Μετατροπή DOC σε PPSX στις εφαρμογές Android ή Online App

Μετατροπή DOC σε PPSX στις Εφαρμογές σας Android χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Word® ή του PowerPoint

 

Είστε προγραμματιστής Android που θέλετε να προσθέσετε μια δυνατότητα μετατροπής εγγράφων στην εφαρμογή σας; Aspose.Total for Android via Java Οι βιβλιοθήκες αυτοματισμού μορφοποίησης αρχείων μπορούν να σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία μετατροπής εγγράφων στις εφαρμογές σας Android. Για να μετατρέψετε το αρχείο DOC σε PPSX, μπορείτε πρώτα να χρησιμοποιήσετε το API χειρισμού εγγράφων Aspose.Words for Android via Java για να μετατρέψετε τη μορφή αρχείου DOC σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το PowerPoint API Aspose.Slides for Android Java , μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα Παρουσίαση, να γράψετε περιεχόμενο HTML σε αυτήν και να την αποθηκεύσετε ως PPSX.

Πώς να μετατρέψετε το DOC σε PPSX στο Android

 1. Ανοίξτε το αρχείο DOC χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 2. Μετατρέψτε το αρχείο DOC σε HTML χρησιμοποιώντας save μέθοδος
 3. Αρχικοποιήστε ένα νέο αντικείμενο Presentation
 4. Εξάγετε περιεχόμενο από αρχείο HTML χρησιμοποιώντας το BufferedReader και γράψτε το περιεχόμενο στο αρχείο παρουσίασής σας
 5. Αποθηκεύστε το έγγραφο στο PPSX χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save

Απαιτήσεις μετατροπής

Για μετατροπή αρχείου DOC σε PPSX, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε βιβλιοθήκες στην εφαρμογή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για DOC σε PPSX

Μετατρέψτε το προστατευμένο DOC σε PPSX στο Android μέσω Java

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το DOC που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε PPSX στις εφαρμογές σας Android. Εάν το έγγραφο DOC εισόδου σας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να το μετατρέψετε σε μορφή PPSX χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης. Για να ανοίξετε ένα κρυπτογραφημένο έγγραφο, μπορείτε να ορίσετε τον σωστό κωδικό πρόσβασης στο αντικείμενο LoadOptions και να τον μεταβιβάσετε στον κατασκευαστή του εγγράφου.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω DOC σε PPSX Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή μετατροπής DOC είναι ενσωματωμένη παραπάνω για τη διευκόλυνσή σας. Για να μετατρέψετε ένα αρχείο DOC σε PPSX, απλώς προσθέστε το αρχείο DOC σύροντάς το στη λευκή περιοχή ή κάνοντας κλικ μέσα στην περιοχή για να το εισαγάγετε. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή". Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή DOC σε PPSX, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή DOC;
  Η ταχύτητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του αρχείου DOC που θέλετε να μετατρέψετε. Τα μικρά αρχεία DOC μπορούν να μετατραπούν σε PPSX μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής στην εφαρμογή σας Android App, η ταχύτητα θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας για τη διαδικασία μετατροπής.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή DOC σε PPSX χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Μετά τη μετατροπή, ο σύνδεσμος λήψης για το αρχείο PPSX σας θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Τα μεταφορτωμένα αρχεία διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης καθίστανται άκυροι μετά από αυτό το διάστημα. Να είστε βέβαιοι ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή, καθώς κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Η υπηρεσία μετατροπής αρχείων μας, η οποία περιλαμβάνει αρχεία DOC, είναι απολύτως ασφαλής. Επιπλέον, παρέχεται μια δωρεάν εφαρμογή για δοκιμαστικούς σκοπούς, η οποία σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε τα αποτελέσματα πριν από την ενσωμάτωση του κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή DOC;
  Τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως τα Google Chrome, Firefox, Opera και Safari είναι συμβατά με αυτό το διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής. Ωστόσο, εάν εργάζεστε σε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, το Aspose.Total DOC Conversion API συνιστάται για ομαλή λειτουργία.

Εξερευνήστε DOC επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή DOCs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή DOCs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή DOCs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή DOCs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή DOCs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή DOCs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή DOCs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή DOCs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή DOCs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή DOCs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή DOCs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή DOCs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή DOCs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή DOCs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή DOCs σε XLTX (Πρότυπο Excel)
Μετατροπή DOCs σε ODP (Μορφή παρουσίασης OpenDocument)
Μετατροπή DOCs σε POT (Αρχεία προτύπων Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή DOCs σε POTM (Αρχείο προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή DOCs σε POTX (Παρουσίαση προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή DOCs σε PPTX (Ανοίξτε τη μορφή παρουσίασης XML)
Μετατροπή DOCs σε PPS (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή DOCs σε PPSM (Παρουσίαση με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή DOCs σε PPT (Παρουσίαση powerpoint)
Μετατροπή DOCs σε PPTM (Αρχείο παρουσίασης με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή DOCs σε PPTX (Ανοίξτε τη μορφή παρουσίασης XML)
Μετατροπή DOCs σε JSON (Αρχείο σημειογραφίας αντικειμένου JavaScript)

