Μετατροπή POWERPOINT σε DOT μέσω Java ή Online App

On Premise Java API για μετατροπή PowerPoint POWERPOINT σε DOT σε οποιαδήποτε εφαρμογή Java J2SE, J2EE, J2ME

 

Aspose.Total for Java Οι βιβλιοθήκες αυτοματισμού μορφής αρχείου εξουσιοδοτούν τους προγραμματιστές Java να αυτοματοποιούν τη διαδικασία μετατροπής ομαδικής μετατροπής του PowerPoint POWERPOINT σε Word DOT. Η μετατροπή του εγγράφου είναι μια διαδικασία δύο βημάτων και περιλαμβάνει τη χρήση δύο API. Θα χρησιμοποιήσουμε το Aspose.Slides for Java που είναι ένα PowerPoint API για χειρισμό και διαχείριση παρουσιάσεων για τη μετατροπή POWERPOINT σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε δυνατότητες API επεξεργασίας κειμένου Aspose.Words για Java θα μετατρέψουμε το HTML σε DOT.

Πώς να μετατρέψετε το POWERPOINT σε DOT μέσω Java

 1. Ανοίξτε το αρχείο POWERPOINT χρησιμοποιώντας την τάξη Presentation
 2. Μετατρέψτε το POWERPOINT σε HTML χρησιμοποιώντας το [save]( https://reference.aspose.com/slides/java/com.aspose.slides/Presentation#save-java.lang.String-int-com.aspose.slides . μέθοδο ISaveOptions-) και ορίστε το Html ως SaveFormat
 3. Φορτώστε το αρχείο HTML που έχει μετατραπεί χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή DOT χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save

Απαιτήσεις μετατροπής

Για μετατροπή αρχείου POWERPOINT σε DOT, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total για Java απευθείας από ένα [Maven]( https://repository.aspose.com/webapp/#/artifacts/browse/tree/General/repo/com/aspose έργο που βασίζεται στο /aspose-total) και συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες στο pom.xml σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για POWERPOINT σε DOT

Απαιτήσεις μετατροπής

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μετατροπή αρχείου POWERPOINT σε DOT με υδατογράφημα. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα στο έγγραφό σας DOT, μπορείτε πρώτα να μετατρέψετε το αρχείο POWERPOINT σε HTML και να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε αυτό. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, φορτώστε το νέο αρχείο HTML χρησιμοποιώντας την κλάση Dotument , δημιουργήστε μια παρουσία του TextWatermarkOptions και ορίστε Οι ιδιότητές του, Καλέστε τη μέθοδο Watermark.setText και περάστε κείμενο υδατογραφήματος & αντικείμενο του TextWatermarkOptions.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω POWERPOINT σε DOT Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή POWERPOINT είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Για να μετατρέψετε τα αρχεία POWERPOINT σε μορφή DOT online, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα. Πρώτα, προσθέστε το αρχείο POWERPOINT είτε σύροντάς το και αποθέτοντάς το στην καθορισμένη περιοχή είτε κάνοντας κλικ μέσα στη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή POWERPOINT σε DOT, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τη μορφή αρχείου που χρειάζεστε.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή POWERPOINT;
  Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική μετατροπή POWERPOINT σε DOT. Η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου POWERPOINT. Τα αρχεία POWERPOINT μικρού μεγέθους μπορούν να μετατραπούν σε DOT μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, εάν ενσωματώνετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή Java, η ταχύτητα μετατροπής μπορεί να εξαρτάται από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Σε κάθε περίπτωση, το εργαλείο μας μετατροπής POWERPOINT σε DOT είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση και ποιότητα εξόδου.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή POWERPOINT σε DOT χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής POWERPOINT σε DOT, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε μέσω του παρεχόμενου συνδέσμου λήψης. Το σύστημά μας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων, επομένως όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία διαγράφονται μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης καθίστανται ανενεργοί. Χρησιμοποιούμε μια δωρεάν εφαρμογή για να παρέχουμε ένα περιβάλλον δοκιμών στους χρήστες ώστε να ελέγχουν τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσουν τον κώδικα. Να είστε βέβαιοι ότι η μετατροπή του αρχείου σας, συμπεριλαμβανομένου του POWERPOINT, είναι απολύτως ασφαλής και κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα αρχεία σας.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή POWERPOINT;
  Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας POWERPOINT σε DOT είναι συμβατός με τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, το Aspose.Total POWERPOINT Conversion API προσφέρει μια ομαλή και αξιόπιστη λύση για τη μετατροπή αρχείων POWERPOINT σε μορφή DOT. Αυτό το API προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να κάνει τη διαδικασία μετατροπής όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική. Είτε είστε προγραμματιστής είτε απλός χρήστης, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τον κώδικα μετατροπής POWERPOINT σε DOT στην εφαρμογή σας και να απολαύσετε απρόσκοπτες και απροβλημάτιστες μετατροπές.

Εξερευνήστε POWERPOINT επιλογές μετατροπής με Java

Μετατροπή POWERPOINTs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή POWERPOINTs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή POWERPOINTs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή POWERPOINTs σε MARKDOWN (Ελαφριά γλώσσα σήμανσης)
Μετατροπή POWERPOINTs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή POWERPOINTs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή POWERPOINTs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)