Μετατροπή MOBI σε ODS στις Εφαρμογές Android ή Online App

Εξαγωγή MOBI σε ODS στο Android μέσω Java χωρίς χρήση Microsoft® Word ή Microsoft® Excel

 

Χρησιμοποιώντας το Aspose.Total for Android via Java μπορείτε να ενσωματώσετε τη δυνατότητα μετατροπής MOBI σε ODS στις εφαρμογές σας Android. Πρώτον, μπορείτε να μετατρέψετε το MOBI σε HTML χρησιμοποιώντας πλούσιο σε χαρακτηριστικά, API χειρισμού εγγράφων και μετατροπής Aspose.Words for Android via Java . Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells for Java , μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε ODS.

Android API για μετατροπή MOBI σε ODS

 1. Ανοίξτε το αρχείο MOBI χρησιμοποιώντας την κλάση Mobiument
 2. Μετατρέψτε το MOBI σε HTML χρησιμοποιώντας το Save μέθοδος
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την τάξη Workbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή ODS χρησιμοποιώντας το Save μέθοδο

Απαιτήσεις μετατροπής

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε το [Aspose.Cells for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) και [Aspose.Words for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) στις εφαρμογές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για MOBI σε ODS

Καταργήστε τις αχρησιμοποίητες πληροφορίες από ένα έγγραφο MOBI στο Android μέσω Java

Πριν μετατρέψετε το MOBI σε ODS, μπορείτε να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες πληροφορίες από το έγγραφο MOBI μέσω του Aspose.Words for Android via Java . Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες ή διπλότυπες πληροφορίες για να μειώσετε το μέγεθος του εγγράφου εξόδου και τον χρόνο επεξεργασίας. Η κλάση CleanupOptions σάς επιτρέπει να καθορίσετε επιλογές για τον καθαρισμό εγγράφων. Για να αφαιρέσετε διπλότυπα στυλ ή απλώς αχρησιμοποίητα στυλ ή λίστες από το έγγραφο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Cleanup . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα UnusedStyles και UnusedBuiltinStyles για τον εντοπισμό και την αφαίρεση στυλ που επισημαίνονται ως “αχρησιμοποίητα”.

Αποθηκεύστε το αρχείο ODS στη ροή στο Android μέσω Java

Μετά τη μετατροπή του MOBI σε ODS, το Aspose.Cells for Android via Java σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας σε ροή. Εάν χρειάζεται να αποθηκεύσετε αρχεία σε μια ροή, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο FileOutputStream και, στη συνέχεια, save το αρχείο σε αυτό το αντικείμενο Stream καλώντας τη μέθοδο αποθήκευσης του Workbook αντικείμενο.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω MOBI σε ODS Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή MOBI, την οποία μπορείτε να βρείτε παραπάνω, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων MOBI σε μορφή ODS. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Για να ξεκινήσετε, απλώς σύρετε και αποθέστε το αρχείο MOBI στη λευκή περιοχή της εφαρμογής ή κάντε κλικ μέσα στην περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφό σας. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής.
  Η εφαρμογή θα επεξεργαστεί γρήγορα το αρχείο σας και θα το μετατρέψει σε μορφή ODS υψηλής ποιότητας. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο σας αρχείο ODS με ένα μόνο κλικ. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολη τη μετατροπή αρχείων MOBI σε μορφή ODS και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να μετατρέψει γρήγορα και εύκολα τα αρχεία του χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει πρόσθετο λογισμικό. Συνολικά, ο μετατροπέας MOBI σε ODS είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή MOBI;
  Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να μετατρέψετε τα αρχεία MOBI σε μορφή ODS, αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου MOBI. Εάν εργάζεστε με ένα μικρό αρχείο, μπορείτε να περιμένετε ότι η μετατροπή θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα.
  Εάν χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα σε μια εφαρμογή Android App, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Για να έχετε την καλύτερη απόδοση από τον μετατροπέα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του κώδικά σας, τη μείωση της ποσότητας της μνήμης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή σας και τη διασφάλιση ότι η εφαρμογή σας εκτελείται σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο διακομιστή.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή MOBI σε ODS χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Εάν χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μετατροπέα MOBI σε ODS, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία που έχουν μετατραπεί θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Και μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των αρχείων σας - η εφαρμογή διαγράφει τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης σταματούν να λειτουργούν μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Αυτό διασφαλίζει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
  Επιπλέον, ο μετατροπέας MOBI σε ODS είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για σκοπούς δοκιμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μετατροπέα για να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα στην εφαρμογή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η διαδικασία μετατροπής MOBI σε ODS ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο μέλλον.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή MOBI;
  Όσον αφορά τη χρήση του διαδικτυακού μετατροπέα MOBI σε ODS, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μετατροπής. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Επομένως, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν τον μετατροπέα για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
  Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το API μετατροπής Aspose.Total MOBI. Αυτό το API έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μετατροπή αρχείων MOBI σε μια ποικιλία διαφορετικών μορφών, συμπεριλαμβανομένου του ODS. Το API είναι βελτιστοποιημένο για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή και μπορεί να παρέχει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη απόδοση από τον διαδικτυακό μετατροπέα.

Εξερευνήστε MOBI επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή MOBIs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή MOBIs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή MOBIs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή MOBIs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή MOBIs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή MOBIs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή MOBIs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή MOBIs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή MOBIs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή MOBIs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή MOBIs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLTX (Πρότυπο Excel)