Μετατροπή WORD σε PPTX στις εφαρμογές Android ή Online App

Μετατροπή WORD σε PPTX στις Εφαρμογές σας Android χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Word® ή του PowerPoint

 

Είστε προγραμματιστής Android που θέλετε να προσθέσετε μια δυνατότητα μετατροπής εγγράφων στην εφαρμογή σας; Aspose.Total for Android via Java Οι βιβλιοθήκες αυτοματισμού μορφοποίησης αρχείων μπορούν να σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία μετατροπής εγγράφων στις εφαρμογές σας Android. Για να μετατρέψετε το αρχείο WORD σε PPTX, μπορείτε πρώτα να χρησιμοποιήσετε το API χειρισμού εγγράφων Aspose.Words for Android via Java για να μετατρέψετε τη μορφή αρχείου WORD σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το PowerPoint API Aspose.Slides for Android Java , μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα Παρουσίαση, να γράψετε περιεχόμενο HTML σε αυτήν και να την αποθηκεύσετε ως PPTX.

Πώς να μετατρέψετε το WORD σε PPTX στο Android

 1. Ανοίξτε το αρχείο WORD χρησιμοποιώντας την κλάση Wordument
 2. Μετατρέψτε το αρχείο WORD σε HTML χρησιμοποιώντας save ) μέθοδος
 3. Αρχικοποιήστε ένα νέο αντικείμενο Presentation
 4. Εξάγετε περιεχόμενο από αρχείο HTML χρησιμοποιώντας το BufferedReader και γράψτε το περιεχόμενο στο αρχείο παρουσίασής σας
 5. Αποθηκεύστε το έγγραφο στο PPTX χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save

Απαιτήσεις μετατροπής

Για μετατροπή αρχείου WORD σε PPTX, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε βιβλιοθήκες στην εφαρμογή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για WORD σε PPTX

Μετατρέψτε το προστατευμένο WORD σε PPTX στο Android μέσω Java

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το WORD που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε PPTX στις εφαρμογές σας Android. Εάν το έγγραφο WORD εισόδου σας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να το μετατρέψετε σε μορφή PPTX χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης. Για να ανοίξετε ένα κρυπτογραφημένο έγγραφο, μπορείτε να ορίσετε τον σωστό κωδικό πρόσβασης στο αντικείμενο LoadOptions και να τον μεταβιβάσετε στον κατασκευαστή του εγγράφου.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω WORD σε PPTX Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή μετατροπής WORD είναι ενσωματωμένη παραπάνω για τη διευκόλυνσή σας. Για να μετατρέψετε ένα αρχείο WORD σε PPTX, απλώς προσθέστε το αρχείο WORD σύροντάς το στη λευκή περιοχή ή κάνοντας κλικ μέσα στην περιοχή για να το εισαγάγετε. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή". Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή WORD σε PPTX, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή WORD;
  Η ταχύτητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του αρχείου WORD που θέλετε να μετατρέψετε. Τα μικρά αρχεία WORD μπορούν να μετατραπούν σε PPTX μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής στην εφαρμογή σας Android App, η ταχύτητα θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας για τη διαδικασία μετατροπής.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή WORD σε PPTX χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Μετά τη μετατροπή, ο σύνδεσμος λήψης για το αρχείο PPTX σας θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Τα μεταφορτωμένα αρχεία διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης καθίστανται άκυροι μετά από αυτό το διάστημα. Να είστε βέβαιοι ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή, καθώς κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Η υπηρεσία μετατροπής αρχείων μας, η οποία περιλαμβάνει αρχεία WORD, είναι απολύτως ασφαλής. Επιπλέον, παρέχεται μια δωρεάν εφαρμογή για δοκιμαστικούς σκοπούς, η οποία σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε τα αποτελέσματα πριν από την ενσωμάτωση του κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή WORD;
  Τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως τα Google Chrome, Firefox, Opera και Safari είναι συμβατά με αυτό το διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής. Ωστόσο, εάν εργάζεστε σε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, το Aspose.Total WORD Conversion API συνιστάται για ομαλή λειτουργία.

Εξερευνήστε WORD επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή WORDs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή WORDs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή WORDs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή WORDs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή WORDs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή WORDs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή WORDs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή WORDs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή WORDs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή WORDs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή WORDs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή WORDs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή WORDs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή WORDs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή WORDs σε XLTX (Πρότυπο Excel)
Μετατροπή WORDs σε JSON (Αρχείο σημειογραφίας αντικειμένου JavaScript)