Μετατροπή PPTX σε EXCEL μέσω C++ ή Online App

Μετατροπή αρχείου PPTX σε EXCEL μέσω C++ χωρίς χρήση Microsoft® Excel ή PowerPoint

 

Χρησιμοποιώντας το Aspose.Total for C++ μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο PPTX σε EXCEL εντός των εφαρμογών C++ με δύο απλά βήματα. Πρώτον, χρησιμοποιώντας το Aspose.Slides for C++ , μπορείτε να εξαγάγετε το PPTX σε HTML. Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells for C++ Spreadsheet Programming API, μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε EXCEL.

Πώς να μετατρέψετε το PPTX σε EXCEL μέσω C++

 1. Ανοίξτε το αρχείο PPTX χρησιμοποιώντας την αναφορά κλάσης Presentation
 2. Μετατρέψτε το PPTX σε HTML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Save
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την αναφορά κλάσης IWorkbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή EXCEL χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Save

Απαιτήσεις μετατροπής

Εγκατάσταση μέσω της Κονσόλας Package Manager του Visual Studio με “Install-Package Aspose.Total.Cpp”.

Εναλλακτικά, αποκτήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης MSI εκτός σύνδεσης ή τα αρχεία DLL σε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για PPTX σε EXCEL

Μετατρέψτε το Protected PPTX σε EXCEL μέσω C++

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να ανοίξετε το έγγραφο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Εάν το έγγραφο PPTX εισόδου σας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να το μετατρέψετε σε EXCEL χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης. Όταν το έγγραφό σας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, αυτό σημαίνει ότι επιβάλλει ορισμένους περιορισμούς στην παρουσίαση. Για να καταργήσετε τους περιορισμούς, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Μια παρουσίαση που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης θεωρείται κλειδωμένη παρουσίαση. Το API σάς επιτρέπει να ανοίξετε το κρυπτογραφημένο έγγραφο περνώντας τον σωστό κωδικό πρόσβασης σε ένα αντικείμενο LoadOptions. Το ακόλουθο παράδειγμα κώδικα δείχνει πώς να ανοίξετε ένα κρυπτογραφημένο έγγραφο με κωδικό πρόσβασης.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω PPTX σε EXCEL Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή μετατροπής PPTX βρίσκεται παραπάνω. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία μετατροπής, μπορείτε να προσθέσετε το αρχείο PPTX είτε σύροντάς το και αφήνοντάς το στη λευκή περιοχή είτε κάνοντας κλικ στο εσωτερικό της περιοχής για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή". Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής PPTX σε EXCEL, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή PPTX;
  Η ταχύτητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα είναι γρήγορη, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του αρχείου PPTX που μετατρέπεται. Τα μικρότερα αρχεία PPTX μπορούν να αποδοθούν σε EXCEL μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν σκοπεύετε να ενσωματώσετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή C++, η ταχύτητα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας για τη διαδικασία μετατροπής.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή PPTX σε EXCEL χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Ο σύνδεσμος λήψης αρχείων EXCEL θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά τη μετατροπή. Διαγράφουμε τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης θα σταματήσουν να λειτουργούν μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας. Η μετατροπή αρχείων (συμπεριλαμβανομένου του PPTX) είναι απολύτως ασφαλής. Κυρίως δωρεάν εφαρμογή ενσωματώνεται με σκοπό τη δοκιμή, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγξει το αποτέλεσμα πριν ενσωματώσει τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή PPTX;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για αυτήν τη διαδικτυακή μετατροπή, για παράδειγμα, Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Αλλά σε περίπτωση που αναπτύσσετε μια εφαρμογή Desktop. Το Aspose.Total PPTX Conversion API θα λειτουργεί ομαλά.

Εξερευνήστε PPTX επιλογές μετατροπής με C++

Μετατροπή PPTXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή PPTXs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή PPTXs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή PPTXs σε MARKDOWN (Ελαφριά γλώσσα σήμανσης)
Μετατροπή PPTXs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή PPTXs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή PPTXs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή PPTXs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή PPTXs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή PPTXs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)

Τι είναι μορφή αρχείου PPTX

Η μορφή αρχείου PPTX είναι ο διάδοχος της μορφής PPT (Παρουσίαση PowerPoint) και χρησιμοποιείται από το Microsoft PowerPoint, το δημοφιλές λογισμικό παρουσιάσεων που περιλαμβάνεται στη σουίτα του Microsoft Office. Τα αρχεία PPTX εισήχθησαν με την κυκλοφορία του Microsoft Office 2007 και βασίζονται στη μορφή αρχείου Open XML.