Τι είναι μορφή αρχείου DOC

Το Microsoft Word Binary File Format (DOC) είναι μια ιδιόκτητη μορφή αρχείου εγγράφου που χρησιμοποιείται από το Microsoft Office Word. Αντιπροσωπεύει μια δομή εγγράφου που είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε συγκεκριμένη αρχιτεκτονική υπολογιστή ή λειτουργικό σύστημα. Η μορφή DOC χρησιμεύει ως αρχείο κοντέινερ, χρησιμοποιώντας μια δυαδική μορφή για την αποθήκευση διαφόρων τύπων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων μορφοποιημένου κειμένου, εικόνων, γραφημάτων και άλλων. Η δυαδική φύση της μορφής DOC την καθιστά μη αναγνώσιμη από τον άνθρωπο, αλλά υπάρχουν αρκετά προγράμματα, όπως το Microsoft Word και το LibreOffice, που μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν σε αρχεία DOC.

Η μορφή DOC ήταν αρχικά παρουσιάστηκε στο Word για Windows 2.0 το 1987. Έχει υποστεί αρκετές αναθεωρήσεις από τότε, με την πιο πρόσφατη επανάληψη να είναι η μορφή Office Open XML που εισήχθη στο Office 2007. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μορφής DOC έγκειται στη συμβατότητά της με το Microsoft Word , μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου παγκοσμίως. Αυτή η συμβατότητα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να τροποποιούν έγγραφα χρησιμοποιώντας το Microsoft Word και να τα μοιράζονται εύκολα με άλλους που χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή. Επιπλέον, πολλές άλλες εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου διαθέτουν τη δυνατότητα ανάγνωσης και εγγραφής στη μορφή DOC, καθιστώντας την μια ευέλικτη επιλογή για σκοπούς κοινής χρήσης εγγράφων.

Η ευρεία υιοθέτηση της μορφής DOC πηγάζει από την ενσωμάτωσή της με το Microsoft Word , παρέχοντας στους χρήστες ένα ισχυρό και πλούσιο σε δυνατότητες περιβάλλον για τη δημιουργία και τη διαχείριση εγγράφων. Η ευελιξία της μορφής εκτείνεται πέρα από το Microsoft Word, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται με αρχεία DOC χρησιμοποιώντας εναλλακτικό λογισμικό επεξεργασίας κειμένου. Αυτή η ευελιξία εξασφαλίζει απρόσκοπτη συνεργασία εγγράφων και εναλλαξιμότητα μεταξύ των χρηστών, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου.

Τι είναι μορφή αρχείου PPSX

Η μορφή αρχείου PPXS είναι μια επέκταση αρχείου που χρησιμοποιείται από το Microsoft PowerPoint για την αποθήκευση παρουσιάσεων σε συμπιεσμένη μορφή. Είναι μια επέκταση της μορφής αρχείου PPTX, η οποία είναι η προεπιλεγμένη μορφή αρχείου για παρουσιάσεις PowerPoint. Το “S” στο PPXS σημαίνει “συμπιεσμένο”, υποδεικνύοντας ότι το αρχείο έχει υποστεί συμπίεση για να μειωθεί το μέγεθός του.

Ο σκοπός της μορφής PPXS είναι να δημιουργήσει μικρότερα μεγέθη αρχείων για παρουσιάσεις PowerPoint, διευκολύνοντάς τα κοινή χρήση, μεταφορά και αποθήκευση. Ο αλγόριθμος συμπίεσης που χρησιμοποιείται στα αρχεία PPXS βοηθά στη μείωση του συνολικού μεγέθους του αρχείου, διατηρώντας παράλληλα το περιεχόμενο και τη μορφοποίηση της παρουσίασης.

Τα αρχεία PPXS μπορούν να δημιουργηθούν και να επεξεργαστούν χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint ή άλλο λογισμικό που υποστηρίζει τη μορφή αρχείου PowerPoint. Περιέχουν διάφορα στοιχεία πολυμέσων, όπως κείμενο, εικόνες, βίντεο, ήχο και κινούμενα σχέδια, όπως ακριβώς οι κανονικές παρουσιάσεις PowerPoint.

Όταν ανοίγετε ένα αρχείο PPXS, το PowerPoint αποσυμπιέζει το αρχείο για να το επαναφέρει στην αρχική του μορφή PPTX, επιτρέποντας οι χρήστες να προβάλλουν και να επεξεργάζονται την παρουσίαση όπως θα έκαναν με οποιοδήποτε άλλο αρχείο PowerPoint.

Η χρήση της μορφής PPXS μπορεί να είναι επωφελής όταν εργάζεστε με μεγάλες παρουσιάσεις ή όταν υπάρχει ανάγκη βελτιστοποίησης μεγεθών αρχείων για κοινή χρήση ή αποθήκευση σκοποί. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η αποσυμπίεση του αρχείου PPXS στην αρχική του μορφή PPTX ενδέχεται να απαιτεί επιπλέον χρόνο επεξεργασίας.