Μετατροπή MOBI σε FODS στις Εφαρμογές Android ή Online App

Εξαγωγή MOBI σε FODS στο Android μέσω Java χωρίς χρήση Microsoft® Word ή Microsoft® Excel

 

Χρησιμοποιώντας το Aspose.Total for Android via Java μπορείτε να ενσωματώσετε τη δυνατότητα μετατροπής MOBI σε FODS στις εφαρμογές σας Android. Πρώτον, μπορείτε να μετατρέψετε το MOBI σε HTML χρησιμοποιώντας πλούσιο σε χαρακτηριστικά, API χειρισμού εγγράφων και μετατροπής Aspose.Words for Android via Java . Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells for Java , μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε FODS.

Android API για μετατροπή MOBI σε FODS

 1. Ανοίξτε το αρχείο MOBI χρησιμοποιώντας την κλάση Mobiument
 2. Μετατρέψτε το MOBI σε HTML χρησιμοποιώντας το Save μέθοδος
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την τάξη Workbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή FODS χρησιμοποιώντας το Save μέθοδο

Απαιτήσεις μετατροπής

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε το [Aspose.Cells for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) και [Aspose.Words for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) στις εφαρμογές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για MOBI σε FODS

Καταργήστε τις αχρησιμοποίητες πληροφορίες από ένα έγγραφο MOBI στο Android μέσω Java

Πριν μετατρέψετε το MOBI σε FODS, μπορείτε να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες πληροφορίες από το έγγραφο MOBI μέσω του Aspose.Words for Android via Java . Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες ή διπλότυπες πληροφορίες για να μειώσετε το μέγεθος του εγγράφου εξόδου και τον χρόνο επεξεργασίας. Η κλάση CleanupOptions σάς επιτρέπει να καθορίσετε επιλογές για τον καθαρισμό εγγράφων. Για να αφαιρέσετε διπλότυπα στυλ ή απλώς αχρησιμοποίητα στυλ ή λίστες από το έγγραφο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Cleanup . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα UnusedStyles και UnusedBuiltinStyles για τον εντοπισμό και την αφαίρεση στυλ που επισημαίνονται ως “αχρησιμοποίητα”.

Αποθηκεύστε το αρχείο FODS στη ροή στο Android μέσω Java

Μετά τη μετατροπή του MOBI σε FODS, το Aspose.Cells for Android via Java σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας σε ροή. Εάν χρειάζεται να αποθηκεύσετε αρχεία σε μια ροή, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο FileOutputStream και, στη συνέχεια, save το αρχείο σε αυτό το αντικείμενο Stream καλώντας τη μέθοδο αποθήκευσης του Workbook αντικείμενο.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω MOBI σε FODS Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή MOBI, την οποία μπορείτε να βρείτε παραπάνω, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων MOBI σε μορφή FODS. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Για να ξεκινήσετε, απλώς σύρετε και αποθέστε το αρχείο MOBI στη λευκή περιοχή της εφαρμογής ή κάντε κλικ μέσα στην περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφό σας. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής.
  Η εφαρμογή θα επεξεργαστεί γρήγορα το αρχείο σας και θα το μετατρέψει σε μορφή FODS υψηλής ποιότητας. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο σας αρχείο FODS με ένα μόνο κλικ. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολη τη μετατροπή αρχείων MOBI σε μορφή FODS και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να μετατρέψει γρήγορα και εύκολα τα αρχεία του χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει πρόσθετο λογισμικό. Συνολικά, ο μετατροπέας MOBI σε FODS είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή MOBI;
  Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να μετατρέψετε τα αρχεία MOBI σε μορφή FODS, αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου MOBI. Εάν εργάζεστε με ένα μικρό αρχείο, μπορείτε να περιμένετε ότι η μετατροπή θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα.
  Εάν χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα σε μια εφαρμογή Android App, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Για να έχετε την καλύτερη απόδοση από τον μετατροπέα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του κώδικά σας, τη μείωση της ποσότητας της μνήμης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή σας και τη διασφάλιση ότι η εφαρμογή σας εκτελείται σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο διακομιστή.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή MOBI σε FODS χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Εάν χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μετατροπέα MOBI σε FODS, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία που έχουν μετατραπεί θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Και μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των αρχείων σας - η εφαρμογή διαγράφει τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης σταματούν να λειτουργούν μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Αυτό διασφαλίζει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
  Επιπλέον, ο μετατροπέας MOBI σε FODS είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για σκοπούς δοκιμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μετατροπέα για να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα στην εφαρμογή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η διαδικασία μετατροπής MOBI σε FODS ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο μέλλον.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή MOBI;
  Όσον αφορά τη χρήση του διαδικτυακού μετατροπέα MOBI σε FODS, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μετατροπής. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Επομένως, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν τον μετατροπέα για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
  Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το API μετατροπής Aspose.Total MOBI. Αυτό το API έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μετατροπή αρχείων MOBI σε μια ποικιλία διαφορετικών μορφών, συμπεριλαμβανομένου του FODS. Το API είναι βελτιστοποιημένο για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή και μπορεί να παρέχει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη απόδοση από τον διαδικτυακό μετατροπέα.

