Μετατρέψτε τη μορφή JSON σε PS στις Εφαρμογές Android

Αναλύστε το JSON σε PS σε εφαρμογές Android χωρίς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft® Word

 

Μπορείτε να μετατρέψετε JSON σε PS στις εφαρμογές σας Android σε διαδικασία δύο βημάτων. Πρώτον, χρησιμοποιώντας το ισχυρό API επεξεργασίας υπολογιστικών φύλλων Aspose.Cells for Android via Java μπορείτε να αναλύσετε το JSON σε PDF. Στο δεύτερο βήμα, μπορείτε να μετατρέψετε το PDF σε PS χρησιμοποιώντας το API επεξεργασίας κειμένου Aspose.Words for Android via Java . Και τα δύο API ανήκουν στην οικογένεια προϊόντων Aspose.Total for Android via Java .

Μετατρέψτε τη μορφή JSON σε PS στο Android μέσω Java

  1. Δημιουργήστε ένα νέο αντικείμενο Workbook και διαβάστε έγκυρα δεδομένα JSON από το αρχείο
  2. Εισαγάγετε αρχείο JSON στο φύλλο εργασίας χρησιμοποιώντας την κλάση JsonUtility και το Save είναι PDF
  3. Φορτώστε το έγγραφο PDF χρησιμοποιώντας την τάξη Document
  4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή PS χρησιμοποιώντας Αποθήκευση μέθοδος

Απαιτήσεις μετατροπής

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε βιβλιοθήκες στην εφαρμογή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Ρυθμίστε τη διάταξη και μετατρέψτε τη μορφή JSON σε PS στο Android μέσω Java

Επιπλέον, το API σάς επιτρέπει να ορίσετε επιλογές διάταξης για τη μορφή JSON σας ενώ αναλύετε το JSON σε PS χρησιμοποιώντας το JsonLayoutOptions . Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον πίνακα ως πίνακα, να αγνοήσετε τα μηδενικά, να αγνοήσετε τον τίτλο του πίνακα, να αγνοήσετε τον τίτλο του αντικειμένου, να μετατρέψετε τη συμβολοσειρά σε αριθμό ή ημερομηνία, να ορίσετε μορφή ημερομηνίας και αριθμού και να ορίσετε στυλ τίτλου. Όλες αυτές οι επιλογές σάς επιτρέπουν να παρουσιάζετε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το παρακάτω απόσπασμα κώδικα σάς δείχνει πώς να ορίσετε τις επιλογές διάταξης.

Μετατρέψτε τη μορφή JSON σε PS με υδατογράφημα στο Android μέσω Java

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το JSON σε PS με υδατογράφημα. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα στο έγγραφό σας PS, μπορείτε πρώτα να αναλύσετε το αρχείο JSON σε PDF και να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε αυτό. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, φορτώστε το αρχείο PDF που δημιουργήθηκε πρόσφατα χρησιμοποιώντας την κλάση Document , δημιουργήστε μια παρουσία του TextWatermarkOptions και ορίστε Οι ιδιότητές του, καλέστε τη μέθοδο Watermark.setText και περάστε κείμενο υδατογραφήματος & αντικείμενο του TextWatermarkOptions. Αφού προσθέσετε το υδατογράφημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο στο PS.

Εξερευνήστε JSON επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή JSONs σε CHM (Μεταγλωττισμένο αρχείο βοήθειας HTML)
Μετατροπή JSONs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή JSONs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή JSONs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή JSONs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή JSONs σε EPUB (Ανοίξτε το Αρχείο eBook)
Μετατροπή JSONs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή JSONs σε MOBI (Ανοίξτε τη Μορφή Ebook)
Μετατροπή JSONs σε ODP (Μορφή παρουσίασης OpenDocument)
Μετατροπή JSONs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή JSONs σε OTP (Τυπική μορφή OpenDocument)
Μετατροπή JSONs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή JSONs σε PCL (Γλώσσα εντολών εκτυπωτή)
Μετατροπή JSONs σε POT (Αρχεία προτύπων Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή JSONs σε POTM (Αρχείο προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή JSONs σε POTX (Παρουσίαση προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή JSONs σε POWERPOINT (Αρχεία παρουσίασης)
Μετατροπή JSONs σε PPS (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή JSONs σε PPSM (Παρουσίαση με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή JSONs σε PPSX (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή JSONs σε PPT (Παρουσίαση powerpoint)
Μετατροπή JSONs σε PPTM (Αρχείο παρουσίασης με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή JSONs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή JSONs σε WORD (Μορφές αρχείων επεξεργασίας κειμένου)
Μετατροπή JSONs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)

Τι είναι μορφή αρχείου JSON

Η μορφή αρχείου JSON (JavaScript Object Notation) είναι μια ελαφριά και ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή ανταλλαγής δεδομένων. Προήλθε από τη γλώσσα προγραμματισμού JavaScript αλλά πλέον είναι ανεξάρτητο από τη γλώσσα και υποστηρίζεται από διάφορες γλώσσες προγραμματισμού. Τα αρχεία JSON αποθηκεύουν δεδομένα σε δομημένη και ευανάγνωστη μορφή, καθιστώντας τα εύκολα κατανοητά και επεξεργασμένα τόσο από ανθρώπους όσο και από μηχανήματα.

