Μετατροπή WORD σε XLS στις Εφαρμογές Android ή Online App

Εξαγωγή WORD σε XLS στο Android μέσω Java χωρίς χρήση Microsoft® Word ή Microsoft® Excel

 

Χρησιμοποιώντας το Aspose.Total for Android via Java μπορείτε να ενσωματώσετε τη δυνατότητα μετατροπής WORD σε XLS στις εφαρμογές σας Android. Πρώτον, μπορείτε να μετατρέψετε το WORD σε HTML χρησιμοποιώντας πλούσιο σε χαρακτηριστικά, API χειρισμού εγγράφων και μετατροπής Aspose.Words for Android via Java . Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells for Java , μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε XLS.

Android API για μετατροπή WORD σε XLS

 1. Ανοίξτε το αρχείο WORD χρησιμοποιώντας την κλάση Wordument
 2. Μετατρέψτε το WORD σε HTML χρησιμοποιώντας το Save μέθοδος
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την τάξη Workbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή XLS χρησιμοποιώντας το Save μέθοδο

Απαιτήσεις μετατροπής

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε το [Aspose.Cells for Android via Java]( https://words.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) και [Aspose.Words for Android via Java]( https://words.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) στις εφαρμογές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για WORD σε XLS

Καταργήστε τις αχρησιμοποίητες πληροφορίες από ένα έγγραφο WORD στο Android μέσω Java

Πριν μετατρέψετε το WORD σε XLS, μπορείτε να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες πληροφορίες από το έγγραφο WORD μέσω του Aspose.Words for Android via Java . Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες ή διπλότυπες πληροφορίες για να μειώσετε το μέγεθος του εγγράφου εξόδου και τον χρόνο επεξεργασίας. Η κλάση CleanupOptions σάς επιτρέπει να καθορίσετε επιλογές για τον καθαρισμό εγγράφων. Για να αφαιρέσετε διπλότυπα στυλ ή απλώς αχρησιμοποίητα στυλ ή λίστες από το έγγραφο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Cleanup . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα UnusedStyles και UnusedBuiltinStyles για τον εντοπισμό και την αφαίρεση στυλ που επισημαίνονται ως “αχρησιμοποίητα”.

Αποθηκεύστε το αρχείο XLS στη ροή στο Android μέσω Java

Μετά τη μετατροπή του WORD σε XLS, το Aspose.Cells for Android via Java σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας σε ροή. Εάν χρειάζεται να αποθηκεύσετε αρχεία σε μια ροή, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο FileOutputStream και, στη συνέχεια, save το αρχείο σε αυτό το αντικείμενο Stream καλώντας τη μέθοδο αποθήκευσης του Workbook αντικείμενο.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω WORD σε XLS Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή WORD, την οποία μπορείτε να βρείτε παραπάνω, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων WORD σε μορφή XLS. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Για να ξεκινήσετε, απλώς σύρετε και αποθέστε το αρχείο WORD στη λευκή περιοχή της εφαρμογής ή κάντε κλικ μέσα στην περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφό σας. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής.
  Η εφαρμογή θα επεξεργαστεί γρήγορα το αρχείο σας και θα το μετατρέψει σε μορφή XLS υψηλής ποιότητας. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο σας αρχείο XLS με ένα μόνο κλικ. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολη τη μετατροπή αρχείων WORD σε μορφή XLS και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να μετατρέψει γρήγορα και εύκολα τα αρχεία του χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει πρόσθετο λογισμικό. Συνολικά, ο μετατροπέας WORD σε XLS είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή WORD;
  Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να μετατρέψετε τα αρχεία WORD σε μορφή XLS, αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου WORD. Εάν εργάζεστε με ένα μικρό αρχείο, μπορείτε να περιμένετε ότι η μετατροπή θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα.
  Εάν χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα σε μια εφαρμογή Android App, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Για να έχετε την καλύτερη απόδοση από τον μετατροπέα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του κώδικά σας, τη μείωση της ποσότητας της μνήμης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή σας και τη διασφάλιση ότι η εφαρμογή σας εκτελείται σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο διακομιστή.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή WORD σε XLS χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Εάν χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μετατροπέα WORD σε XLS, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία που έχουν μετατραπεί θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Και μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των αρχείων σας - η εφαρμογή διαγράφει τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης σταματούν να λειτουργούν μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Αυτό διασφαλίζει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
  Επιπλέον, ο μετατροπέας WORD σε XLS είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για σκοπούς δοκιμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μετατροπέα για να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα στην εφαρμογή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η διαδικασία μετατροπής WORD σε XLS ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο μέλλον.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή WORD;
  Όσον αφορά τη χρήση του διαδικτυακού μετατροπέα WORD σε XLS, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μετατροπής. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Επομένως, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν τον μετατροπέα για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
  Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το API μετατροπής Aspose.Total WORD. Αυτό το API έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μετατροπή αρχείων WORD σε μια ποικιλία διαφορετικών μορφών, συμπεριλαμβανομένου του XLS. Το API είναι βελτιστοποιημένο για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή και μπορεί να παρέχει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη απόδοση από τον διαδικτυακό μετατροπέα.