Εξερευνήστε MOBI επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή MOBIs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή MOBIs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή MOBIs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή MOBIs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή MOBIs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή MOBIs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή MOBIs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή MOBIs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή MOBIs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή MOBIs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή MOBIs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLTX (Πρότυπο Excel)

Τι είναι μορφή αρχείου MOBI

Η μορφή MOBI είναι μια μορφή αρχείου για ηλεκτρονικά βιβλία. Βασίζεται στο πρότυπο Open eBook και χρησιμοποιείται από πολλούς αναγνώστες eBook, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Kindle. Η μορφή MOBI έχει σχεδιαστεί για εύκολη μετατροπή σε άλλες μορφές eBook, όπως η μορφή ePub. Η μορφή MOBI υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως: - προστασία DRM - Ήχος και βίντεο - Πίνακες περιεχομένων - Ευρετήρια - Υποσημειώσεις - Σύνδεσμοι - Ενσωματωμένες εικόνες Η μορφή MOBI είναι ένα ανοιχτό πρότυπο, που σημαίνει ότι δεν ανήκει σε καμία εταιρεία . Αυτό καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει λογισμικό που μπορεί να διαβάσει ή να γράψει αρχεία MOBI.

Τι είναι μορφή αρχείου FODS

Η μορφή αρχείου OpenDocument Flat XML Spreadsheet (FODS) χρησιμεύει ως μέσο αποθήκευσης εγγράφων υπολογιστικού φύλλου. Συμμορφώνεται με το πρότυπο OpenDocument και χρησιμοποιεί την XML ως την υποκείμενη δομή του αρχείου. Τα αρχεία FODS δημιουργούνται συνήθως από προγράμματα υπολογιστικών φύλλων όπως το Apache OpenOffice Calc και το LibreOffice Calc.

Τα αρχεία FODS αποτελούνται από πολλά στοιχεία XML, με ένα στοιχείο που χρησιμεύει ως κοντέινερ για τα δεδομένα υπολογιστικού φύλλου. Τα ίδια τα δεδομένα αποθηκεύονται σε μια ακολουθία στοιχείων

, όπου κάθε πίνακας αντιπροσωπεύει ένα φύλλο εργασίας μέσα στο υπολογιστικό φύλλο. Μέσα σε κάθε πίνακα, τα δεδομένα οργανώνονται χρησιμοποιώντας στοιχεία και . Αυτά τα στοιχεία μπορούν να περιέχουν διάφορα θυγατρικά στοιχεία που καθορίζουν τα περιεχόμενα του κελιού, όπως , και . Το στοιχείο αποθηκεύει δεδομένα κειμένου, το στοιχείο αποθηκεύει αριθμητικά δεδομένα και το στοιχείο αποθηκεύει τον τύπο ενός κελιού.

Επιπλέον, τα αρχεία FODS επεκτείνουν το πρότυπο OpenDocument ενσωματώνοντας πρόσθετες δυνατότητες. Αυτά περιλαμβάνουν υποστήριξη για συγχωνευμένα κελιά, επιτρέποντας τη συγχώνευση γειτονικών κελιών σε ένα μόνο μεγαλύτερο κελί, καθώς και παγωμένες σειρές και στήλες, επιτρέποντας το κλείδωμα συγκεκριμένων γραμμών ή στηλών για εύκολη πλοήγηση κατά την κύλιση στο υπολογιστικό φύλλο.

Τα αρχεία FODS προσφέρουν συμβατότητα και διαλειτουργικότητα σε εφαρμογές υπολογιστικών φύλλων που υποστηρίζουν το πρότυπο OpenDocument. Παρέχουν μια ευέλικτη και δομημένη μορφή για την αποθήκευση δεδομένων υπολογιστικών φύλλων, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των δεδομένων και διευκολύνοντας την απρόσκοπτη κοινή χρήση και συνεργασία.