je computer of een URL, selecteer je het gewenste uitvoerformaat uit de lijst en klik je op de knop ‘Uitvoeren’. Het resultaat heb je in een mum van tijd. Bovendien kunt u de C#-code kopiëren en gebruiken in uw eigen toepassing voor het samenvoegen van documenten.

3. Kan ik XML samenvoegen op Linux, Mac OS, iOS of Android?

U kunt deze gratis online XML Fusie gebruiken vanaf een mobiel apparaat, tablet of computer. De interface van de Fusie is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Onze tool is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen en hun respectievelijke browsers, waaronder Windows, Mac OS, Linux, Android en iOS. Er is geen extra software-installatie vereist om deze tool te laten werken.