Μετατροπή TeX και LaTeX

Λύση API μετατροπέα TeX για Java.

Το Aspose.TeX είναι ένα API για το σύστημα Object TeX, για λεπτομέρειες του αρχείου Tex, εδώ είναι η Εισαγωγή Tex . Οι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να μετατρέψουν το TeX σε μορφές PDF, XPS, PNG, JPG, BMP και TIFF ενσωματώνοντας το API για Java. Παρακάτω είναι μερικά δείγματα κώδικα που οι προγραμματιστές μπορούν να βελτιώσουν και να ενσωματώσουν στις λύσεις Tex.

Η λύση API για Java εδώ σάς επιτρέπει να μετατρέπετε αρχεία TeX και LaTeX μέσω προγραμματισμού, αλλά μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να δείτε και να δοκιμάσετε μετατροπείς μεταξύ πλατφορμών που έχουν αναπτυχθεί σε αυτά τα εγγενή API. Εκεί μπορείτε επίσης να βρείτε εφαρμογές για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία TeX, πίνακες, γραφικά, για να συγχωνεύσετε αρχεία σε αυτό της μορφής PDF κ.λπ.

Μετατροπή LaTeX σε Εικόνες, XPS, PDF, SVG με Java.

Το API υποστηρίζει BMP, JPEG, PDF, SVG, TIFF, XPS και PNG ως μορφές εξόδου. Για να μετατρέψετε αρχεία TeX σε Εικόνες, PDF, XPS ή SVG, πραγματοποιήστε τα ακόλουθα βήματα:

 1. Δημιουργήστε παράδειγμα της κλάσης TeXOptions .
 2. Καθορίστε τον κατάλογο εργασίας του συστήματος αρχείων για την έξοδο/είσοδο χρησιμοποιώντας το OutputWorkingDirectory / InputWorkingDirectory .
 3. Εκκινήστε τις επιλογές για αποθήκευση χρησιμοποιώντας BmpSaveOptions , PngSaveOptions , TiffSaveOptions JpegSaveOptions ή PdfSaveOptions , SvgSaveOptions , XpsSaveOptions , το οποίο είναι προεπιλεγμένο, δεν χρειάζεται να οριστεί.
 4. Εκτέλεση μετατροπής χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Rum του TeXJob() για το ImageDevice ή PdfDevice , SvgDevice , XpsDevice .

Το Aspose.TeX για Java λειτουργεί καλά σε οποιοδήποτε περιβάλλον ανάπτυξης που υποστηρίζει Java, αλλά συνιστώνται ιδιαίτερα οι ακόλουθες απαιτήσεις:

 • Επιτραπέζιος υπολογιστής Microsoft Windows (7, 8, 10).
 • Συστήματα Linux (Ubuntu-16.04 ή νεότερη έκδοση).
 • Mac OS X.
 • J2SE 8.0 (1.8) ή νεότερη (για παράδειγμα Java 10) Έκδοση Java.
Παράδειγμα κώδικα Java Μετατροπή TeX σε Εικόνες, XPS, PDF ή SVG.
Input file
Output format
Select the target format

    
 FAQ

1. Μπορώ να μετατρέψω TeX με αυτήν τη λύση API;

Το Aspose.TeX διαθέτει λειτουργικότητα που σας επιτρέπει να μετατρέπετε αρχεία TeX και LaTeX σε άλλες μορφές online ή μέσω προγραμματισμού. Εάν πρέπει να μεταμορφώσετε τα αρχεία σας άμεσα στο διαδίκτυο, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μεταξύ πλατφορμών TeX Converter .

2. Ποιες μετατροπές υποστηρίζονται;

Αυτή η λειτουργία μετατροπής υποστηρίζει JPEG, BMP, PNG, TIFF, SVG, PDF και XPS ως μορφές εξόδου.

3. Είναι δωρεάν η λειτουργικότητα;

Οι μετατροπείς μεταξύ πλατφορμών είναι δωρεάν, ενώ για τη λύση API μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή και στη συνέχεια να αγοράσετε το προϊόν εάν χρειαστεί.