TEX-ből SVG-be

Konvertálja a TEX-et SVG-vé a C++ API megoldáson keresztül.

Hogyan lehet a TEX-et SVG-vé konvertálni C++ használatával

Az Aspose.TeX for TEX to SVG konverter a TeX fájlt SVG képpé alakítja a C++ által támogatott bármely nyelv használatával.

Az itt látható API felhasználható saját többplatformos alkalmazás létrehozására, vagy integrálható a C++ projektbe.

A TEX SVG-vé konvertálásához:

 • Aspose.TeX for C++ API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C++ platformhoz.

 • A legújabb verziót közvetlenül letöltheti, csak nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.TeX.Cpp fájlt, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

A TEX SVG-vé konvertálásának lépései C++ használatával

Az Aspose.TeX megkönnyíti a fejlesztők számára a TEX fájlok SVG formátumba történő átalakítását mindössze néhány sornyi kóddal.

 1. Inicializálja a TeXOptions -t .
 2. Adja meg a kimenet fájlrendszerének munkakönyvtárát az OutputWorkingDirectory
 3. Inicializálja az SVG formátumban történő mentés beállításait a SvgSaveOptions segítségével.
 4. Futtassa a TeX-ből SVG-vé konvertálást a TeXJob() módszerrel.

Kezdje el a C++ TeX API-t

 • Telepítés parancssorból nuget install Aspose.TeX.Cppként, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.TeX.Cpp segítségével.
 • Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről .
C++ kód példa TeX-ből képekre, XPS-re, PDF-re vagy SVG-re
Input file
Output format
Select the target format

    GYIK

1. Átalakíthatom az TEX fájlt SVG-re?

Az Aspose.TeX megoldás egy olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az TEX fájlok más formátumokba konvertálását online vagy programozottan. Ha azonnal online kell átalakítania a TEX fájlt SVG-re, használja a TEX Converter többplatformos alkalmazás.

2. Találhatok részletesebb információt a(z) TEX SVG formátumra konvertálásával kapcsolatban?

A Dokumentáció fejezetben találhat olyan információkat, mint például a fejlesztői útmutató, a kiadási megjegyzések és még sok más a TeX-ről és a LaTeX-ről. Látogasson el a [GitHub] projektünkre ( https://github.com/aspose-tex) , és tekintse meg a megoldás használatára vonatkozó kódpéldákat.

3. Ingyenes a funkció?

A platformok közötti konverterek ingyenesek, míg az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

4. Van Javascript API TEX a SVG számára az Aspose.TeX-ben?

Igen. Jelenleg az Aspose.TeX a Java, a .NET és a C++ programozási nyelveket fedi le.

TEX Mi a TEX fájlformátum

A TeX valójában nem formátum. Ez egyben egy programozási nyelv és egy tolmácsmotor is, amely megérti ezt a nyelvet. A TeX fájl egy LaTeX-ben létrehozott dokumentum. Ez a dokumentum grafikákat, táblázatokat, szimbólumokat, listákat, képleteket és egyenleteket tartalmazhat.

SVG Mi a SVG fájlformátum

A Scalable Vector Graphics (SVG) egy XML-alapú oldalleíró nyelv. Kétdimenziós vektoros és vegyes vektoros/raszteres grafikák létrehozására fejlesztették ki. Az SVG-dokumentum egy szöveges fájl, amely geometriai primitívekként írja le a képeket: vonalak, görbék, alakzatok, szöveg stb. A fájl parancsokat, képleteket és számokat tartalmaz a vektorobjektumok meghatározásához.