Εξερευνήστε WORD επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή WORDs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή WORDs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή WORDs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή WORDs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή WORDs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή WORDs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή WORDs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή WORDs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή WORDs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή WORDs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή WORDs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή WORDs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή WORDs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή WORDs σε XLTX (Πρότυπο Excel)
Μετατροπή WORDs σε JSON (Αρχείο σημειογραφίας αντικειμένου JavaScript)

Τι είναι μορφή αρχείου WORD

Το Microsoft Word, ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό επεξεργασίας κειμένου, προσφέρει μια σειρά από μορφές αρχείων για αποθήκευση και κοινή χρήση εγγράφων. Η προεπιλεγμένη μορφή είναι DOC, η οποία ήταν διαδεδομένη σε προηγούμενες εκδόσεις του Word. Ωστόσο, η νεότερη και πιο αποτελεσματική μορφή, το DOCX, έχει γίνει η προεπιλεγμένη επιλογή λόγω του μικρότερου μεγέθους αρχείου και των βελτιωμένων δυνατοτήτων ανάκτησης δεδομένων. Το PDF αποτελεί μια άλλη συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή που διατηρεί τη μορφοποίηση και τη διάταξη, ενώ παραμένει εύκολα ορατό σε οποιαδήποτε συσκευή.

Για συμβατότητα με διαφορετικές εφαρμογές λογισμικού, η μορφή RTF χρησιμεύει ως μορφή απλού κειμένου που μπορεί να ανταλλάσσεται εύκολα. Η HTML, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται ειδικά για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Το ODT, μια μορφή ανοιχτού κώδικα, εξασφαλίζει συμβατότητα με διάφορες εφαρμογές λογισμικού, ενώ το TXT είναι μια απλή μορφή απλού κειμένου που περιέχει μόνο το ίδιο το κείμενο.

Η επιλογή της κατάλληλης μορφής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της προβλεπόμενης εφαρμογής, της συμβατότητας με άλλο λογισμικό, καθώς και το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του εγγράφου. Με την εξοικείωση με τις διαθέσιμες μορφές, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας τους και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την καταλληλότερη μορφή για το συγκεκριμένο έγγραφό τους.

Τι είναι μορφή αρχείου XLS

Η μορφή αρχείου Excel XLS είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη και πολύ γνωστή μορφή αρχείου για την αποθήκευση δεδομένων υπολογιστικού φύλλου. Συνδέεται με το Microsoft Excel, το οποίο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές λογισμικού υπολογιστικών φύλλων. Το XLS σημαίνει “Excel Spreadsheet” και είναι μια τυπική μορφή αρχείου για το Excel από τις πρώτες του εκδόσεις.

Η μορφή αρχείου XLS βασίζεται σε δυαδικό περιεχόμενο, που σημαίνει ότι αποθηκεύει δεδομένα σε δυαδική μορφή αντί να χρησιμοποιεί XML ή κείμενο -Μορφοποίηση με βάση. Αυτό το καθιστά πιο αποτελεσματικό για την αποθήκευση και την επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων. Τα αρχεία XLS μπορούν να περιέχουν πολλά φύλλα εργασίας, καθένα από τα οποία αποτελείται από κελιά οργανωμένα σε σειρές και στήλες. Αυτά τα κελιά μπορούν να χωρέσουν διάφορους τύπους δεδομένων, όπως κείμενο, αριθμούς, ημερομηνίες, τύπους και μορφοποίηση.

Το Excel παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και λειτουργιών στη μορφή αρχείου XLS. Οι χρήστες μπορούν να εκτελούν σύνθετους υπολογισμούς χρησιμοποιώντας τύπους, να εφαρμόζουν επιλογές μορφοποίησης για να βελτιώσουν την οπτική εμφάνιση των δεδομένων, να δημιουργούν γραφήματα και γραφήματα και να χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων. Επιπλέον, το Excel υποστηρίζει μακροεντολές, οι οποίες είναι σενάρια που αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες εργασίες ή εκτελούν προσαρμοσμένες λειτουργίες εντός του υπολογιστικού φύλλου.

Με την πάροδο των ετών, η Microsoft εισήγαγε νεότερες μορφές αρχείων όπως το XLSX, το οποίο βασίζεται σε XML και προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες και συμβατότητα. Ωστόσο, η μορφή XLS συνεχίζει να υποστηρίζεται από το Excel και μπορεί να ανοίξει και να επεξεργαστεί από νεότερες εκδόσεις του λογισμικού.

Η μορφή αρχείου XLS έχει γίνει βιομηχανικό πρότυπο, χρησιμοποιείται ευρέως σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και προσωπικά εφαρμογές για ανάλυση δεδομένων, αναφορά, χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και πολλά άλλα. Η ευρεία υιοθέτηση και η συμβατότητά του το καθιστούν αξιόπιστη επιλογή για την αποθήκευση και την κοινή χρήση δεδομένων υπολογιστικών φύλλων.