TeX naar PNG

Converteer TeX naar PNG via API-oplossing voor Java

Hoe TeX naar PNG te converteren met Java

Aspose.TeX voor TeX naar PNG-converter transformeert TeX-bestand naar PNG-afbeelding met gebruik van elke taal die door Java wordt ondersteund.

De API die u hier ziet, kan ook worden gebruikt om uw eigen platformonafhankelijke toepassing te maken of te worden geïntegreerd in uw Java-project.

Om TeX naar PNG te converteren:

 • Gebruik Aspose.TeX for Java API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke conversie-API voor het Java-platform.
 • U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden van Aspose Maven Repository en installeren in uw Maven -gebaseerd project door de volgende configuraties toe te voegen aan de pom.xml.

Repository

<repository>
  <id>snapshots</id>
  <name>repo</name>
  <url>http://repository.aspose.com/repo/</url>
</repository>

Dependency

<dependency>
  <groupId>com.aspose</groupId>
  <artifactId>aspose-tex</artifactId>
  <version>21.4</version>
</dependency>

Stappen voor TeX naar PNG-conversie op Java

Aspose.TeX maakt het de ontwikkelaars gemakkelijk om TEX-bestanden om te zetten naar PNG in slechts een paar regels code.

 1. Initialiseer TeXOptions om conversie-opties voor Object TeX-formaat te creëren.
 2. Om de ruimte of het gebied in te stellen waar de TeX-uitvoer zal worden geschreven, stelt u de systeemwerkmap voor de uitvoer in met OutputWorkingDirectory
 3. Initialiseer de opties voor opslaan in PNG-indeling met PngSaveOptions .
 4. Voer de TeX-naar-PNG-conversie uit met de methode TeXJob() .

systeem vereisten

Aspose.TeX voor Java wordt ondersteund op alle belangrijke besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet:

 • J2SE 8.0 (1.8) of hoger.
Java-codevoorbeeld TeX naar afbeeldingen, XPS, PDF of SVG-conversie
Input file
Output format
Select the target format

    Veelgestelde vragen

1. Kan ik TeX converteren naar PNG?

De Aspose.TeX-oplossing heeft een functie waarmee u TeX bestanden online of programmatisch naar andere formaten kunt converteren. Als u TeX direct online naar PNG wilt transformeren, kunt u TeX Converter platformonafhankelijke applicatie.

2. Kan ik meer gedetailleerde informatie vinden over hoe ik TeX naar PNG kan converteren?

Ga naar het hoofdstuk Documentatie voor informatie zoals de handleiding voor ontwikkelaars, release-opmerkingen en nog veel meer over TeX en LaTeX. Bezoek ons ​​project GitHub om codevoorbeelden te zien van het gebruik van de oplossing.

3. Is de functie gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis, terwijl u voor de API-oplossing een gratis proefperiode kunt krijgen en het product vervolgens indien nodig kunt aanschaffen.

4. Is er een Javascript-API TeX voor PNG in Aspose.TeX?

Ja. Momenteel omvat Aspose.TeX de programmeertalen Java, .NET en C++.

TeX Wat is TeX bestandsformaat

TeX is eigenlijk geen formaat. Het is tegelijkertijd een programmeertaal en ook een tolk-engine die deze taal begrijpt. Een TeX-bestand is een document dat is gemaakt in LaTeX. Dit document kan afbeeldingen, tabellen, symbolen, lijsten, formules en vergelijkingen bevatten.

PNG Wat is PNG bestandsformaat

Portable Network Graphics of PNG is een van de meest populaire beeldformaten. Het geeft je echt een goede compressie en behoudt het hoge kwaliteitsniveau van de foto. PNG is ook een van de beste formaten voor webprojecten, omdat de bestanden lichter zijn en afbeeldingen gemakkelijk te schalen zijn. Een nadeel van het formaat bij gebruik op het web is dat het niet mogelijk is om trefwoorden rechtstreeks aan de afbeelding toe te voegen.