Μετατροπή WORDML σε SXC στις Εφαρμογές Android ή Online App

Εξαγωγή WORDML σε SXC στο Android μέσω Java χωρίς χρήση Microsoft® Word ή Microsoft® Excel

 

Χρησιμοποιώντας το Aspose.Total for Android via Java μπορείτε να ενσωματώσετε τη δυνατότητα μετατροπής WORDML σε SXC στις εφαρμογές σας Android. Πρώτον, μπορείτε να μετατρέψετε το WORDML σε HTML χρησιμοποιώντας πλούσιο σε χαρακτηριστικά, API χειρισμού εγγράφων και μετατροπής Aspose.Words for Android via Java . Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells for Java , μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε SXC.

Android API για μετατροπή WORDML σε SXC

 1. Ανοίξτε το αρχείο WORDML χρησιμοποιώντας την κλάση Wordmlument
 2. Μετατρέψτε το WORDML σε HTML χρησιμοποιώντας το Save μέθοδος
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την τάξη Workbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή SXC χρησιμοποιώντας το Save μέθοδο

Απαιτήσεις μετατροπής

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total for Android via Java απευθείας από το Maven και εγκαταστήστε το [Aspose.Cells for Android via Java]( https://wordmls.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) και [Aspose.Words for Android via Java]( https://wordmls.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) στις εφαρμογές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για WORDML σε SXC

Καταργήστε τις αχρησιμοποίητες πληροφορίες από ένα έγγραφο WORDML στο Android μέσω Java

Πριν μετατρέψετε το WORDML σε SXC, μπορείτε να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες πληροφορίες από το έγγραφο WORDML μέσω του Aspose.Words for Android via Java . Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε αχρησιμοποίητες ή διπλότυπες πληροφορίες για να μειώσετε το μέγεθος του εγγράφου εξόδου και τον χρόνο επεξεργασίας. Η κλάση CleanupOptions σάς επιτρέπει να καθορίσετε επιλογές για τον καθαρισμό εγγράφων. Για να αφαιρέσετε διπλότυπα στυλ ή απλώς αχρησιμοποίητα στυλ ή λίστες από το έγγραφο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Cleanup . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα UnusedStyles και UnusedBuiltinStyles για τον εντοπισμό και την αφαίρεση στυλ που επισημαίνονται ως “αχρησιμοποίητα”.

Αποθηκεύστε το αρχείο SXC στη ροή στο Android μέσω Java

Μετά τη μετατροπή του WORDML σε SXC, το Aspose.Cells for Android via Java σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας σε ροή. Εάν χρειάζεται να αποθηκεύσετε αρχεία σε μια ροή, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο FileOutputStream και, στη συνέχεια, save το αρχείο σε αυτό το αντικείμενο Stream καλώντας τη μέθοδο αποθήκευσης του Workbook αντικείμενο.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω WORDML σε SXC Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή WORDML, την οποία μπορείτε να βρείτε παραπάνω, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων WORDML σε μορφή SXC. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Για να ξεκινήσετε, απλώς σύρετε και αποθέστε το αρχείο WORDML στη λευκή περιοχή της εφαρμογής ή κάντε κλικ μέσα στην περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφό σας. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής.
  Η εφαρμογή θα επεξεργαστεί γρήγορα το αρχείο σας και θα το μετατρέψει σε μορφή SXC υψηλής ποιότητας. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο σας αρχείο SXC με ένα μόνο κλικ. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολη τη μετατροπή αρχείων WORDML σε μορφή SXC και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να μετατρέψει γρήγορα και εύκολα τα αρχεία του χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει πρόσθετο λογισμικό. Συνολικά, ο μετατροπέας WORDML σε SXC είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή WORDML;
  Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να μετατρέψετε τα αρχεία WORDML σε μορφή SXC, αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου WORDML. Εάν εργάζεστε με ένα μικρό αρχείο, μπορείτε να περιμένετε ότι η μετατροπή θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα.
  Εάν χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα σε μια εφαρμογή Android App, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Για να έχετε την καλύτερη απόδοση από τον μετατροπέα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του κώδικά σας, τη μείωση της ποσότητας της μνήμης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή σας και τη διασφάλιση ότι η εφαρμογή σας εκτελείται σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο διακομιστή.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή WORDML σε SXC χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Εάν χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μετατροπέα WORDML σε SXC, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία που έχουν μετατραπεί θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Και μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των αρχείων σας - η εφαρμογή διαγράφει τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης σταματούν να λειτουργούν μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Αυτό διασφαλίζει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
  Επιπλέον, ο μετατροπέας WORDML σε SXC είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για σκοπούς δοκιμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μετατροπέα για να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα στην εφαρμογή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η διαδικασία μετατροπής WORDML σε SXC ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο μέλλον.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή WORDML;
  Όσον αφορά τη χρήση του διαδικτυακού μετατροπέα WORDML σε SXC, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μετατροπής. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Επομένως, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν τον μετατροπέα για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
  Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το API μετατροπής Aspose.Total WORDML. Αυτό το API έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μετατροπή αρχείων WORDML σε μια ποικιλία διαφορετικών μορφών, συμπεριλαμβανομένου του SXC. Το API είναι βελτιστοποιημένο για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή και μπορεί να παρέχει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη απόδοση από τον διαδικτυακό μετατροπέα.

Εξερευνήστε WORDML επιλογές μετατροπής με Android

Μετατροπή WORDMLs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή WORDMLs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή WORDMLs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή WORDMLs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή WORDMLs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή WORDMLs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή WORDMLs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή WORDMLs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή WORDMLs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή WORDMLs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή WORDMLs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή WORDMLs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή WORDMLs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή WORDMLs σε ODP (Μορφή παρουσίασης OpenDocument)
Μετατροπή WORDMLs σε POT (Αρχεία προτύπων Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή WORDMLs σε POTM (Αρχείο προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή WORDMLs σε POTX (Παρουσίαση προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή WORDMLs σε PPTX (Ανοίξτε τη μορφή παρουσίασης XML)
Μετατροπή WORDMLs σε PPS (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή WORDMLs σε PPSM (Παρουσίαση με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή WORDMLs σε PPSX (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή WORDMLs σε PPT (Παρουσίαση powerpoint)
Μετατροπή WORDMLs σε PPTM (Αρχείο παρουσίασης με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή WORDMLs σε PPTX (Ανοίξτε τη μορφή παρουσίασης XML)