Konvertálja a TeX-et és a LaTeX-et

TeX konverter API megoldás Java-hoz.

Az Aspose.TeX egy API az Object TeX rendszerhez, a Tex fájl részleteiért lásd a Tex bevezetését . A Java API integrálásával a fejlesztők könnyedén konvertálhatják a TeX-et PDF, XPS, PNG, JPG, BMP és TIFF formátumokká. Az alábbiakban néhány kódminta található, amelyeket a programozók javíthatnak és integrálhatnak a Tex megoldásokba.

Az itt található Java API-megoldás lehetővé teszi a TeX- és LaTeX-fájlok programozott konvertálását, de hasznos lehet megnézni és kipróbálni a cross-platform Converters ezeken a natív verziókon fejlesztetteket. API-k. Itt alkalmazásokat is találhat TeX-fájlok, táblázatok, grafikák létrehozásához és szerkesztéséhez, fájlok PDF formátumba való egyesítéséhez stb.

A LaTeX konvertálása Képek, XPS, PDF, SVG formátumokká Java segítségével.

Az API támogatja a BMP, JPEG, PDF, SVG, TIFF, XPS és PNG kimeneti formátumokat. A TeX fájlok képek, PDF, XPS vagy SVG formátumokká konvertálásához hajtsa végre a következő lépéseket:

 1. Hozza létre a példányát TeXOptions osztály .
 2. Adja meg a fájlrendszer munkakönyvtárát a kimenethez/bemenethez az OutputWorkingDirectory segítségével/ InputWorkingDirectory .
 3. Inicializálja a mentési beállításokat a BmpSaveOptions , PngSaveOptions , TiffSaveOptions JpegSaveOptions vagy PdfSaveOptions , SvgSaveOptions , XpsSaveOptions , amely alapértelmezett, nem kell beállítani.
 4. Futtassa az átalakítást a TeXJob() Rum metódusával az ImageDevice vagy PdfDevice , SvgDevice , XpsDevice .

Az Aspose.TeX for Java jól működik minden olyan fejlesztői környezetben, amely támogatja a Java-t, de a következő követelmények nagyon ajánlottak:

 • Microsoft Windows asztali (7, 8, 10).
 • Linux rendszerek (Ubuntu-16.04 vagy újabb).
 • Mac OS X.
 • J2SE 8.0 (1.8) vagy újabb (például Java 10) Java verzió.
Java kód példa TeX-ből képekre, XPS-re, PDF-re vagy SVG-re.
Input file
Output format
Select the target format

    
 GYIK

1. Konvertálhatom a TeX-et ezzel az API-megoldással?

Az Aspose.TeX rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a TeX és LaTeX fájlok online vagy programozott formátumba konvertálását. Ha azonnal online kell átalakítania fájljait, használhatja a többplatformos [TeX Converter] alkalmazást ( https://products.aspose.app/tex/conversion/) .

2. Milyen konverziók támogatottak?

Ez a konverzió támogatja a JPEG, BMP, PNG, TIFF, SVG, PDF és XPS kimeneti formátumokat.

3. Ingyenes a funkció?

A platformok közötti konverterek ingyenesek, míg az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

  

Support and Learning Resources