Τα αρχεία JSON αποτελούνται από ζεύγη κλειδιών-τιμών οργανωμένα σε ιεραρχική δομή. Αντιπροσωπεύουν δεδομένα με απλό και διαισθητικό τρόπο χρησιμοποιώντας αντικείμενα (περικλείονται σε σγουρές αγκύλες {}) και πίνακες (περικλείονται σε αγκύλες []). Κάθε κλειδί συνδυάζεται με μια αντίστοιχη τιμή, η οποία μπορεί να είναι συμβολοσειρά, αριθμός, boolean, null, αντικείμενο ή πίνακας. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στο JSON να χειρίζεται πολύπλοκες και ένθετες δομές δεδομένων.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του JSON είναι η απλότητα και η ευκολία χρήσης του. Η ελαφριά φύση του και η ελάχιστη σύνταξη το καθιστούν αποτελεσματικό για τη μετάδοση δεδομένων μέσω δικτύων και την αποθήκευση σε αρχεία. Τα αρχεία JSON χρησιμοποιούνται συνήθως για ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διακομιστών ιστού και πελατών, καθώς και για αρχεία διαμόρφωσης, API και αποθήκευση δομημένων δεδομένων.

Τα αρχεία JSON είναι αναγνώσιμα από τον άνθρωπο και μπορούν εύκολα να γίνουν κατανοητά και να τροποποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα κείμενο συντάκτης. Είναι επίσης αναγνώσιμα από μηχανή, επιτρέποντας στις εφαρμογές να αναλύουν και να επεξεργάζονται αποτελεσματικά τα δεδομένα JSON. Πολλές γλώσσες προγραμματισμού παρέχουν ενσωματωμένες βιβλιοθήκες ή πακέτα για εργασία με JSON, απλοποιώντας την ανάλυση και τη σειριοποίηση δεδομένων JSON.

Τι είναι μορφή αρχείου PS

Η μορφή αρχείου PS (PostScript) είναι μια γλώσσα περιγραφής σελίδας που αναπτύχθηκε από την Adobe Systems. Χρησιμοποιείται συνήθως για εκτύπωση και υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτών και συσκευών απεικόνισης. Τα αρχεία PS περιέχουν οδηγίες που περιγράφουν τον τρόπο απόδοσης στοιχείων όπως το κείμενο, οι εικόνες και τα γραφικά σε μια εκτυπωμένη σελίδα.

Τα αρχεία PS δημιουργούνται από εφαρμογές που παράγουν έξοδο PostScript, όπως το Adobe Illustrator, το Adobe InDesign ή άλλο λογισμικό γραφικών. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ροές εργασιών επαγγελματικών εκτυπώσεων, όπου απαιτείται υψηλή ποιότητα και συνεπής απόδοση.

Η μορφή αρχείου PS βασίζεται σε μια γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται σε στοίβα, όπου οι εντολές και οι τελεστές τοποθετούνται σε μια στοίβα και εκτελούνται με διαδοχικό τρόπο. Αυτό επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της διάταξης σελίδας, της τυπογραφίας, του χρώματος και άλλων παραμέτρων εκτύπωσης.

Τα αρχεία PS βασίζονται συνήθως σε κείμενο και μπορούν να ανοίξουν και να επεξεργαστούν με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Αποτελούνται από μια σειρά χαρακτήρων ASCII που αντιπροσωπεύουν τον κώδικα PostScript. Ο κώδικας περιγράφει τη διάταξη και την εμφάνιση των αντικειμένων σε μια σελίδα, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης κειμένου, της τοποθέτησης εικόνας και των γραφικών μετασχηματισμών.

Ενώ τα αρχεία PS χρησιμοποιούνται κυρίως για εκτύπωση, μπορούν επίσης να μετατραπούν σε άλλες μορφές για ψηφιακή διανομή ή περαιτέρω επεξεργασία. Για παράδειγμα, τα αρχεία PS μπορούν να μετατραπούν σε αρχεία PDF (Portable Document Format), τα οποία υποστηρίζονται ευρέως και μπορούν εύκολα να προβληθούν και να εκτυπωθούν σε διάφορες συσκευές.