Μετατρέψτε τη μορφή JSON σε WORD στις Εφαρμογές Android

Αναλύστε το JSON σε WORD σε εφαρμογές Android χωρίς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft® Word

 

Μπορείτε να μετατρέψετε JSON σε WORD στις εφαρμογές σας Android σε διαδικασία δύο βημάτων. Πρώτον, χρησιμοποιώντας το ισχυρό API επεξεργασίας υπολογιστικών φύλλων Aspose.Cells for Android via Java μπορείτε να αναλύσετε το JSON σε PDF. Στο δεύτερο βήμα, μπορείτε να μετατρέψετε το PDF σε WORD χρησιμοποιώντας το API επεξεργασίας κειμένου Aspose.Words for Android via Java . Και τα δύο API ανήκουν στην οικογένεια προϊόντων Aspose.Total for Android via Java .

Μετατρέψτε τη μορφή JSON σε WORD στο Android μέσω Java

  1. Δημιουργήστε ένα νέο αντικείμενο Workbook και διαβάστε έγκυρα δεδομένα JSON από το αρχείο
  2. Εισαγάγετε αρχείο JSON στο φύλλο εργασίας χρησιμοποιώντας την κλάση JsonUtility και το Save είναι PDF
  3. Φορτώστε το έγγραφο PDF χρησιμοποιώντας την τάξη Document
  4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή WORD χρησιμοποιώντας Αποθήκευση μέθοδος

Απαιτήσεις μετατροπής

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε βιβλιοθήκες στην εφαρμογή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Ρυθμίστε τη διάταξη και μετατρέψτε τη μορφή JSON σε WORD στο Android μέσω Java

Επιπλέον, το API σάς επιτρέπει να ορίσετε επιλογές διάταξης για τη μορφή JSON σας ενώ αναλύετε το JSON σε WORD χρησιμοποιώντας το JsonLayoutOptions . Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον πίνακα ως πίνακα, να αγνοήσετε τα μηδενικά, να αγνοήσετε τον τίτλο του πίνακα, να αγνοήσετε τον τίτλο του αντικειμένου, να μετατρέψετε τη συμβολοσειρά σε αριθμό ή ημερομηνία, να ορίσετε μορφή ημερομηνίας και αριθμού και να ορίσετε στυλ τίτλου. Όλες αυτές οι επιλογές σάς επιτρέπουν να παρουσιάζετε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το παρακάτω απόσπασμα κώδικα σάς δείχνει πώς να ορίσετε τις επιλογές διάταξης.

Μετατρέψτε τη μορφή JSON σε WORD με υδατογράφημα στο Android μέσω Java

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το JSON σε WORD με υδατογράφημα. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα στο έγγραφό σας WORD, μπορείτε πρώτα να αναλύσετε το αρχείο JSON σε PDF και να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε αυτό. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, φορτώστε το αρχείο PDF που δημιουργήθηκε πρόσφατα χρησιμοποιώντας την κλάση Document , δημιουργήστε μια παρουσία του TextWatermarkOptions και ορίστε Οι ιδιότητές του, καλέστε τη μέθοδο Watermark.setText και περάστε κείμενο υδατογραφήματος & αντικείμενο του TextWatermarkOptions. Αφού προσθέσετε το υδατογράφημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο στο WORD.