Τα αρχεία PPTX αποθηκεύουν παρουσιάσεις ως μια συλλογή μεμονωμένων διαφανειών, καθεμία από τις οποίες περιέχει διάφορα στοιχεία όπως κείμενο, εικόνες, σχήματα, γραφήματα, πίνακες και περιεχόμενο πολυμέσων. Η μορφή χρησιμοποιεί κωδικοποίηση που βασίζεται σε XML, η οποία επιτρέπει πιο αποτελεσματική αποθήκευση, βελτιωμένη ανάκτηση δεδομένων και βελτιωμένη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές λογισμικού.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μορφής PPTX είναι το μικρότερο μέγεθος αρχείου σε σύγκριση με το παλαιότερη μορφή PPT. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιωμένων τεχνικών συμπίεσης και εξάλειψης περιττών δεδομένων, με αποτέλεσμα πιο συμπαγή αρχεία που είναι πιο εύκολα στην κοινή χρήση, μεταφορά και αποθήκευση.

Τα αρχεία PPTX προσφέρουν επίσης προηγμένες δυνατότητες και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για βελτιωμένη μορφοποίηση επιλογές, μεταβάσεις διαφανειών, κινούμενα σχέδια και ενσωματωμένα στοιχεία πολυμέσων. Η μορφή επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό και την προσαρμογή παρουσιάσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν οπτικά ελκυστικές και διαδραστικές παρουσιάσεις.

Τα αρχεία PPTX μπορούν να ανοίξουν, να επεξεργαστούν και να παρουσιαστούν χρησιμοποιώντας Microsoft PowerPoint ή συμβατές εφαρμογές λογισμικού σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως Windows, macOS και κινητές συσκευές. Μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω email, να μεταφορτωθούν σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud ή να προσπελαστούν μέσω πλατφορμών συνεργασίας για απρόσκοπτη ομαδική εργασία και παράδοση παρουσιάσεων.

Τι είναι μορφή αρχείου EXCEL

Το Microsoft Excel είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό υπολογιστικών φύλλων, γνωστό για την ευελιξία του στην αποθήκευση και την κοινή χρήση δεδομένων σε διάφορες μορφές αρχείων. Μεταξύ των μορφών αρχείων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στο Excel είναι τα XLS, XLSX, CSV, TXT, PDF, ODS και DBF. Το XLS χρησιμεύει ως η προεπιλεγμένη μορφή αρχείου, ενώ το XLSX, όντας νεότερο και πιο αποτελεσματικό, έχει αποκτήσει δημοτικότητα. Οι μορφές CSV και TXT, που αποτελούνται από δεδομένα απλού κειμένου, διαθέτουν συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λογισμικού. Τα αρχεία PDF χρησιμοποιούνται ευρέως για κοινή χρήση και δημοσίευση δεδομένων Excel λόγω της ικανότητάς τους να διατηρούν τη μορφοποίηση και τη διάταξη. Τα αρχεία ODS, όντας ανοιχτού κώδικα, προσφέρουν συμβατότητα με διαφορετικές εφαρμογές λογισμικού, καθιστώντας τα ιδανικά για συλλογικά έργα. Τα αρχεία DBF, συμβατά με το λογισμικό dBASE, αποδεικνύονται πλεονεκτήματα κατά το χειρισμό μεγάλων συνόλων δεδομένων. Επιπλέον, υπάρχουν λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενες μορφές αρχείων όπως XLT, XLTX, XLTM και XML, οι οποίες χρησιμεύουν κυρίως ως πρότυπα ή διευκολύνουν την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών λογισμικού. Η επιλογή της κατάλληλης μορφής αρχείου εξαρτάται από παράγοντες όπως η προβλεπόμενη εφαρμογή, η συμβατότητα με άλλο λογισμικό και το μέγεθος και η πολυπλοκότητα των δεδομένων. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πτυχές, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας τους στο Excel.