Converteer TeX en LaTeX

TeX converter API-oplossing voor Java.

Aspose.TeX is een API voor het Object TeX-systeem, voor details van het Tex-bestand, hier is de Tex-introductie . Ontwikkelaars kunnen TeX eenvoudig converteren naar PDF-, XPS-, PNG-, JPG-, BMP- en TIFF-formaten door de API voor Java te integreren. Hieronder staan ​​enkele codevoorbeelden die programmeurs kunnen verbeteren en integreren in Tex-oplossingen.

Met de API-oplossing voor Java hier kunt u TeX- en LaTeX-bestanden programmatisch converteren, maar u vindt het misschien handig om platformonafhankelijke converters die op deze native API’s. Daar kunt u ook applicaties vinden om TeX-bestanden, tabellen, afbeeldingen te maken en te bewerken, om bestanden samen te voegen in een PDF-formaat, enz.

Converteer LaTeX naar afbeeldingen, XPS, PDF, SVG met Java.

De API ondersteunt BMP, JPEG, PDF, SVG, TIFF, XPS en PNG als uitvoerformaten. Om TeX-bestanden naar afbeeldingen, PDF, XPS of SVG te converteren, gaat u als volgt te werk:

 1. Maak een instantie van de TeXOptions-klasse .
 2. Specificeer de werkmap van het bestandssysteem voor de uitvoer/invoer met behulp van OutputWorkingDirectory / InputWorkingDirectory .
 3. Initialiseer de opties voor het opslaan met BmpSaveOptions , PngSaveOptions , TiffSaveOptions JpegSaveOptions of PdfSaveOptions , SvgSaveOptions , XpsSaveOptions , wat standaard is, hoeft niet te worden ingesteld.
 4. Voer de conversie uit met de Rum-methode van TeXJob() voor ImageDevice of PdfDevice , SvgDevice , XpsDevice .

Aspose.TeX voor Java werkt goed binnen elke ontwikkelomgeving die Java ondersteunt, maar de volgende vereisten worden sterk aangeraden:

 • Microsoft Windows-bureaublad (7, 8, 10).
 • Linux-systemen (Ubuntu-16.04 of hoger).
 • Mac OS X.
 • J2SE 8.0 (1.8) of hoger (bijvoorbeeld Java 10) Java-versie.
Java-codevoorbeeld TeX naar afbeeldingen, XPS, PDF of SVG-conversie.
Input file
Output format
Select the target format

    
 Veelgestelde vragen

1. Kan ik TeX converteren met deze API-oplossing?

Aspose.TeX heeft een functie waarmee u TeX- en LaTeX-bestanden online of programmatisch naar andere formaten kunt converteren. Als u uw bestanden direct online wilt transformeren, kunt u de platformonafhankelijke applicatie TeX Converter gebruiken.

2. Welke conversies worden ondersteund?

Deze conversie ondersteunt de uitvoerformaten JPEG, BMP, PNG, TIFF, SVG, PDF en XPS.

3. Is de functie gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis, terwijl u voor de API-oplossing een gratis proefperiode kunt krijgen en het product vervolgens indien nodig kunt aanschaffen.

  

Support and Learning Resources